Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:33 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Конфигуратор за джанти! Вижте вашата фиатка с какви обувки.. 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение Конфигуратор за джанти! Вижте вашата фиатка с какви обувки..
Конфигуратор за джанти! Вижте вашата фиатка с какви обувки ще изглежда най-добре!

http://www.alcar.de/AlcarKonfigurator/p ... language=1

Чет Окт 05, 2006 3:19 pm
Профил WWW
Мнение Re: Конфигуратор за джанти! Вижте вашата фиатка с какви обув
rustson написа:
Конфигуратор за джанти! Вижте вашата фиатка с какви обувки ще изглежда най-добре!

Колега според мене една кола се чуства най - добре с обикновенни железни джанти без значение дали са оформени външно, тоест имат интерфейс както при летите джанти например или се нуждаят от пластмасови тасове, защото гумата се чуства най - добре с железни джанти и лято и зима. Винаги с тях стои по устойчива и здрава. Докато железните джанти се огъват, усукват и изкривяват и гумата започва да издиша да спада и като почне така да се кара колата вътре гумата се мачка и става на нищо или както казва германецът понеже гледам, че сайта е германски "-цензурирано-".

Чет Окт 05, 2006 6:31 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Нищо не разбрах, я пак обясни.

Пет Окт 06, 2006 12:57 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Ивайло Стефанов Попов написа:
rustson написа:

Колега според мене една кола се чуства най - добре с обикновенни железни джанти без значение дали са оформени външно, тоест имат интерфейс както при летите джанти например или се нуждаят от пластмасови тасове, защото гумата се чуства най - добре с железни джанти и лято и зима. Винаги с тях стои по устойчива и здрава. Докато железните джанти се огъват, усукват и изкривяват и гумата започва да издиша да спада и като почне така да се кара колата вътре гумата се мачка и става на нищо или както казва германецът понеже гледам, че сайта е германски "-цензурирано-".

Мдаааа... :D
Цитат:
...Вижте вашата фиатка с какви обувки ще изглежда най-добре.....

Пет Окт 06, 2006 8:59 am
Профил WWW
rustson написа:
Мдаааа... :D ...Вижте вашата фиатка с какви обувки ще изглежда най-добре...

Ти друга работа нямаш ли си?! :evil: Сега като покажа на жената какви джанти съм си харесал, ще ме приютиш ли у вас?

Пет Окт 06, 2006 12:06 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

doofiat написа:
rustson написа:
Мдаааа... :D ...Вижте вашата фиатка с какви обувки ще изглежда най-добре...

Ти друга работа нямаш ли си?! :evil: Сега като покажа на жената какви джанти съм си харесал, ще ме приютиш ли у вас?

Сорри ама има решение :) и жена ти ще ти покаже с какви обувки би изглеждала най-добре и работата спи :wink: :mrgreen:

Пет Окт 06, 2006 1:15 pm
Профил WWW
Мнение 
Тоя сайт ли нещо не бачка или аз неразбирам. Стигам до избиране на джанти , избирам и не ми дава понататака да продължа. :roll:

Пет Окт 06, 2006 4:45 pm
Мнение 
trace написа:
Нищо не разбрах, я пак обясни.

Колега не разбрах на какво се дължи това, че не си разбрал нищо, но може би това, че в обяснението съм объркал искал съм да кажа, че не железнете се огъват, изкривяват, усукват или тоест деформират, а летите джанти. Защото сайта, който си показал на линка дава само избор на лети джанти. А тези проблеми се получава с тях, защото са по - меки тоест не са чак толкова твърди като обикновените железни джанти например.
P.S. Долу ще повторя отново стария текст с направената необходима корекция и дано този път да ти е станало ясно.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колега според мене една кола се чуства най - добре с обикновенни железни джанти без значение дали са оформени външно, тоест имат интерфейс както при летите джанти например или се нуждаят от пластмасови тасове, защото гумата се чуства най - добре с железни джанти и лято и зима. Винаги с тях стои по устойчива и здрава. Докато летите джанти се огъват, усукват и изкривяват и гумата започва да издиша да спада и като почне така да се кара колата вътре гумата се мачка и става на нищо или както казва германецът понеже гледам, че сайта е германски "-цензурирано-".

Пет Окт 06, 2006 8:39 pm
Мнение 
Колеги значи за всички, които са чели темата и написаното от мен едно голямо извинение за грешката искал съм да кажа, че не железните джанти се огъват, изкривяват, усукват или тоест деформират, а летите джанти.

Пет Окт 06, 2006 8:43 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Ивайло Стефанов Попов написа:
Колеги значи за всички, които са чели темата и написаното от мен едно голямо извинение за грешката искал съм да кажа, че не железните джанти се огъват, изкривяват, усукват или тоест деформират, а летите джанти.

Сега разбрах :) Да не си се обидил де. Иначе съм напълно съгласен. И въпреки това обаче, скоро ще си взема алум. джанти.

Вто Окт 10, 2006 9:24 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Аз лично се оплетох с този немски! Намерих този симулатор за същата цел на Български е! http://www.avtogumi.com/

Сря Окт 11, 2006 8:10 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Абе пичове я да ви питам на бравото ми ще мога ли да сложа 195/60/15 летни буйки? Няма ли да са височки? сега съм с 205/50/15?! На конфигуратора пише че няма да стане!

Сря Окт 11, 2006 9:00 am
Профил WWW
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
rustson написа:
Абе пичове я да ви питам на бравото ми ще мога ли да сложа 195/60/15 летни буйки? Няма ли да са височки? сега съм с 205/50/15?! На конфигуратора пише че няма да стане!

Правиш веч голяма разлика в диаметрите на двете гуми
Трябва да сложиш или 195/55R15 или 195/50R15 по добре 55

Сря Окт 11, 2006 5:45 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
chukov написа:
rustson написа:

60 много ли ще е?и какви ще са последиците?

Сря Окт 11, 2006 6:25 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
rustson написа:
chukov написа:
rustson написа:

60 много ли ще е?и какви ще са последиците?

Ами ако съм правилно запознат с материята, гума с размер 195/60/15 е 11,7см. (60% от 195мм)
205/50/15 е 10,25см. (50% от 205мм)
Така че, 1,45см по-високи гуми не ми се виждат кой знае колко по-големи.
Ама може и да греша.

Сря Окт 11, 2006 8:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща