|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Помощ имам проблем с монитора
Автор |
Съобщение |
phoenix
|
 Помощ имам проблем с монитора
здравейте колеги, днес ми се слуцхи една гадна работа на монитора......като се размурда там кудето се закача към видео картата се е прекуснал кабела, някак си и свети всички цветове ама само по един, ако докосна кабела всичкосе променя дори от време на време изчзва...та според мен и сержиза трябва да се смени кабела.....и понеже не мога да чакам, вече го отворих и откачих кабела, оказа се вътре на две букси дотук добре лесно ще мога да го сменя ама......от къде да намеря нов кабел.....това е ввъпрос номер 1, и ако някой има повреден или неработещ монитор САМСУНГ S550 или друг само да е Самсунг, да каже дали е готов да се раздели с кабела и на каква цена.
става дума за кабела с многото жици, не за кабела на захранването на монитора
Много ще се радвам ако някой може да помогне че съм с монитор назаем
|
Съб Окт 14, 2006 11:06 pm |
|
 |
Ивайло Стефанов Попов
|
Не мога да разбера колега какво точно си направил с този кабел на монитора и, защо се е налагало да го откачаш и отваряш понеже не ти се разбира много от написаното, но щом става въпрос за кабел с много жици, а не този, който ти е за захранването на монитора тогава няма никакво значение каква марка ти е монитора Самсунг ли е или някакъв друг просто отиваш в един магазин за компютърни аскесоари и си купуваш свързващ кабел за монитор с компютър и това е.
|
Нед Окт 15, 2006 3:49 am |
|
 |
Sven
|
Имам кабел за монитора до видеото, ама незнам дали щи свърши работа, май е стандартен :roll: Ако искаш ще ти го дам, пиши ЛС.
|
Нед Окт 15, 2006 1:38 pm |
|
 |
phoenix
|
ето и снимка на гадния кабел
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Окт 15, 2006 3:58 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
5лв струва тоя кабел във всички магазини за компютри....на раковска има поне 10 такива магазина
Нед Окт 15, 2006 4:36 pm |
|
 |
phoenix
|
еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......
п.с.
само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
|
Нед Окт 15, 2006 8:05 pm |
|
 |
Ивайло Стефанов Попов
|
phoenix написа: еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам....... п.с. само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
А ВЕ къв си ти ВЕ ти си гати и наглия ВЕ ти сакат ли си ВЕ или ръцете ти са ти в ..... та ще караш хората да ходят да ти купуват и даже и адреса да им даваш та да ти го носят у вас на крака !!!!!!
 :36_2_10:
Малко ти модерирах мнението - моля те по леко с цинизмите! Колегате не е от София! zgabrovski
|
Нед Окт 15, 2006 8:14 pm |
|
 |
slav
|
Такива кабели май имат във D&G, до стадион Тича, ако там нямат, което ме съмнява, може да провериш и в Технопарк, на улица Солун, под Македонския Дом
|
Нед Окт 15, 2006 8:26 pm |
|
 |
phoenix
|
Ивайло Стефанов Попов написа: phoenix написа: еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам....... п.с. само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин А ВЕ къв си ти ВЕ ти си гати и наглия ВЕ ти сакат ли си ВЕ или ръцете ти са ти в ГАЗЪ та ще караш хората да ходят да ти купуват и даже и адреса да им даваш та да ти го носят у вас на крака !!!!!!  :36_2_10: 
уау....бре...........ма ти си бил много лесно запалим....незнам дали изобщо си направи труда да погледнеш ама човека е от софия, а аз съм от варна....ако някой ме помоли да му купя нещо бих го направил. къф ти е проблема на теб незнам....все пак затова се събираме тука нали за да си помагаме......и освен това не забелязах кога те обидих и ти казах къде са ми завряни ръцете..... :evil: :evil: :evil: и понеже не ми се вдигат нервите с такива като теб мога само да ти пожелая всичко най евентуално.....и смятам случая за приключен
|
Нед Окт 15, 2006 8:57 pm |
|
 |
phoenix
|
slav написа: Такива кабели май имат във D&G, до стадион Тича, ако там нямат, което ме съмнява, може да провериш и в Технопарк, на улица Солун, под Македонския Дом
дано да има повече като теб, много съм ти благодарен, утре ще ги проверя, мерси пак, бирата от мен
|
Нед Окт 15, 2006 8:59 pm |
|
 |
phoenix
|
други идеи ?
|
Пон Окт 16, 2006 4:26 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
защо не си поръчаш от някоя фирма, при положение, че не намираш във варна? пробвай в лиана, стантек/мисля, че така се казваха/ и въобще потърси из нета такива фирми, звънни 2 телефона и да ти го изпратят
|
Пон Окт 16, 2006 4:43 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Според мен - по сервизите ще се намери кабел, евентуално може да си взмеш един монитор-компютър от техномаркет и да си го резнеш, малко припояване... или само букса, има едни сиви, които ще станат за твоя кабел, стига да се намерят. В София се намират, примерно в Конрад.
Третата възможност е от официалния вносител, който според чичко гугъл е КК електроникс, което е техномаркет, питай ги къде им е сервиза.
|
Пон Окт 16, 2006 5:36 pm |
|
 |
phoenix
|
утре отивам да ги проверя тези сето са официален представител от техномаркет за варна, а тези "лиана, стантек" никога не съм ги чувал, ама ще видя дали има в нета нещо за тях. Мерси още веднъж коеги, дано утре да успея, днес ударих на камък.....
|
Пон Окт 16, 2006 10:19 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
в лиана бях днес казаха че нямат хахахаха да съм минал друг път...
Вто Окт 17, 2006 1:20 pm |
|
|