|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Молба към някой от Варна...
Автор |
Съобщение |
Yoda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 27, 2006 4:27 pm Мнения: 63 Местоположение: Варна
|
Дано не съм те подвел с нещо, защото знаеш, че всичко е много субективно при избора на кола...и до голяма степен въпрос на късмет, но тази кола по мое мнение си струва...ти явно поддържаш връзка с продавача, защото той веднага ме попита за теб...и смятам че е коректен...мисля, че е навит на замяната която си му предложил...стискам ти палци !
_________________ FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
|
Сря Окт 04, 2006 4:04 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
След поста на колегата Yoda, няма смисъл да ходя до автосалона - едва ли ще видя нещо повече, а и се опасявам продавача да не помисли , че има много клиенти и да може да се пазариш по-лесно. Успех утре! Ако си с влак - автобус 20 тръгва от гарата , посока Владиславово. Ако дойдеш с автобус - до метро отива 118 номер - и оттам пеша. Такситата във Варна са според табелата возят за 55ст /км, обаче като ги сметна после са някъде около 1лв.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Сря Окт 04, 2006 4:59 pm |
|
 |
phoenix
|
нека и аз да нажа,
преди 2 седмици го гледах това стило, даже пича от салона ми предложи замаяна за баба темпра, но единствения недостатък на колата е че е с 3 врати, иначе е направо перфектна....палихме гледахме мотор просто супер, вътре направо мирише на нова кола....много е заапазена. Интериора е много запазен, както и отвън, а под капака си изглежда като нова......който има парици няма да съжалява. ако беше с 5 врати...можеше да мислим ама с 3 не, не ме кефи номера стани да седна
|
Чет Окт 05, 2006 9:33 am |
|
 |
zgabrovski
|
Колеги мерси за отзивите!
|
Чет Окт 05, 2006 11:05 am |
|
|