Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
за тунинга въобще... 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
BOIT написа:
Абе хора я се съвземете бе какви са тия глупости "метанова уредба на турбо кола " спрете се малко писна ми да чета за чипове и ремуси и некви коне невъзможни :evil: Не можете ли да разберете , че от семейните коли бегачки няма да станат , кви валове какви глупости чета и не мога да повярвам как ви ги раждат главите и какво като ги направите по-бързи тия коли вие сегашните си кочини не можете да карате на 100% а искате по-бързи я се успокойте :wink:

Абе относително е да се каже - аз съм се возил в вектра от 95 година, с двг на омега, 2.6, дето е с всичките му там салтанати и е над 400 коня, и без проблем си държи 280.....двеста и осемдесе, пиша го и с думи някой да не се обърка...

Чет Сеп 28, 2006 11:56 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ФЕРАРИСТ написа:
BOIT написа:
Абе хора я се съвземете бе какви са тия глупости "метанова уредба на турбо кола " спрете се малко писна ми да чета за чипове и ремуси и некви коне невъзможни :evil: Не можете ли да разберете , че от семейните коли бегачки няма да станат , кви валове какви глупости чета и не мога да повярвам как ви ги раждат главите и какво като ги направите по-бързи тия коли вие сегашните си кочини не можете да карате на 100% а искате по-бързи я се успокойте :wink:

Абе относително е да се каже - аз съм се возил в вектра от 95 година, с двг на омега, 2.6, дето е с всичките му там салтанати и е над 400 коня, и без проблем си държи 280.....двеста и осемдесе, пиша го и с думи някой да не се обърка...

Нещо си се объркал колега :!: Няма такъв двигател :!:И няма такава вектра която да държи 280 ако ще и с реактивен двигател да е :!:

Чет Сеп 28, 2006 12:17 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
а на kelesha вектрата не държи ли 280 ;)

(")_(") signature to help him gain world domination.

Чет Сеп 28, 2006 3:12 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
gad3n написа:
а на kelesha вектрата не държи ли 280 ;)

Не недържи :!: Чуква дънато на километража което е малко над 280 и после си намаля :!: Човека сам си казва че не е самуобиец и точно с тая кола не би рискувал да подържа такава скророст!
Пък и неговия двигател няма нищо общо с 2.6 атмосверка :wink:

Правим разлика между вдига и държи нали :!:

Чет Сеп 28, 2006 3:20 pm
Профил ICQ WWW
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
да има голяма разлика м/у вдига и държи тези километри. искам да попитам на колко хиляди се сменят оригиналните ремъци,и катализатор? ако има хора от Плевен,да препоръчат някой добър майстор, който разбира от Фиати :D , ако махна катализатора, колата дали ще върви повече? в смисъл като ускорение, дали ще дърпа повече?

Чет Сеп 28, 2006 3:34 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
beer написа:
ФЕРАРИСТ написа:
BOIT написа:

Нещо си се убъркал колега :!: Няма такъв двигател :!:И няма такава вектра която да държи 280 ако ще и с реактивен двигател да е :!:

Не съм се убъркал драги, тая вектра е държала и 300, казвам държала, а не вдигала, аз не съм бил свидетел, но когато ти го кажат повече от 3-4-5 свидетели значи си е така.....Човека се казва Илиан, Вектрата е тъмносиня, тия който си падат по ходенето в Божурище и прочее предполагам знаят за кой говоря....
На 9 септември например отивахме към ПД и сефте се возих с него по магистрала(досега само по междуградски съм се возил) Тракия, и трябва да ти кажа че ми падна шапката - като вдигне 200 и тогава качва на шеста и просто ти спира дъха като знаеш в какво се возиш и с колко той кара.....отвън вектрата е изключително вехта, само гумите може би загатват че има нещо "по така".....
Но иначе когато ми казаха сефте че тази кола е над 400 коня и аз щях да падна от хил.....

Чет Сеп 28, 2006 8:22 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
beer написа:
ФЕРАРИСТ написа:
BOIT написа:
............

Нещо си се убъркал колега :!: Няма такъв двигател :!:И няма такава вектра която да държи 280 ако ще и с реактивен двигател да е :!:

Не съм се убъркал драги, тая вектра е държала и 300, казвам държала, а не вдигала, аз не съм бил свидетел, но когато ти го кажат повече от 3-4-5 свидетели значи си е така.....Човека се казва Илиан, Вектрата е тъмносиня, тия който си падат по ходенето в Божурище и прочее предполагам знаят за кой говоря....
На 9 септември например отивахме към ПД и сефте се возих с него по магистрала(досега само по междуградски съм се возил) Тракия, и трябва да ти кажа че ми падна шапката - като вдигне 200 и тогава качва на шеста и просто ти спира дъха като знаеш в какво се возиш и с колко той кара.....отвън вектрата е изключително вехта, само гумите може би загатват че има нещо "по така".....
Но иначе когато ми казаха сефте че тази кола е над 400 коня и аз щях да падна от хил.....

Не ми се спори,но пак ти казвам такава кола няма :!: И няма как да ме убедиш!
От 2.6 атмосферен двигател неможеш да изкараш 400 коня никога :!: Най мощния който се вгражда 2.6 е 150кс няма такива модове за 250+ коня!
На мен ми се струва че някой те подвежда!

Но все пак дай някъв линк или някаква по подробна информация ако имаш!На Божура пускала ли се е тая Вектра :?: И ако да какви времена дава :?: И как са измерени тея 300 при положение че скоростомера на такава вектра е до 280 :?: Се такива работи!И 400кс също как са измерени :?:

Чет Сеп 28, 2006 8:59 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ми от 2.4 атмосферен двг в Формула 1 вадят 800 коня, хем имат редица ограничения, ако си мислиш че от 2.6 с турбо и всичките му бустери, електроники и всичко което може да се сложи за допълнителна мощност не могат да се истискат не 400, а И повече к.с......
На Божурище се е пускал, нямам инфо как и по какъв начин, километрите му ги е засичало Порше, неговия километраж мисля че е само до 260....
Караме заедно в картинг шампионата на КлубФ1, ако влезеш http://clubf1.net/forums/index.php?showforum=11 тук, и питаш "Верно ли че http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777 тоя така и така, или дали изобщо е възможно, ще получиш отговор от хора който са мисля доста по запознати с това, тъй като там свидетелите и очевидците са повече.....
Но все пак всеки е свободен да си има мнението... :wink:

Чет Сеп 28, 2006 10:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колега никъде не споменаваш че става въпрос за турбо кола!На омега с тоя мотор мисля няма турбо!Ще питам тук там и ще пиша.......

Чет Сеп 28, 2006 11:40 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Мда, найстина не споменах, но мисля че чисто и просто би трябвало да се подразбере все пак.....турбото той си го е слагал, има една сюрия смесители и прочее там джаджи, изобщо не е чак толкова внушително че вдига такава скорост, а факта че като я видиш отвън(че и вътре като седнеш), колата е такава изгнила кочина на пръв поглед, че трудно човек може да си представи че това може и 120 да вдигне... :roll:

Пет Сеп 29, 2006 10:04 am
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Е той е надул двигателя - ясно, обаче ако колата е изгнила кочина - с тия 300км/ч най-много до орландовци да стигне.... не че не е възможно да надуеш яко двигател, но зада не се убиеш трябва да направиш толкова много модификации, че по- добре си купи спортна кола, която си е правена за такива скорости и натоварвания.

Пет Сеп 29, 2006 12:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2