|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
По колко време на ден сте във форума
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 По колко време на ден сте във форума
Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
|
Вто Окт 03, 2006 9:35 pm |
|
 |
mmony
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 4:38 pm Мнения: 135 Местоположение: Стара Загора
|
Аз почти по цял ден съм тук. Работата ми е на компютър и почти винаги зяпам за нещо ново, чета проблемите на колегите и техните решения, интересно ми е, научавам много неща за Фиат, други автомобили и за човешките взаимоотношения....изобщо форума си е СУПЕР.
_________________ Пунто 1.1 1994 г.
|
Вто Окт 03, 2006 9:39 pm |
|
 |
zgabrovski
|
И аз съм 3-4 часа и нагоре...
|
Вто Окт 03, 2006 9:47 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
zgabrovski написа: И аз съм 3-4 часа и нагоре...
:!: :roll:
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Вто Окт 03, 2006 9:56 pm |
|
 |
doofiat
|
Аз съм във форума от към 9 ч до 17 ч с прекъсване - на работа съм тогава. И вечер между 7-8 ч до към 12 ч с прекъсване. Около 8-9 часа може би се събират, ако съм в почивка може би около 2-3 часа максимум през целия ден. Ако съм извън София въобще нямам възможност да влизам.
|
Вто Окт 03, 2006 10:27 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
doofiat написа: ...Ако съм извън София въобще нямам възможност да влизам.
Ааа, ще си пишем неизвинени! 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Вто Окт 03, 2006 10:32 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: По колко време на ден сте във форума
Tornado написа: Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден.
Пич, недей така ве... току виж някой от моите шефове решил да си купува Фиат и надникне тук :roll: .... ше ме уволнят бе... бързо трий темата! :mrgreen: 
|
Вто Окт 03, 2006 10:34 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: По колко време на ден сте във форума
Nino написа: Tornado написа: Пускам темата от любопитство защото ми се карат че постоянно се занимавам с форума.Моля модераторите да направят темата важна ако си заслужава и всеки ако иска да отговори по колко време няа ден сърфира в любимия форум.Аз лично ако съм на работа като се върна правя по 2 часа.Ако съм си вкъщи и почивам съм стигал и до 3-4 часа на ден. Пич, недей така ве... току виж някой от моите шефове решил да си купува Фиат и надникне тук :roll: .... ше ме уволнят бе... бързо трий темата! :mrgreen: 
Шшшшшшшшшшттттт, че да не се явят агенти провокатори. Моите шефове карат Ауди А8, а другите BMW 5 и два Авенсис-а и няма начин как да пишат тук. Да ви кажа подсекрет, аз си подбрах кола, която да не се дублира с посочените, че да не се засичаме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Окт 03, 2006 11:00 pm |
|
 |
Vladim
|
Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам! 
|
Вто Окт 03, 2006 11:11 pm |
|
 |
doofiat
|
Vladim написа: Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам! 
Хе хе хе, много бързо пишеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Окт 03, 2006 11:17 pm |
|
 |
Vladim
|
doofiat написа: Vladim написа: Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам!  Хе хе хе, много бързо пишеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
По принцип тези, които бързо пишат бавно... таковат! :mrgreen:
|
Вто Окт 03, 2006 11:47 pm |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
Vladim написа: doofiat написа: Vladim написа: Май по един час общо на ден... влизам за малко, поглеждам, пописвам и бягам!  Хе хе хе, много бързо пишеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: По принцип тези, които бързо пишат бавно... таковат! :mrgreen:
.....ха ха ха колега някаква желязна логика извади, нещо от сорта на "а ти имаш ли рибки?" 

MAREA SX 1.6 16V
|
Сря Окт 04, 2006 12:01 am |
|
 |
Ferrari
|
Хахаха. Аз съм лесен. Моята шефка е с BMW5, а служебните коли са 2 FORD Mondeo и 2 SEAT Ibiza. Ако обаче ме изритат минавам в съседния офис. Комший са ми IVECO, а на техния паркинг е цял италиански автосалон.
PS: Не казвам колко седя във форума 
|
Сря Окт 04, 2006 12:05 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
 ужас :mrgreen: ми то аз не излизам като се замисля 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Окт 04, 2006 8:49 am |
|
 |
Yavor
|
При мен всичко е по график:
в работни дни сутрин от 8,40 до към 9,30 ако не ме напъне работата, после към 12-13часа и 16,30-17,30 отново. Между 30 мин и 3 часа на ден - зависи. В почивен ден - пишете ми неизвинени, хич никакъв ме няма - нямам си комп в къщи засега... За сметка на това си имам един 3 годишен юнак заради които се въздържам от комп - изпитва максимална любов към всичко с копчета - та затуй...
|
Сря Окт 04, 2006 9:13 am |
|
|