|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Най- добрите авточасти за италиански автомобили?
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Най- добрите авточасти за италиански автомобили?
Здр. колеги скоро не съм писал ама имах малко работа и нямаше кирилизиран комп краи мен както и да е.Понеже съм малко не компетентен в тоа отношение та, да ви питам : Кои са най- добрите марки авточасти за италиански автомобили?
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Сря Окт 04, 2006 10:33 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Най- добрите авточасти за италиански автомобили?
soulkeeper написа: Здр. колеги скоро не съм писал ама имах малко работа и нямаше кирилизиран комп краи мен както и да е.Понеже съм малко не компетентен в тоа отношение та, да ви питам : Кои са най- добрите марки авточасти за италиански автомобили?
Зависи за кой възел питаш.
|
Сря Окт 04, 2006 10:35 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Най- добрите авточасти за италиански автомобили?
soulkeeper написа: Здр. колеги скоро не съм писал ама имах малко работа и нямаше кирилизиран комп краи мен както и да е.Понеже съм малко не компетентен в тоа отношение та, да ви питам : Кои са най- добрите марки авточасти за италиански автомобили?
най добрите са оригиналните, а иначе от по евтините зависи какво търсиш ролки ремъци накладки и т.н няма една фирма която да произвежда всичко
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Сря Окт 04, 2006 10:37 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Да ясно ми е
да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н.
|
Сря Окт 04, 2006 10:54 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Да ясно ми е
soulkeeper написа: да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н.
За ходова част в този форум постепенно се налага FRAP. Друга добра марка е AS Metal. Първата е италианска а втората турска.
За амортисьори си сложих Cofap, които са бразилските заводи на Марели.
|
Сря Окт 04, 2006 11:00 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
fiat_love написа: soulkeeper написа: да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н. "За ходова част в този форум постепенно се налага FRAP. Друга добра марка е AS Metal. Първата е италианска а втората турска. За амортисьори си сложих Cofap, които са бразилските заводи на Марели."
А имат ли официални представители тук в България и къде са те ако има
Мерси много за информациата
|
Сря Окт 04, 2006 11:24 pm |
|
 |
Ferrari
|
soulkeeper написа: fiat_love написа: soulkeeper написа: да съгласен съм имам предвид примерно за ходовата част най- добри са .........., за двигателя ............. и т.н. "За ходова част в този форум постепенно се налага FRAP. Друга добра марка е AS Metal. Първата е италианска а втората турска. За амортисьори си сложих Cofap, които са бразилските заводи на Марели." А имат ли официални представители тук в България и къде са те ако има Мерси много за информациата
пиши лично съобщение на този потребител.
|
Сря Окт 04, 2006 11:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|