Дата и час: Пет Юли 11, 2025 8:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
хайде и аз влизам в клуба :) 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST Re: хайде и аз влизам в клуба :)
Blue написа:
nickybg87 написа:
Здравейте на всички, от днес и аз съм щастлив собственик на Фиат Брава 1.6 16V, 97-ма година. Много съм радостен, колата ме грабна, всичко и е перфектно поне като за начало така изглежда а цената е перфектна. Взех я за 5500 от една автокъща на бул. Сливница в Люлин....

Първо честито колега и безаварийно шофиране. :D

Второ и аз си взех колата от една автокъща на същата улица. Дали не е една и съща? :roll:

Aми тази от която аз я взех е като вървиш по сливница посока Люлин, след Орион 300,400 метра и се пада отляво. Точно на една от спирките на 309. Иначе съм много доволен, днес в КАТ мина нормално и даже доста бързичко. Падна ми се жесток номер, мноо се изкефих. "СА 3536 СА" :D !!! Направих си и каско, купил съм и части(ремъци, масло, ролки...)и в петък ще я карам да ги сменят. Колата е перфектна, супер запазена, много съм доволен. Само един проблем има-не бачка касетофона и лампата на тавана. Съмнявам се да не е някой бушон, дано да не е нещо по сериозно. Иначе всичко друго си работи повече от перфектно. Та я кажете къде са бушоните или направо най-добре ако ми препоръчате човек, който да я погледне, че много съм на зор да си качвам ЦД-то и елипсите :) ...ама ако няма ток...

Чет Сеп 28, 2006 12:48 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
"Тояга", бате, отиваш и ще ти го направят. Не работят скъпо, а доста добре. Иначе честито за колицата и да си я пазиш.

Чет Сеп 28, 2006 1:17 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
браво
даже хвана най-добрата серия от калифорнийските номера :D СА....СА
късметлия си си
хубава кола с хубав номер :D
чакаме снимките

Чет Сеп 28, 2006 4:55 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
И на мен не ми работеше касетофона. Закарах го в един люлински сервиз- момчето смени едно бушонче и ми го разкодира. Аз в последствие си сложих CD/MP3, защото звука на оригиналния касетофон ме унищожаваше. Едната лампа на тавана също не работеше-нямаше крушка, както и в багажника. Бушоните са под волана вляво - трябва да се развъртят 3-4 болтчета, за да достигнеш до тях. :x

Чет Сеп 28, 2006 5:48 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Blue написа:
И на мен не ми работеше касетофона. Закарах го в един люлински сервиз- момчето смени едно бушонче и ми го разкодира. Аз в последствие си сложих CD/MP3, защото звука на оригиналния касетофон ме унищожаваше. Едната лампа на тавана също не работеше-нямаше крушка, както и в багажника. Бушоните са под волана вляво - трябва да се развъртят 3-4 болтчета, за да достигнеш до тях. :x

Мда намерих бушоните. Две винчета се развиват. Лошото е че като ги намерих и ги гледам като Индиана Джоунс :D .На кратко съм скаран с тоците :) . Трябва някой който разбира да погледне. А за лампата дано да е от крушките, защото ако на теб ти е бил изгорял бушона,но едната лампа ти е бачкала значи при мен не е от бушона а нещо повече...дано да не е така :!:

P.S. Ето я и Бравата. Мръсна е, но в тия дъждове няма смисъл да я мия. Ако кротне малко времето ще я лъсна и ще и направя една хубава фотосесия за внуците да видят на дядо им първата кола :D :36_2_48:

ИзображениеИзображение Изображение

Чет Сеп 28, 2006 6:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2