Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:25 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Бившия администратор 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Бившия администратор
Не искам да създавам някаква интрига ама прочетох на едно друго място/сещате се къде/ че стария администратор Митко се е завърнал във форума с нов ник fiat_love
аз не мога да повярвам на тези измислици и предварително се извинявам на колегата fiat_love за повдигната тема ама да даде едно разяснение и да не спекулира с неговото име и се разсеят тези приказки.

Вто Окт 03, 2006 10:53 pm
UNREAD_POST 
Всъщност има ли значение? Защо не му писа лично, като те вълнува толкова? Тамън мина някой и друг ден без да си напомняме за разправиите... :evil:

Вто Окт 03, 2006 11:14 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Всъщност има ли значение? Защо не му писа лично, като те вълнува толкова? Тамън мина някой и друг ден без да си напомняме за разправиите... :evil:

За теб може да няма значение за мен има и за това питам нали сме във форум все пак :evil: :evil: :evil:

Последна промяна chuni на Вто Окт 03, 2006 11:25 pm, променена общо 1 път

Вто Окт 03, 2006 11:18 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Еми дефакто какво значение има :?: Когато брат му си е администратор,и си влиза и следи всеки ден :!: :wink:

Вто Окт 03, 2006 11:24 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И какво лошо има!? Може би: "Който не е с нас е против нас?" - максима която няма да ни донесе позитиви... Трябва да започнем да разсъждаваме като хора с отговорности! Да бъдем по-толерантни! Не се опитвам да обвиня или оневиня някого, а просто да сме готови да решаваме проблеми. За съжаление всички ги имаме и то от най-разнообразно естество. Защо е необходимо да си създаваме повече такива? Защо да търсим "Под вол теле?"

Вто Окт 03, 2006 11:33 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Оффф, вие пак ли почнахте да се дрънкате за глупости. Я си вижте форумчето и когато постигнете такова посещение пак заповядайте.

П.С.Пак ли ви стана скучно във вашето форумче, че ни идвате на гости? Добре сте дошли! Ако искате нещо за пиене :D

Вто Окт 03, 2006 11:35 pm
UNREAD_POST 
Аз питах нещо съвсем нормално вие какво скачате а пък и не питах вас. Обаче от вашите отговори получих положителен отговор на моя въпрос и останах с впечетление че вие знаете всъщност отговора.
Ама наистина за мен няма значение просто прочетох нещо и реших да питам.
Още веднъж ви Благодаря за разяснението

Вто Окт 03, 2006 11:49 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Оффф, вие пак ли почнахте да се дрънкате за глупости. Я си вижте форумчето и когато постигнете такова посещение пак заповядайте.

П.С.Пак ли ви стана скучно във вашето форумче, че ни идвате на гости? Добре сте дошли! Ако искате нещо за пиене :D

На кого да идваме на гости :?: На теб ли :shock: :?: Я погледни кога аз бях тук,и кога ти си дошъл :idea: Много работи не са ти ясни,за да се изказваш компетентно!
А форумчето какво те притеснява :?: То не е за всеки :!: Който го разбира го посещава,а за форумче на 10дена си е перфектно!

Вто Окт 03, 2006 11:49 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
beer написа:
А форумчето какво те притеснява :?: То не е за всеки :!: Който го разбира го посещава,а за форумче на 10дена си е перфектно!

Мен това ме притеснява. Щото като тръгна "другия" форум се изписаха какви ли не неща, че там нямало да има такива неща като тези тук и т.н.
Сега изведнъж "не е за всеки"... ОК.

Не че искам да се заяждам, влизам и в "новия" форум (макар че почти не съм писал там), но според мен "там" още от началото започна да прилича на "тук". Тогава какъв е смисълът от него?

Вто Окт 03, 2006 11:54 pm
UNREAD_POST 
beer написа:
doofiat написа:

На кого да идваме на гости :?: На теб ли :shock: :?: Я погледни кога аз бях тук,и кога ти си дошъл :idea: Много работи не са ти ясни,за да се изказваш компетентно!

Успех тогава, колега!

Вто Окт 03, 2006 11:56 pm
UNREAD_POST 
Вие сега подхванахте темата за форумите не това имах предвид като пуснах темата съжелявам че нещата отиват на там.
Прочетох нещо за един нов потребител и просто попитах а пък и виждам в момента той е онлайн и не взима отношение а други хора отговарят вместо него явно те знаят,повече.
Още веднъж се извинявам на горепосочения от мен потребител ако това за което питам не е истина :!:

Сря Окт 04, 2006 12:01 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Митко винаги ще си е добре дошъл в "неговия "форум ,а и в който и да е форум из интернет пространството !
Стига глупости !!! Човека обича марката и колите може би повече от всеки друг тука ,а отделно и че разбира от тях !
А и е спец на носачите :mrgreen:
Поздрави Митко ! Има неща в живота ,които отминават,други остават вечни :wink:

Сря Окт 04, 2006 1:07 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Заприличваме на пубертетски форум...

Сигурно съм един от малцината които не знаят какво става тук, дори не знам нищо за тоя "другия форум". Нямам и намерение да се запознавам...
Само виждам едно заяждане между две групи, на което краят му е неопределен и неизвестен.
Ако всяка пета тема която се отваря е с цел заяждане, то аз предпочитам да не посещавам повече това място. Срам за хора на възраст, срам за форума, срам за марката Фиат.

Нито съм идвал по срещите, нито се познавам с някого от форума лично. Тук съм за удоволствие, и за да се консултирам с "братята по оръжие". Беше ми интересно, но явно гордостта на спорещите пречи за добрия тон и задружните усилия с които се разви този форум. (поздравявам всички за положения труд). "Поздравявам" и всички които успяха да превърнат това място в кошер с оси.

Чао, и останете със здраве. И карайте разумно!

Сря Окт 04, 2006 2:49 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]