|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!
Автор |
Съобщение |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
 Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!
Обявявам се за по-строго модериране в раздела Продава !!! В крайна сметка хората там продават нещо а не търсят мнение за него! Често и аз се поддавам по някога да напиша някой офф за което после съжалявам! Във форума на ситроен бях силно впечатлен когато модераторите затриха всичкия офф който се появи след като пуснах една обява! Ако има някой някакви мнения всичко се изнася в общи приказки и се поства линк, пък после колкото и каквито излияния искаш да сипваш!
Та ... да намалим офф-а в сектор Продава
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Чет Сеп 28, 2006 2:54 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ти така мислиш, но дали някой (някои) няма пак да зинат и
да вдигнат врява до бога, че видите ли .........................
|
Чет Сеп 28, 2006 2:57 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
предлагам колегата rustson за модератор на Купува/Продава 
Последна промяна sev на Чет Сеп 28, 2006 3:02 pm, променена общо 1 път
|
Чет Сеп 28, 2006 3:01 pm |
|
 |
Kuku
|
kiro_of_the_day написа: Ти така мислиш, но дали някой (някои) няма пак да зинат и да вдигнат врява до бога, че видите ли ......................... Аз нямам проблем да ми изтриете мнението точно в темата за Пунтото с цена 10400лв.  заедно с всики "компетентни мнения по темата" :!:
|
Чет Сеп 28, 2006 3:02 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Ама не като ще има коментари в общи приказки с линк към съответното - продава и кой колкото може да пише!!!! Но в продава да са само смислени приказки по темата! Не искам да съм модератор но ако се наложи нямам нищо против! Важното е който продава да го продаде, а купувача да не е повлиян от чужди "компетентни" мнения!
бръм -м
|
Чет Сеп 28, 2006 3:09 pm |
|
 |
doofiat
|
 Re: Да намалим офф-а в раздела ПРОДАВА!
rustson написа: Обявявам се за по-строго модериране в раздела Продава !!! В крайна сметка хората там продават нещо а не търсят мнение за него! Често и аз се поддавам по някога да напиша някой офф за което после съжалявам! Във форума на ситроен бях силно впечатлен когато модераторите затриха всичкия офф който се появи след като пуснах една обява! Ако има някой някакви мнения всичко се изнася в общи приказки и се поства линк, пък после колкото и каквито излияния искаш да сипваш!
Та ... да намалим офф-а в сектор Продава
 Аааа, разкайваш се! Браво, браво! Заради теб още не мога да си намеря "моя човек за задна кора за багажника на Фиат Брава или замяна за Браво" http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9025
Шегувам се естествено! И аз подкрепям идеята на колегата. Ако се откаже от модераторство, аз мога да го поема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Сеп 28, 2006 3:14 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Точно това имам предвид , че понякога почваме да си чешем езиците в тая тема къде компетентно къде не чак толкова, а човека дето си продава колицата и му требат пари чете офф и се ядосва защо я е пуснал темата та да му омацат колицата и да я направят да изглежда така все едно и 1-лев не струва!
бръм -м
|
Чет Сеп 28, 2006 3:16 pm |
|
 |
Nino
|
Деликатна е тази работа! Все-пак трябва да има някакъв коректив! Не може и да се пускат явно безмислени обяви, нямащи нищо общо с пазара, като Панда за еди колко си лева и Пунто за толкоз.След като продавачите бъдат , коректни, ясни и обосновани, КИБИЦИТЕ също ще са по-така.Какво да и напишеш на какичката, като тя дори цена не е анонсирала и се сеща да напише след като и оспамиш темата.За подобни говоря!
Примери за коректни, ясни, придружени със снимки обяви бол.. що на тях никой не им спами темите?!
Последна промяна Nino на Чет Сеп 28, 2006 3:23 pm, променена общо 1 път
|
Чет Сеп 28, 2006 3:21 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
rustson написа: Точно това имам предвид , че понякога почваме да си чешем езиците в тая тема къде компетентно къде не чак толкова, а човека дето си продава колицата и му требат пари чете офф и се ядосва защо я е пуснал темата та да му омацат колицата и да я направят да изглежда така все едно и 1-лев не струва!
