Дата и час: Чет Юли 10, 2025 8:55 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Fiat Brava 1.9 TDi ..... 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами със здраве да си го караш и много безаварийни километри :D

Пет Окт 20, 2006 10:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Може да е от ъгъла и ракурса на снимане, но ми се струва, че единият фар е по-тъмен от другия. Провери хубаво дали двата фара са различни, може колата да е имала лош удар отпред и да е позакрепена! На мен цената ми се струва съмнително ниска, с екстрите особено... Не се плаши, но имай пред вид, че косумативите, около смяната на ремъка са около 200-250лв. Има една скъпа ролка 90-110лв. някъде струваше...

Съб Окт 21, 2006 12:55 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !

Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензин :cry:

казват ми неща от сорта на - замисли се защо кола '99та с толкова екстри струва само 5-6000 лева :?

Съб Окт 21, 2006 2:14 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Гледай само 1.6
Защото 1.4 гори колкото 1.6 а варви и по малко, имаше в форума тема защо 1.6 а не 1.4

Последна промяна tache на Съб Окт 21, 2006 3:02 pm, променена общо 1 път

Съб Окт 21, 2006 2:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:arrow:

Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:21 pm, променена общо 2 пъти

Съб Окт 21, 2006 2:50 pm
UNREAD_POST 
Fiat Coupe написа:
Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !

Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензин :cry:

казват ми неща от сорта на - замисли се защо кола '99та с толкова екстри струва само 5-6000 лева :?

Определено с дизеловият мотор няка да имаш често срещани проблеми, като самоволно променяне на обороти, прекъсване и още един куп подобни, които са характерни болежки на бензиновите мотори! А, че за дизел не гори малко е вярно, но все пак, ако решиш може винаги да си първи на светофарите благодарение на турбото! :wink: Не бързай, разгледай колите, във всяка в която сядаш пали мотора и слушай, а където има възможност настоявай и за кръгче! :wink:
Ако беше от София бих ти дал да покараш малко, хей така да имаш понятие за, какво става въпрос.

Съб Окт 21, 2006 5:01 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Sko написа:
Fiat Coupe написа:
Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !?

Точно обратното, приятелю, точно обратното. Имал съм удоволствието да карам за малко Браво дизел TD100 както и Opel Signum Z1.9DTH. Опелът е на няколко месеца, Бравото - на 8 години. Познай кое дрънчи повече :) Не е по-новото.
Това е писано много пъти втози форум, но ще го изтъкна отново - Fiat е създател на модерния дизелов двигател, какъвто го познаваме днес, така че мнения на пишман-майстори и рацерчета не минават с астри не минават. :mrgreen:
Виж, че Фиатовите дизели не са сред най-икономичните на пазара има голяма доза истина. Но по отношение на качество, мощност и трошливост в България можеш да чуеш само митове и легенди.

Колегата Sko е абсолютно прав, в допълнение мога само да добава, че така прехваленият френски дизел HDI, комън рейл е взет познайте откъде...Фиат Крома дизел.Така че правете сметка...

Съб Окт 21, 2006 6:05 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко коне :| :roll: :? защо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..
П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай \/

Съб Окт 21, 2006 9:10 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Globe` написа:
добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко коне :| :roll: :? защо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..
П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай \/

Защото е атмосферен дизел, ако говориш за 1.9D Бравата...65 кс 1929 куб.см.Това е стария мотор, мисля,че в турбовариант се слага преди това на Темпра/Типо, но там е 91 кс, непряко /индиректно/ впръскване.Същите Браво/Брава имат около 119 НМ въртящ момент и това са прилични стойности за 65 кс.Повечето атм.дизели по него време са с тези стойности ->> Рено 1.9d моторите, 19,Клио,Меган,- 64 кс, PSA-64 и 70 кс, SDI-тата при VW - 64 кс.
Новите типове мотори при Фиат с кубатура 1910 куб.см имат много разновидности, като се почне от атмосферния 1.9 при Добло и моето Пунто, та се стигне до модерните "резачки" JTD до мисля вече 150 кс.Всички тези работи ги прави ДЯВОЛЪТ и КОМПЮТЪРЪТ!! :36_2_29: :36_2_25: ..... а също и инжекцията :36_2_54: ....хватките при впръскването! :mrgreen:

Много благодаря :) за отговора :)

Съб Окт 21, 2006 9:41 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Благодаря за вниманието ! Днес карах дизела (1,9 тд) - хареса ми , но понеже колата я взимат нашите за тях си се спряха на СЕАТ ИБИЗА от предпоследните модели - аз също много я харесах ...

СЕАТ форум има ли ? :shock:

Съб Окт 21, 2006 10:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
Fiat Coupe написа:
Благодаря за вниманието ! Днес карах дизела (1,9 тд) - хареса ми , но понеже колата я взимат нашите за тях си се спряха на СЕАТ ИБИЗА от предпоследните модели - аз също много я харесах ...

СЕАТ форум има ли ? :shock:

Това ми прилича малко на вица за зайчето, което влизало всеки ден в магазина да пита дали има моркови. Всеки ден получавало отрицателен отговор. На десетият ден на продавачката и писнало да казва, че няма и отговорила ИМА, а зайчето - "Дайте ми една зелка тогава" ! :mrgreen: Нищо лично, шегичка! :wink:

Нед Окт 22, 2006 12:39 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Както и да е реши се да се вземе сеата като по нова кола и уж по издръжлива ...

Изображение

Изображение

Изображение

мисля че го бива? :roll:

Нед Окт 22, 2006 6:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща