|
|
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 8:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
За кого определено няма да гласувате?
| Автор |
Съобщение |
|
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
sehnsucht написа: преди седмица ми изтече личната карта и май няма да мога да гласувам :? не,че е много фатално де! Иначе и аз бих изчакал 2-ри тур :roll:
Можеш да гласуваш,стига да искаш.Отиваш в полицията и те ти издават един документ с който можеш да отидеш и да си гласуваш.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
| Чет Окт 19, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:21 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Окт 19, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
Immortal
|
Secret Lover , разбирам те напълно, но какво те кара да мислиш че Волен не е като другите ?!?
И как си представяш това изчистване на парламента от цигани и турци?!? Даваш ли си сметка каква би била цената за това "прочистване" и готов ли си да я платиш? Спред мен клипа "играчка-плачка" , макар че е на комунистите, е много точен.
В крайна сметка Българите ще излезем двуличници: хем искаме (аз искам, а вие?) да станем част от обединена Европа, хем не споделяме основните постулати на това "обединение". Роптаем срещу 5 вековното турско иго, а искаме да бъдем същите като поробителите?!? Като старозаветното "око за око, зъб за зъб" ? Те нас са тъпкали 5 века, сега и ние да ги тъпчем 5 века?
А и досега не съм чул НИТО ЕДНА алтернатива от Волен на сегашното положение. Освен да национализира фабриките (как точно си го представя това?!? ).
Всичко страшно много намирисва на популизъм, и с което не се различава особено от бившите комунисти и от онзи дето вече никой не споменава - царя-премиер. Той пък щеше да ни оправя за 800 дни  Е, оправи ни, сега е на ред следващия...
Пък народа все ще чака някой да го "оправи"... само дето обикновено го оправят отзад.
|
| Чет Окт 19, 2006 10:31 pm |
|
 |
|
Immortal
|
Определено няма да гласувам за такъв човек:
"Преди 10.11.1989 Волен Сидеров е фотограф в окръжно управление на МВР Враца. Пак преди промяната е член на създаденото от Илия Минев Дружество за защита на правата на човека. Влиза в него заедно с Румен Воденичаров и други инфилтрирани от ДС агенти, с чиито мнозинство Илия е свален и хвърлен на боклука по „демократичен начин“, а дружеството е поставено под контрола на ДС, преди да стане „съосновател на СДС“. След това Воденичаров става кандидат за вицепрезидент на БСП, дружеството е „замразено“, а Сидеров е „издигнат“ за главен редактор на в. „Демокрация“, орган на СДС. След като си свърши и там работата, господинът стана пресаташе на „Мултигруп“, привлечен от вицепрезидента й Димитър Иванов-гестапото – полковник и шеф на 6-ти отдел на VI-то управление на „бившата“ ДС. После Сидеров е изпратен в така наречения Български Демократичен Форум – БДФ на бившите легионери, които също бяха станали съставка на СДС. Когато със съвместните усилия на бившите офицери на ДС и членове на ръководствата на БСП и СДС на българската политическа сцена бе доведен Симеон Сакскобургготов, Сидеров поиска да влезе в листата на НДСВ, но това му бе отказано. За него беше отредена друга роля – днешната. В създаването на „Атака“, чийто фюрер стана, той е подкрепян от структурите на Съюза „Защита“ – обединение на о.з. офицери от ДС и армията, както и от други подобни „патриотични“ националистически и дори националсоциалистически групировки. "
повече - тук: http://a-bg.net/new/index.php?option=co ... &Itemid=40
(не съм анархист, просто това ми избълва гугъла за биографията на лидера ;) )
|
| Чет Окт 19, 2006 10:36 pm |
|
 |
|
gdd55
|
Гледате ли дебатите на скат един орталък резаци се обадиха и казаха че ще гласуват за Волен.Само един мангал се обади и каза че щял да ги прави на сапун,но водещия добре му каза тва е 21 век кой ще те прави на сапун и кой му е казал че някой ще го прави на сапун мангала спече и затвори.А това прочистване в парламента не е точно така.Има се предвид че целия голям бизнес в БГ се налива на тия маймуни в парламента и в Доганчо който точи фондовете за резаците то те си казаха ще гласуваме за Волен Доган забогатя на наш гръб а ние умираме от глад