Бе.... вярно е това! Ама пък ся дето те сърби нали требе да се почешеш! :mrgreen: 
|
Чет Сеп 28, 2006 3:23 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Nino написа: Деликатна е тази работа! Все-пак трябва да има някакъв коректив! Не може и да се пускат явно безмислени обяви, нямащи нищо общо с пазара, като Панда за еди колко си лева и Пунто за толкоз.След като продавачите бъдат , коректни, ясни и обосновани, КИБИЦИТЕ също ще са по-така.Какво да и напишеш на какичката, като тя дори цена не е анонсирала и се сеща да напише след като и оспамиш темата.За подобни говоря! В този случай модератора и пише на лични съобщения да си сложи цената! А всички други забележки на Общи Приказки! Така или иначе тоя който иска да я купи и иска съвет ще пише в консултации тема със заглавие "Струва ли си..." и др. а самата обява като във вестника - характеристика, цена, статус на обявата! малко цитат Цитат: ПРАВИЛА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ В ТАЗИ СЕКЦИЯ Отговорете с цитат [Маркирай мненията като непрочетени] Освен общите правила на форума, в този раздел важат и следните:
Ще се трият теми които: 1. Нямат оставен начин за свръзка 2. Нямат цена 3. Ще се трият и всякакви излишни коментари (оффтопик)!!! 4. Теми, неотнасящи се за този раздел.
Насоки за публикуване на обяви: 1. Заглавията на темите трябва да са обяснителни и изчерпателни. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в заглавието на темата трябва да присъства какво точно и за колко го продавате. Теми от вида "Продавам" ще бъдат директно модерирани! Желателно е в заглавието да се включва модел, година, двигател и цена.
2. При пускане на нова обява бъдете крайно изчерпателни, за да няма куп доуточняващи въпроси от останалите участници. Това е във Ваша полза. Пишете какво точно е сменено и какво не, за да не се губи време за излишни дискусии и евентуални огледи. Изрази като "Перфектно състояние" няма да се толерират - това са стари коли, така че не може да им се препише такова. Избройте нещата, за които знаете, че трябва да се сменят. По възможност добавете снимки.
3. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Пишете, ако можете да помогнете, а ако не - затрайте си, все ще можете някъде другаде да помогнете.
4. Ако има промяна по обявата (неактуална), публикуващия се умолява да добави в заглавието новия статус на обявата.
5. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация
Край на цитата - източник те ти го:
http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=6111
може да нямат добри коли французите ама поне правила имат  това на майтап 
бръм -м
Последна промяна rustson на Чет Сеп 28, 2006 3:29 pm, променена общо 2 пъти
|
Чет Сеп 28, 2006 3:25 pm |
|
 |
doofiat
|
rustson написа: Точно това имам предвид , че понякога почваме да си чешем езиците в тая тема къде компетентно къде не чак толкова, а човека дето си продава колицата и му требат пари чете офф и се ядосва защо я е пуснал темата та да му омацат колицата и да я направят да изглежда така все едно и 1-лев не струва!
Да, граница между "купувам" и "отказвам се да купувам" е много тънка и не трябва даден недостатък да се преекспонира до безкрай. Все пак с първоначалните дрънканици може да се секнат мераците за покупка. Ето гледайте какво става тук viewtopic.php?t=8864&postdays=0&postorder=asc&start=15 От цялата работа колегата смъква цената и без да има някаква основателна причина само и само да я продаде, защото му трябват пари.
|
Чет Сеп 28, 2006 3:27 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Дайте да закачиме и ние едно такова в продава пък който не разбрал да не се сърди !
Пак цитат от там:
Цитат: Счита се че всички, които публикуват обяви във форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.
бръм -м
|
Чет Сеп 28, 2006 3:30 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
rustson написа: ...пък който не разбрал да не се сърди... [/quote]
Аз досега такъв филм за съжаление не съм гледал...
|
Чет Сеп 28, 2006 3:32 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 4:35 pm, променена общо 1 път
|
Чет Сеп 28, 2006 3:59 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Sko написа: ...Коментарите и заяжданията само прогонват купувачите!.. а съответно и читателите на форума!
бръм -м
|
Чет Сеп 28, 2006 4:03 pm |
|
|