Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:22 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Честито на новите администратори !!! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Почва да прозира явно неприязънта на "другите" спрямо нашия форум. Очевидна е идеята да се всява напрежение, хаос, раздори и интриги само и само да се навреди на нашия форум. То не бяха подкани, призиви да се ходи в другия форум :D Смех... Даже и тема написа бивш форумец, че и поиска да се закачи като главна с основна идея "бегайте от тук, ходете при нас" :mrgreen: Ако някой пусне такава "реклама" в друг форум с призив да се мигрира в друг форум, щото тоя бил "развален" най-вероятно ще получи БАН.. а после ще се пита "ама аз какво направих, що ме БАН-аха" :mrgreen:
Живи и здрави.. с всеки изминал ден тея теми ще стават все по-малко актуални и всичко ще си дойде на мястото. :wink:

Чет Сеп 28, 2006 12:16 am
Профил
Кара кола
Кара кола

Мнение 
А бе хора... що си не напавите направо отделен форум да си се плюете, да си пишете, да си интригантствате и да си раздавате и отнемате права?!?!?! Баси помията се лее... Не ни стига таз същата помия от телевизията за политиците ни, а сега и тука... Според мене нещата са прости - който не му харесва да си ходи, к'ви са тези теми елате тук, елате там...? Както и да е...

Чет Сеп 28, 2006 10:42 am
Профил ICQ
Мнение 
ама то всичко май е като дебата по темата "хроника на смъртта"...

за мен всичко е безсмислено...

на мен темата "хроника на смъртта" не ми е приятна - и не я отварям!!!

тъй и с форума - на който не му е приятно - да не влиза!!! никой не е дошъл тук с вилата на врата!!! който иска да си прави други форуми и да си ги посещава!!!

p.s. както казва гацо - вънка нек си вали - мен тука си ми е добре!!!

Вто Окт 03, 2006 1:46 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3