|
| Чет Окт 19, 2006 11:14 pm |
|
 |
|
Vladim
|
С риск някой да се обиди, бих казал, че само ЛУД би гласувал за Болен-Волен!!! Хора, бъдете разумни! Може от сегашният президент да не сме видели, кой знае, какво, но луд-шут за президент-не мерси! :evil:
|
| Пет Окт 20, 2006 12:24 am |
|
 |
|
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
Мале, мале......а аз си мислех, че вече сме надживяли тази омраза: "който и да бъде, само да не е червен" или обратното - :който и да бъде, само да не е син". Все си мислех, че вече разсъждаваме и съдим човека по постъпките му, а не по това което говори противниковата партия за него!? Все се надявах, че вече различаваме празните приказки и големите обещания от знайни и незнайни герой и политици..... И понеже по-горе пускате някакви линкове към статии и аз ще ви пусна една прочетете и после коментирайте автор е проф. Марко Семов( много хубаво си казва за Козлудуй и за ДПС)
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
| Пет Окт 20, 2006 12:46 am |
|
 |
|
Rayo
|
gdd55 написа: Гледате ли дебатите на скат един орталък резаци се обадиха и казаха че ще гласуват за Волен.Само един мангал се обади и каза че щял да ги прави на сапун,но водещия добре му каза тва е 21 век кой ще те прави на сапун и кой му е казал че някой ще го прави на сапун мангала спече и затвори.А това прочистване в парламента не е точно така.Има се предвид че целия голям бизнес в БГ се налива на тия маймуни в парламента и в Доганчо който точи фондовете за резаците то те си казаха ще гласуваме за Волен Доган забогатя на наш гръб а ние умираме от глад
Не, за съжаление не съм гледал това. Явно си е заслужавало.
Какво излиза, уважаеми господа? Турците (не приемам определението, което се използва в цитата, ама нейсе) да гласуват за Сидеров? Е те това ако не е сензация ! То ест -- турците не са ахмаци и виждат, че Доган е вреден за тях и че не защитава техните интереси, а само своите собствени и тези на кликата си. Ако Сидеров каже нещо в духа на "долу ДПС, не съм против турците', ще гласувам за него. Ама не, не казва такова нещо другарят Сидеров. Щото щеше да заговори като Костов. С една дума, Сидеров и "Атака" според мен са нещо като кюспе, което се хвърля в язовира , зада привлече рибата. В случая - да я отвлече от кандидат, който би спомогнал да се поразчистят малко го...та.
Няма да гласувам за : Сидеров, Първанов, П. Берон, Марков, както и за останалите дребни фигури.
Не му е тук мястото, ама какво против турците можем да имаме? Например -- тия хора построиха България, бе. Като минеш край строеж, само турски чуваш -- и то тук в София. Защо тия, дето са "против турците" не ходят да бачкат на строежа? Виж против Доган и ДПС има много против -- да, това е етническа партия, каквато тук не би трябвало да има място. Да си представяте партия на латиносите в САЩ, партия на арабите във Франция? Е как тия образцови демокрации ще го допуснат? Французите не щат на корсиканците да признаят, че са корсиканци. Сидеров само първосигнално дразни народа с едно плашило --"турците" -- , дето дори не той, ами кукловодите му са го измислили, а народът Му вЕрва на провокациите. Какво ще стане на тия избори -- балотаж Седефчов - Сидеров -- о ужас -- дайте да гласуваме за Седфчов, че ОНЯ е много страшен -- още 5 години рекомунизация и бетониране на комунягите във властта. Те ни управлявах и пак ще ни управляват и е..т в обозримото бъдеще.
Като си помисля какви тъпи копелета сме, как захапваме примамката, точно като шарани, жал ми става. Има защо в Чикаго да живеят 100000 българи.
|
| Пет Окт 20, 2006 5:33 am |
|
 |
|
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:22 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Окт 20, 2006 8:06 am |
|
 |
|
kiro_of_the_day
|
Колеги, колкото и да се пенявиме Ние тука, все тая. Хубаво е да имаме позиция, но какво от това.
Скоро имах разговор на маса с бивш (ако има такъв) служител на МВР от средно ниво, с 30 години
стаж в системата. Много интересен разговор беше. Ще си позволя да цитирам само едно две изречения от него.
