|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на ...
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Анкета за намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!
Колеги много се изговори по темата в този топик:
viewtopic.php?t=9702
моля хвърлете му едно око и гласувайте както желаете!
Основните доводи от моя страна са да се поставите на мястото на човек който продава нещо(кола), и една сюрия всезнайковци му омаскарят темата и нещото(колата) с "компетентни" мнения!
За пример отново давам форума на ситроен:
http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=6111
предложението ми е и ние да сложим една такава тема най-отгоре на продава, и всякакви постови които не са пряко и директно свързани с темата да се трият без предупреждение!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Сеп 29, 2006 9:59 am |
|
 |
doofiat
|
Има толкова гласове, а никой не се обосновава, защото така е гласувал. Е вие си знаете.
Аз споделям идеята на колегата. Все пак не може без да си виждал стоката на живо, да си компетентен и да плюеш в несвяс :roll:
|
Пет Сеп 29, 2006 10:47 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
пич, така зададен въпроса няма смисъл - едва ли някой е за оффтопиците. въпроса, е защо визираш точно форума "продава"?!? нима във форума "консултации" оффтопика е полезен и добре дошъл? са дай да напускаме по една анкета за секи раздел във форума....
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пет Сеп 29, 2006 10:57 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
charlie написа: пич, така зададен въпроса няма смисъл - едва ли някой е за оффтопиците. въпроса, е защо визираш точно форума "продава"?!? нима във форума "консултации" оффтопика е полезен и добре дошъл? са дай да напускаме по една анкета за секи раздел във форума....
Не става дума за това!
Достатъчно се изписа в другия топик !
И да само за Продава пускам анкета, защото там става дума за продажби а не за консултации и общи приказки!
бръм -м
|
Пет Сеп 29, 2006 11:08 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе!
|
Пет Сеп 29, 2006 12:15 pm |
|
 |
doofiat
|
toko написа: аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе!
Ама какво Ви става бе хора  Защото не четете :!: внимателно :!: Я виж какво е записано тук http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9702 - превод: Ще си чешите езиците в "Общи приказки", ама колкото искате до безкрайност
|
Пет Сеп 29, 2006 12:20 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
 Абе ей!
Нееее, стига! - Аз сега за това ли не намирам нещо дето ми трябваше - щото сте трили ?
Пет Сеп 29, 2006 12:54 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Абе ей!
niko_ymn написа: Нееее, стига! - Аз сега за това ли не намирам нещо дето ми трябваше - щото сте трили ?
Нищо не е трито!
|
Пет Сеп 29, 2006 12:56 pm |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
Уф, камък ми падна от сърцето - продължавам да си ровичкам и ще си намеря постинга дето ми трябваше.
Пет Сеп 29, 2006 12:59 pm |
|
 |
toko
|
doofiat написа: toko написа: аз гласувах против! на форумите целта е да се обсъжда, ако не пълно е със сайтове за продажба на коли! друг вариант е продавача да помоли учтиво админа и темата да бъде заключена с пускането и! мисля че на всеки продавач са му интересни топиците, споровете, обидите и т.н. най малкото може да придобие прадстава колко му струва колата. виж ако не търпи критика е друго, но решението съм го дал горе! Ама какво Ви става бе хора  Защото не четете :!: внимателно :!: Я виж какво е записано тук http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9702 - превод: Ще си чешите езиците в "Общи приказки", ама колкото искате до безкрайност т.е. за всяка тема продава ще се пуска по още една в общи приказки? какъв е смисъла? аз си го давам мнението пък кой и какво е изписал в 4 страници, нямам време да чета!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Сеп 29, 2006 1:02 pm |
|
 |
Kuku
|
Добре бе, нали раздела се казва "Продава", а не "Коментари за обявите" :?: :!:
Със същата сила, утре като видиш обява в някое списание, треа да звъннеш и да кажеш на собственика, че е луд да иска толкова пари за тази кола и да му обясниш, колко по-евтини оферти има и/или колко много проблеми създавал този модел, и/или че на теб са ти давали супер изгодно много по-хубава от неговата кола, ама ти си я отказал.... Е, И :?: КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА ПРОДАВАЧА :?: :?: :?:
|
Пет Сеп 29, 2006 1:10 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва....
за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда :idea: .[/b]
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
Последна промяна charlie на Пет Сеп 29, 2006 1:19 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Сеп 29, 2006 1:14 pm |
|
 |
toko
|
Kuku написа: Добре бе, нали раздела се казва "Продава", а не "Коментари за обявите" :?: :!: Със същата сила, утре като видиш обява в някое списание, треа да звъннеш и да кажеш на собственика, че е луд да иска толкова пари за тази кола и да му обясниш, колко по-евтини оферти има и/или колко много проблеми създавал този модел, и/или че на теб са ти давали супер изгодно много по-хубава от неговата кола, ама ти си я отказал.... Е, И :?: КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА ПРОДАВАЧА :?: :?: :?: на те това "движение" му се вика.. пазарлък! не случайно колите се продават на по-ниска цена от обявената!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Сеп 29, 2006 1:16 pm |
|
 |
Kuku
|
charlie написа: абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да обсъждаш пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва.... ДА, ти се бъркаш :!:
В раздел "Продава" не се пуска нова тема, а ОБЯВИ и затова не се коментират :idea:
|
Пет Сеп 29, 2006 1:17 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
charlie написа: абе аз ли съм себъркам, или много хора не осъзнават, че това е ФОРУМ!! тук нещата се ОБСЪЖДАТ! относно офтопика е ясно че всички сме против, независимо от това в кой раздел е, обаче да не може да забраниш обсъждането на пусната тема и да викаш че това е форум, нещо не ми се връзва.... за kuku ако продавача не иска темата (подчертавам темата, а не обявата) да се обсъжда, да си я пусне в мобилето или други специализирани сайтове за продажби а не във ФОРУМ, защото във форума се обсъжда :idea: .[/b] За ен-ти път: Цитат: намаляване на ОФФ-а в ПРОДАВА и изнасяне на коментарите в Общи Приказки със линк към съответното продава!
бръм -м
|
Пет Сеп 29, 2006 1:47 pm |
|
|