Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Ураааааааааааа - предпоследни сме!!! 
Автор Съобщение
Мнение Ураааааааааааа - предпоследни сме!!!
След поредната героична борба на нашия евробоец - Левски - сме предпоследни, т.е. 31-ви от 32 възможни в титаничната битка, наречена "Шампионска лига". Тук е момента да си призная, че наистина не ме бива във футболните прогнози. Аз предположих твърдо последно място за нашия участник и сгреших, за което наистина много се радвам... Все пак, гордост е да си предпоследен!!!
Това, което наистина ме дразни, е, че когато снощи Динамо загубиха с 3:0, коментаторите се скъсаха да обясняват колко смешен и нещастен отбор е Динамо и как няма място там, а, когато днес Левски загубиха с 2:0, същите тия коментатори заявиха колко велик тим е Левски и как е имал положения и едва ли не, не е спечелил. А простата аритметика казва, че Динамо е с 10 гола пасив, а Левски, с 9, при три срещи. Айде, дайте да си изравниме стандартите и когато наричаме Динамо "некадърници", да съберем смелост и да наречем и "Левски" некадърници...
Не, не скачайте отгоре ми, не съм ЦСКА-р, българин съм и виждам какво се случва.
За щастие, догодина в Италия няма да има проблеми и недоразумения в Шампионската лига няма да има. Много се радвам за това!!!
Да кажа сега и защо ме дразни участието на нашия "евробоец" - защото съм принуден да гледам пряко мачовете на един ужасно слаб отбор, вместо по същото време да наблюдавам някой наистина стойностен мач, игран от хора, които знаят по каква работа са ги пуснали по телевизора;))))))

Чет Окт 19, 2006 12:31 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
и какъв е смисъла от горенаписаното ???? дай му на българина да плюе и говори ,на него никога нищо не му стига ,Рила му ниска ,Искъро му е плитък ,Държавата му черна също като морето ,веченият песимист,вечно за нещо да мрънКЯ ,вечно в чуждата паница и вечно с чуждата лъжица !!

ей това много ме дразни ,ако ще и цескар да си и локомотивец и дори заклет левскар ,Батето Славков няколко пъти го е казал и сега е удобен момент да го цитирам : ........ :mrgreen:

Чет Окт 19, 2006 12:47 am
Профил
Мнение 
Всички сме били деца и знаем как е. Никой не е пълзял довчера, а от утре да е почнал да тича. Прохождането е трудно. Аз също смятам, че левски играха по-добре срещу Барса и Челси. Работата е там, че само един наивник може да си мисли, че с дебюта си ще направим нещо голямо. Целта е догодина пак да сме в групите. Рано или късно ще стане работата.

Чет Окт 19, 2006 7:14 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Мдам, Левски прецакаха шампионската лига, вместо да гледаме Чесли Барса гледаме Вердер Левски...А това че са последни а коментаторите ги хвалят ще ти кажа, че там в бтв всичките са Левскари.Какво очакваш?

Чет Окт 19, 2006 9:32 am
Профил
Мнение 
Абе то бива, бива, бива цесекарска злоба... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чет Окт 19, 2006 9:38 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Алоо по добре лъскавата обстановка на шампионската титпа при Левски / Барса От колкото чорбарските позори от третокласни отбори на селски стадион....не мерси

Изображение

Чет Окт 19, 2006 10:21 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
sachma написа:
Мдам, Левски прецакаха шампионската лига, вместо да гледаме Чесли Барса гледаме Вердер Левски...А това че са последни а коментаторите ги хвалят ще ти кажа, че там в бтв всичките са Левскари.Какво очакваш?

Пич телевизора ти само на БТВ ли може да работи. Като не ти се гледа Левски има SKY SPORTS. :evil:

Чет Окт 19, 2006 11:21 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Punto SX написа:
sachma написа:

Пич телевизора ти само на БТВ ли може да работи. Като не ти се гледа Левски има SKY SPORTS. :evil:

Ама няма кабелна :?

Чет Окт 19, 2006 11:38 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Брей... усти широки сте имали...
ма то си е така... чорбата си е чорба каквото и да става...
И да не си такъв, мой човек, по душа... си такъв по манталитет!

Чет Окт 19, 2006 1:02 pm
Профил ICQ
Мнение 
Истината е, че червените са единствения отбор стигал до полуфинал в най-престижния турнир. КЕШ и шампионска лига са едно и също, защото ако не беше сега барса нямаше да има втора купа а първа, а реал мадрид нямаше да му се броят. :dance: Иначе браво на левски и да имат още успехи.

Чет Окт 19, 2006 1:10 pm
Мнение 
Sven написа:
...КЕШ и шампионска лига са едно и също...

Сега остава да кажеш и че пикането и е..... то доставят еднакво удоволствие....
А иначе ако я нямаше цска - сигурно и земята щеше да спре да се върти според теб, А?

:36_2_33: :36_2_33: :36_2_33:

Чет Окт 19, 2006 1:16 pm
Мнение 
kiro_of_the_day написа:
Sven написа:
...КЕШ и шампионска лига са едно и също...

Сега остава да кажеш и че пикането и е..... то доставят еднакво удоволствие....
А иначе ако я нямаше цска - сигурно и земята щеше да спре да се върти според теб, А?

:36_2_33: :36_2_33: :36_2_33:

Не с това исках да кажа, че ЦСКА са постигнали много по-голям успех в този турнир, много преди левски, затова да не се обеснява за чорбарските позори и как играели с трета дивизия. Радвайте се на вашия успех, аз не уплювам левски.
П.С. Пикането доставя по-голямо удоволствие от е.... . След няколко бири като няма къде да се измочаш и в последния момент освободиш напрежението удоволствието е по-голяма, знам го от опит :mrgreen:

Чет Окт 19, 2006 1:26 pm
Мнение 
Sven написа:
.....................

Ок! :36_2_33: :beer:

Чет Окт 19, 2006 1:33 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Mazgarev написа:

Нещо не се усетих...за мен ли става въпрос???

Чет Окт 19, 2006 2:11 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
sachma написа:
Mazgarev написа:

Нещо не се усетих...за мен ли става въпрос???

Относно колегата, пуснал първия пост.

Като толко знае да излезе сам на терена да играе! Ееей много се дразня....

То от вкъщи с бирата и чипса само дебелак може да се стане... и да тръгнеш да говориш против хората, които за чест и слава играят е просто недопустимо!

Чет Окт 19, 2006 2:48 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща