Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:19 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Кой е площада Батемберг? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Кой е площада Батемберг?
Къде се намира и какво има на него, че не съм от София и не мога да си го представя, а може и да съм минавал от там. Снимки ? Айде аз ще погледна в www.bgmaps.com а вие пишете дали ще има места за паркиране около площада в неделя преди концерта.

Пет Окт 13, 2006 3:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Бивши "9 септември" където беше мавзолея.

Пет Окт 13, 2006 3:42 pm
UNREAD_POST Re: Кой е площада Батемберг?
niko_ymn написа:
Къде се намира и какво има на него, че не съм от София и не мога да си го представя, а може и да съм минавал от там. Снимки ? Айде аз ще погледна в www.bgmaps.com а вие пишете дали ще има места за паркиране около площада в неделя преди концерта.

Това е пъпа на София. Точно площада с жълтите павета пред бившия мавзолей. Там паркирането е ад. Може да се разтърсиш за места в страничните на бул. Дондуков улици. Също така около площада пред св. Александър Невски. Ако искаш на платен паркинг има голям подземен до банката при метростанция Сердика.

Пет Окт 13, 2006 3:42 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c011e7555 ... d=225&num=
За паркирането - по принцип точно там си е платен паркинг, както и отстрани и срещу БНБ, но вероятно тогава няма да е така. В посока Александър Невски паркинг има също на Московска (където пресича Раковска). В посока Булбанк има платен пред и срещу ЦУМ. Може би в неделя из преките да се намери някое място (през седмицата е като да спечелиш 6-ца от тотото или дори от лотарията). :evil:

P.S. А да - все пак Батенберг...

Пет Окт 13, 2006 5:22 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
грешката е вярна - площада го имало на бгмапс - аз трябвало да го напиша с Н а не с М Батенберг - много съм неграмотен пфу (малко провинциална работа стана, ама с историчката в училище не се обичахме на времето), мерси за съветите - ще ползвам платен за да не се вайкам след паяците и скобите

Съб Окт 14, 2006 9:25 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Видях много паркирани коли до една църква - май Св. Ал. Невски - и там бях паркирал, щото имаше табелка забранено в делнични дни и работни часове с изключение на служебен абонамент (логчно - тогава за - в неделя да не се отнася забраната)... но по-важното е, че 656 километра ударих джакпота - разход само 5,636 литра на сто. ( както и да го смятам отиване и връщане с 37 литра толкова дава).

Пон Окт 16, 2006 2:05 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
Видях много паркирани коли до една църква - май Св. Ал. Невски - и там бях паркирал, щото имаше табелка забранено в делнични дни и работни часове с изключение на служебен абонамент (логчно - тогава за - в неделя да не се отнася забраната)... но по-важното е, че 656 километра ударих джакпота - разход само 5,636 литра на сто. ( както и да го смятам отиване и връщане с 37 литра толкова дава).

ти откъди идеш....цифра път

Пон Окт 16, 2006 3:30 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
през Бяла и Плевен към София откъм подуене май - не я познавам - ще ви излъжа - едва се ориентирам там

Пон Окт 16, 2006 5:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]