Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:12 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
За кого определено няма да гласувате? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Определено ни ми харесва сегашния президент. И предишния също - няма да забравя как върви срещу мен по булевард Мария Луиза във Варна ,хили се на всички и повтаря "Добър ден", "ДОбър ден" и се чуди защо никой не му отговаря. Според мен няма смисъл да се ходи на първия вот - така или иначе ще има втори. А тогава ще трябва да подкрепя Волен. Според мен дискусията дали е болен или не е напълно безмислена. Кой от кандидати за президенти е клинично здрав? Я кажете!

Пет Окт 20, 2006 12:15 pm
Профил
Мнение 
Aз малко като адвокат на Волен станах ама кой е чул Волен да казва че ще прави някой на сапун итн.Той просто иска справедливост за всички.А специално за циганите,много се усетиха и ще гласуват за него а останалите непросветени пак чакат Цветелин Кънчев да им каже какво да правя,Кънчев ше прибере пак доста пари мангалите ще им дадат по 50 лв и те ще гласуват за който им се каже без да мислят че от това им зависи живота за напред.Но такова си е българското стадо докато мълчи ще продължават да го дерат.А от къде дойде цялата работа че е луд от Сл.Трифонов който изпълнява поръчки и от другите парламентарисчета по високите етажи които се насраха че ще им развалят далаверата.Все едни и същи партии са в парламента те движат целия едър бизнес в БГ всичките пари в тях се наливат по 10 хотела напраиха най малко.А Първанката тая п..ка кво да я коментираме само тй можеше да спре далаверата на миленчо Велчев с външния дълг но ненаправи нищо сигурно пак пари са играли.Тая държава няма производство хора всички пари се наливат в депотатчетата от високите етажи или по точно във фирмичките им милиони се точат,а ние говорим че Волен е луд заради някакви "цигани на сапун" което дори него е и казал
Волен е единственив който ше ги прави луди седесарчетата бесепарчетата и другите пиявици много ги е страх сега ако той спечели край отиде им далаверата че мойе и да ги пратят на тъмно и студено

Пет Окт 20, 2006 1:11 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
kiro_of_the_day написа:
Никога няма да гласувам за БОЛЕН Сидеров!
Призовавам и Вас към разум и Ви моля да не го правите!

Аз обичам да го наричам Болен Сигурнов. Ето и аз си признах, че няма да глаДувам за него - уф тези грешки в правописа...

Immortal написа:
А и досега не съм чул НИТО ЕДНА алтернатива от Волен на сегашното положение.

Бившия главнокомандващ на българската армия генерал Петров е леко алтернатива но социолозите му изчисляват 1,5% популярност за сега, а и поноже е свестен и няма да работи за интересе на абсолютно никой от бизнеса - за това и никъде не му прават реклама.

Пишете щото още не съм си харесал алтернатива и само знам за кого нямя да гласувам и трябва да се погрижим да има балотаж та поне от две злини само да избираме по-малката.

rustson написа:
Не мисля че е подходящо да се обсъждат такива мръсни теми в такъв хубав форум! И ми се струва по-добре да не пишем такива работи да не се окажем в новините :) в събота, редом с онея дето раздавали кебаПчета пред изборните комисии!

Тогава аз предлагам в нула часа срещу деня за размисъл админите просто да заключат темата.

Последна промяна niko_ymn на Пет Окт 20, 2006 2:12 pm, променена общо 1 път

Пет Окт 20, 2006 1:53 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Да я изтрият по-добре!!! Умърсихме си форумчето!

Пет Окт 20, 2006 2:09 pm
Профил WWW
Мнение 
:!:

Последна промяна Sko на Пон Апр 16, 2007 5:03 pm, променена общо 1 път

Пет Окт 20, 2006 2:45 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Колеги който и да спечели нашето положение няма да се промени много , така или иначе :D Така ,че не му мислете много и не се тормозете за тези работи !Умните глави на Държавата мислят за нас народа :D :beer:

Пет Окт 20, 2006 3:25 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Според мене най-интересното, което може да се случи, е Воленчо да стане президент :mrgreen: Тогава от Европата ще ни разкатаят фамилията, щото наистина "нашто" момче се оака :wink: Хубаво почна всичко, ама се оказа фалстарт :| Не знам дали е болен, но поведението и постъпките му не са адекватни! Лицето на българския национализъм бива да се държи авторитетно и да излъчва възрожденско достолепие, а не като хапльо, да не кажа мъстия!

Чувствам се националист и щом не сме узрели за национализъм, по-добре да не е днес! Бих гласувал за Воленчо, отново, но на парламентарни избори и то ако няма по-добра националистическа алтернатива!

Забележителен е фактът, че има 1 лява, 2 десни и 4 "националистически" кандидатури :mrgreen: (А ВМРО доколкото чух призовава към бойкот на изборите). На следващите избори 1, ама читава :wink:

ПП- Пример за модерен национализъм е Пим Фортейн, дето го гръмнаха, който и ако е хомо, можеше да раздвижи хавата в Холандия, а оттам и останалия братски европейски мир :?

Който не гласува, нема да псува :mrgreen:

Пет Окт 20, 2006 6:51 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Sko написа:
Та май наистина трябва да изчезне в деня за размисъл... май така беше по закон?

kato avtor na temata nqmam nishto protiv - no vse pak kazana duma hvurlen kamak - i da q blokirat pak e dostatuchno - ostavqm na adminite da reshat

Пет Окт 20, 2006 10:12 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
kiro_of_the_day написа:
Никога няма да гласувам за БОЛЕН Сидеров!
Призовавам и Вас към разум и Ви моля да не го правите!

На 21 съм и не ми се живее в страна, където президент ще ми е болен човек като Волен Сидеров. Ако тоз луд стане президент не ми се мисли какво ще настане в страната, ако оцелеем през мандата му...............банкет ще вдигна. И с влизането в ЕС само тоз ми липсва. Аз съм за балотаж срещу Сидеров - тогава ще гласувам.

Съб Окт 21, 2006 8:09 am
Профил ICQ
Мнение 
Мисля, че вече темата трябва да се изтрие, днес е ден за размисъл! :wink:

Съб Окт 21, 2006 9:23 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3