|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Тъй като искам да споделя и да благодаря за това пиша тук
Автор |
Съобщение |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Тъй като искам да споделя и да благодаря за това пиша тук
Не всички знаят, че ожулих скъпата си количка още при първото й паркиране. Заболя ме, потърсих мнения тук и открих няколко телефона и имена на майстори. Не знам защо не звъннах на първото записано име, а на второто Киро, който беше препоръчан от G Tipo, (днес видях) човека влезе в проблема ми присърце, закарах колата в четвъртък следобяд към 16ч. и я взех в събота в 13ч., и просто не повярвах на очите си, нищо не й се е случвало, тя си беше нова-новеничка  и как да не благодаря на всички създатели на форума и на всички, които споделят хубави или лоши впечатления, просто отношението и професионализма на този майстор затвърдиха мнението ми, че все още има Човеци между нас, на които можеш да се довериш  Безаварийно каране на всички  и усмихнати дни!
|
Нед Окт 22, 2006 9:59 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Браво и на теб за написаното! Май невинаги се сещаме да кажем едно “благодаря” когато трябва...  Хвала!

_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Нед Окт 22, 2006 10:16 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Да! Много е важно всички да се научим да казваме "Благодаря" и "Извинявай" и света ще стане една стъпка по-съвършен! ;)
От такива постове си личи каква е ползата от форума!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Окт 22, 2006 10:33 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Е, радвам се че поне някой се е сетил да напише, че е ходил при моя човек. Аз се радвам че го има, защото иначе колата ми нямаше да е такава, каквато е сега!
|
Нед Окт 22, 2006 11:33 pm |
|
 |
zgabrovski
|
А аз ще си позволя да сложа телефона на този човек като важна тема в "сервизи - магазини". Намирането на свестен тенекеджия - бояджия си е направо търсене на игла в копа сено...
|
Пон Окт 23, 2006 10:37 am |
|
 |
Vladim
|
Честно казано... не ми става приятно, когато се ровя по схеми, търся телефони за да помогна на някого тук, а той дори едно френско "мерси" не казва та, камо ли благодаря! За други хора използването на димичката "благодаря" не е като да дадат 100лв. на пазара. Затова ще продължа да помагам с, каквото мога!  Welcome! 
|
Пон Окт 23, 2006 12:21 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Май ще трябва да почерпя,
не само G Tipo, а и модератора Vladim  и ще го направя, обещавам, междудругото, ако не звучи като реклама, преди 4 месеца взехме едно заведение в Света Троица, не е кой знае какво, поне за сега, но има мезета (вкусни), но не е и ресторант, не се обърквайте, та мисълта ми беше, че някой ден ако решите мога да ви посрещна с удоволствие там, а защо не и повече пъти
П.С. Има и места за паркиране
|
Вто Окт 24, 2006 10:22 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Те тва се казва приказка  да преместим срещите на Фиат вика аз  щом и кръчмаря ще е наш човек :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Окт 24, 2006 10:24 am |
|
 |
doofiat
|
 Re: Май ще трябва да почерпя,
violina написа: не само G Tipo, а и модератора Vladim  и ще го направя, обещавам, междудругото, ако не звучи като реклама, преди 4 месеца взехме едно заведение в Света Троица, не е кой знае какво, поне за сега, но има мезета (вкусни), но не е и ресторант, не се обърквайте, та мисълта ми беше, че някой ден ако решите мога да ви посрещна с удоволствие там, а защо не и повече пъти П.С. Има и места за паркиране
Я прати точен адрес,че може да имаш гости тоя четвъртък 
|
Вто Окт 24, 2006 12:34 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Я това е супер наш човек във форума да има заведение ... давай адреса да пускаме една тема за среща...
|
Вто Окт 24, 2006 1:49 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Веднага ви го давам
Адреса е Света Троица ул.Русе на ъгъла с ул. Пловдив бл.388, на гърба на блока ще видите и заведението ми, изкарвам отпред едно ухилено човече, ама може да го сменим с емблема на любимите ни коли  , ако дойдете кажете предпочитания за мезета, освен пържени картофки, салатки и хапки(панирани), по заявка може да има сърчица по брестничански, дробчета по селски, желиран език, скара-тя е по заявка, има бира и всичко друго+страхотна доказана домашна ракийка-топката е във вас колеги  е, не е лукс, но всички ще бъдете посрещнати с любов и разбира се ще има намаление само за вас.
|
Вто Окт 24, 2006 3:35 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: Веднага ви го давам
violina написа: Адреса е Света Троица ул.Русе на ъгъла с ул. Пловдив бл.388, на гърба на блока ще видите и заведението ми, изкарвам отпред едно ухилено човече, ама може да го сменим с емблема на любимите ни коли  , ако дойдете кажете предпочитания за мезета, освен пържени картофки, салатки и хапки(панирани), по заявка може да има сърчица по брестничански, дробчета по селски, желиран език, скара-тя е по заявка, има бира и всичко друго+страхотна доказана домашна ракийка-топката е във вас колеги  е, не е лукс, но всички ще бъдете посрещнати с любов и разбира се ще има намаление само за вас.
Ехааа  Русе Пловдив, накрая да не пресекат в Стара Загора!
Колеги, ще съберем ли колектива и да ходим там?
|
Вто Окт 24, 2006 3:41 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 Re: Веднага ви го давам
doofiat написа: Ехааа  Русе Пловдив, накрая да не пресекат в Стара Загора! Колеги, ще съберем ли колектива и да ходим там?
Не знам за другите, но това е на 500метра от работата ми  така че аз съм с 2-те ръце "за" 
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Вто Окт 24, 2006 4:20 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Violina пусни някави снимки на заведението ! Можеш ли да събереш при нужда 30-тина маниака с фиатите им 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Вто Окт 24, 2006 4:34 pm |
|
 |
mmony
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 135 Местоположение: Стара Загора
|
Ееееееее спрете се де, вече мисля да се местя да живея в София, тука не можем си стегнем толкова задружни срещи....тва е благородна завист.
_________________ Пунто 1.1 1994 г.
|
Вто Окт 24, 2006 6:03 pm |
|
|