Човека и сега е на доста интересен пост!!!
"В тая държава има не повече от 1 500 човека, които само сменят властовите си постове и
където има голяма далавера и келепир - са все те и все са заедно"!
Конкретни примери няма да цитирам, защото става въпрос за настоящи и бивши министри
от "различни" партии, за осемцифрени числа, за сделки с недвижими имоти и за още интересни неща.
Извода ми от всичко това беше, че в България има само една партия - тази на капитала.
Е, може би с различни фракции в нея.
|
| Пет Окт 20, 2006 9:42 am |
|
 |
|
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 избори
Колеги, не смятам , че точно тук е мястото да се водят такива дискусии, но след като сте почнали и аз се хващам на хорото :mrgreen:
1. Всеки има собствена позиция относно избора си и не трябва да дава квалификации на другите потребители за мненията им!!!
2. Хубаво е да има спорове, защото "В спора се ражда истината" !!!
3. Темата беше - За кой няма да гласувам и аз ще се придържам към нея!
И така - Моето мнение, че статуквото не трябва да се запазва, за какво ни е Президент, който уволни известен журналист, от уж "независима" медия!
Президент, в чийто клип казва, че се занимава с чужди проблеми и показва Боклука на София, а той не е ли президент на всички българи или поне на тези, които се чувстват такива ....
Президент, който имал присърце проблема с Атомната ни електроцентрала - а какво направи - РЕФЕРЕНДУМ - :roll: Президент, който без да е задължен, повтарям без да е задължен по конституция, даде мандата на явно етническата партия -Това е най-голямата му грешка като политик/не като държавник/ и историята ще го потвърди... Продаде се на ДПС, за да има втори мандат....
Президент, който даде орден Стара планина I степен на Ахмед Доган :evil: :evil: :evil:
Президент, който първата му визита извън страната беше с Путин :idea:
Президент, който дойде с призива, че ще е "социален", някой да е разбрал нещо социално да е направил...
Президент, който го е страх от директен сблъсък с конкурентите си....."Гузен, не гонен бяга!"
Президент, чието минало така и не стана ясно - Гоце ли е или не е ?
Аз няма да гласувам за такъв президент , защото не искам да ме представлява такъв интригант и продажник!!!
Избора си е Ваш, но бъдещето е общо, затова в Неделя си имайте едно наум :idea: :idea: :idea:
п.с. Моля модераторите да заключат или премахнат темата най-късно в 0.00 часа, за да не обвинят форума ни в измишльотини!
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
| Пет Окт 20, 2006 10:58 am |
|
 |
|
ilkor
|
Цитат: Президент, който без да е задължен, повтарям без да е задължен по конституция, даде мандата на явно етническата партия -Това е най-голямата му грешка като политик/не като държавник/ и историята ще го потвърди... Продаде се на ДПС, за да има втори мандат....
Ти на кой искаш да го даде този мандат ? На костов - още щяха да се карат кой да води хорото ...
А и понеже никоя от десните партии не беше доволна от резултата те се бяха обявили вече за предсрочни избори. Сякаш това щеше да промени нещо ...
На който друг да го беше дал това означаваше предсрочни избори А в този момент това беше неподходящо. Та колкото и да го оплюват за мандата на ДПС това беше единственото възможно решение тогава ...
Запомни че от тук нататък при всички избори няма да има абсолютен победител способен сам да състави правителство и ще се налагат подобни коалиции.
Така че, свиквай
От всички кандидати на тези избори Първанов е най подходящата кандидатура.
И в Неделя това ще се види 
|
| Пет Окт 20, 2006 11:31 am |
|
 |
|
Ferrari
|
Тъмната страна на Силата

|
| Пет Окт 20, 2006 11:41 am |
|
 |
|
Nino
|
А бе що НЕ ИМ Е..... ТЕ МАЙКАТА И ДА ЗАВЪРШИМ ТАЗИ ТЕМА С ДРУГАРЯ ЛЕНИН!!! :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
| Пет Окт 20, 2006 11:44 am |
|
 |
|
ilkor
|
|
| Пет Окт 20, 2006 12:08 pm |
|
|