Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:07 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ураааааааааааа - предпоследни сме!!! 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Е,да де, ама според мен за чест и слава отдавна не играят, все по някой лев ша им пада :mrgreen: Сега сериозно-мисля че с оглед на групата не бива да се очаква кой знае какво, все пак вземете селекциите на отборите...Това е като селекцията да Бешикташ и ЦСКА-20 милиона срещу има-няма петстотин хиляди евро...ми нормално е че падаме, не мислите ли?За добър отбор трябват пари, това е!

Чет Окт 19, 2006 3:47 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Е добре де... ама трябва ли да се пише колко били слаби и т.н.
Не е все едно един ден да си с самочувствието че играеш в един от най-добрите български отбори а на следващия ден да знаеш че играеш не за друг, ами за България...
Парите си ги заслужават. Приблизително 4.5 пъти се увеличи бюджета на отбора за тази година.

Чет Окт 19, 2006 4:02 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Mazgarev написа:
Е добре де... ама трябва ли да се пише колко били слаби и т.н.
Не е все едно един ден да си с самочувствието че играеш в един от най-добрите български отбори а на следващия ден да знаеш че играеш не за друг, ами за България...
Парите си ги заслужават. Приблизително 4.5 пъти се увеличи бюджета на отбора за тази година.

Той този увеличения бюджет няма да отиде за отбора, не бой се...като слушах интервютата на Батков как давал лични средства последните 2 години за Левски :!: Сега съм сигурен че ще си ги вземе в пъти повече, въпреки че се съмнявам да е дал изобщо нещо...

Чет Окт 19, 2006 4:09 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
Истината е, че червените са единствения отбор стигал до полуфинал в най-престижния турнир. КЕШ и шампионска лига са едно и също.

Колега още веднъж си направи справка (без да омаловажавам успеха на цска) колко ,мача са играли за този полуфинал и с какви отбори !!!
нека да спрем да сравняваме Гунди и Стоичков ! Добре е да си спомняме за миналото ,ама нека живем в настоящето !
p.s. каква ли тема ще има ако дай боже Левски завърши с 2 или 3 точки групата :mrgreen:
Да не забравяме ,че още нямаме вкаран гол в Бг първенството :wink:

Чет Окт 19, 2006 7:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
Sven написа:
Истината е, че червените са единствения отбор стигал до полуфинал в най-престижния турнир. КЕШ и шампионска лига са едно и също.

Колега още веднъж си направи справка (без да омаловажавам успеха на цска) колко ,мача са играли за този полуфинал и с какви отбори !!!
нека да спрем да сравняваме Гунди и Стоичков ! Добре е да си спомняме за миналото ,ама нека живем в настоящето !
p.s. каква ли тема ще има ако дай боже Левски завърши с 2 или 3 точки групата :mrgreen:
Да не забравяме ,че още нямаме вкаран гол в Бг първенството :wink:

Полуфинала е с барселона :wink: който отнасят и гол на Стоичков от центъра. Стоичков е най-великия футболист, дори да беше от левски. Аз не казвам, че левски са зле и глупости, просто защитавам честа на любимия отбор защото беше оплют :wink:

Чет Окт 19, 2006 7:43 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
е може да си настинал или да не си спомяш много добре мача с Барселона,в който Стоичков вкара гол от центъра :mrgreen:
заради такива неща не бива да спорите и да говорите ,само за спортта :
мача е от 89-а година и е полуфинал за КНК :wink: а цесека се доближиха и те до 5-ца ,добре че стоичков е играч !
Все пак добре е ,след като си привърженик на цска ,да ги знаеш тия работи :mrgreen: [/url]

Чет Окт 19, 2006 10:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Да грешката е моя , през 1989 при мача с барса е КНК и чак такъв резил с 5 не отнася ЦСКА а пада с 4:2 и 1:2 Всъщност за КЕШ (преименуван на Шампионска Лига) ЦСКА достига не един, а два пулофинала и не защото Стоичков е играч, а защото ЦСКА е велик отбор :wink:

Пет Окт 20, 2006 12:04 am
UNREAD_POST 
Sven написа:
Да грешката е моя , през 1989 при мача с барса е КНК и чак такъв резил с 5 не отнася ЦСКА а пада с 4:2 и 1:2 Всъщност за КЕШ (преименуван на Шампионска Лига) ЦСКА достига не един, а два пулофинала и не защото Стоичков е играч, а защото ЦСКА е велик отбор :wink:

Колега, че КЕШ е преименуван на Шампионска лига и че единия турнир е правоприемник и наследник
на другия е вярно. Но приликите свършват дотук!!!

За да се каже, че КЕШ и Шампионска лига са едно и също - трябва да не живеш на тази планета!
Под едно и също имам предвид формата на провеждането им и силата на отборите, които играят в тези турнири.
Разликата е от земята до небето.

Пет Окт 20, 2006 9:50 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Айде тогава чакаме полуфинала на Левски!

Пет Окт 20, 2006 10:21 am
Профил
UNREAD_POST 
Mazgarev написа:

и да тръгнеш да говориш против хората, които за чест и слава играят е просто недопустимо!

:?: :?: :?: Kakва чест? :shock: :shock: :shock:

И на мен да ми плащат толкова и аз ще ритам...и със сигурност никой от тях не е отишъл да играе за чест...виж за слава може, но само защото тая слава ще му донесе повече трансфери и повече кинти :idea:

Пет Окт 20, 2006 5:37 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Слав написа:
Mazgarev написа:

и да тръгнеш да говориш против хората, които за чест и слава играят е просто недопустимо!

:?: :?: :?: Kakва чест? :shock: :shock: :shock:

И на мен да ми плащат толкова и аз ще ритам...и със сигурност никой от тях не е отишъл да играе за чест...виж за слава може, но само защото тая слава ще му донесе повече трансфери и повече кинти :idea:

връзвам бас ,че не можеш да изкараш и едно полувреме в мач на В -група :wink: ,пък камо ли срещу отбор от А група ,за Челси и Барса не ми се мисли :mrgreen:

Нед Окт 22, 2006 8:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2