Mindzu написа:
Ако знаете имената на сервизите в Търново, които ще извършват такива прегледи споделете ги!
В статията към която води линка от първия пост пише че представителите на Фолксваген, Опел и Форд са откликнали на инициативата. За ВТ на опел сервиза е Оникс ауто /предполагам знаеш - все пак имаш Корса/ и на Форд - Даскалов кар. Така че предполагам те ще извършват тези процедури. Ако stenli знае нещо повече по въпроса като човек от бранша, нека помогне.
iakudza написа:
Абсолютно съм "ЗА" тази инициатива ExclamationКАТ-аджийте не винаги са "лошите"налиVery Happy
.
Колега незнам колко са добри КАТ и умните глави които решиха да се кара на фарове денем. То като инициатива хубаво защото видимостта през зимата винаги е огрничена, но ми се струва че никой не е мислил за това а пак на някой само му напълнили джобчето от някой производител на крушки примерно. Ето едно цитатче от линка по-горе
"170 знака казват: “Не шофирай на тъмно”
170 табели с надпис "Запали фаровете" ще бъдат поставени по пътищата в цяла България до края на месеца. Те ще напомнят на шофьорите, че трябва задължително да карат с пуснати светлини от началото на месец ноември до края на март идната година.
Пътните знаци за родните шосета ще бъдат предоставени от световния производител на осветителни продукти ОSRAM. Концернът има 49 фабрики в 19 държави по света. За компанията работят 38 000 души, а продажбите й за 2005 г. надхвърлят 4,3 млрд. евро. "
Сигурно на табелите ще пише с големи букви OSRAM ви напомня и с малки квото ни напомнят там за фаровете. Абе да върви бизнеса
Може и някой да ме обвинят че търся като Сашо Диков под вола теле, ама съм се убедил че в тая държава нищо не е случайно. Догодина ще пише продажбите на OSRAM са вече 5 млрд. евро
:mrgreen: