Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ] 
Понеже моето име, пардон nick e намесен 
Автор Съобщение
Мнение Понеже моето име, пардон nick e намесен
а, също и на Kiro_off_the_day предлагам на форумците да проследят една тема от нашите приятели.Дълга е но определено си заслужава.
С този си пост предлагам на Кирчо да заключи аналогичната в нашия форум... жалко но май-взехме да сме "наши и ваши".Наистина съжалявам. :cry: :roll:
Четете:

http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?t=161&start=45

Темата е заключена И по молба на автора И заради продължаващите заяждания!
kiro_of_the_day

Сря Сеп 27, 2006 10:03 pm
Мнение 
еми напоследък във всяко твое мнение като чели искаш да кажеш нещо за другия форум

Сря Сеп 27, 2006 10:05 pm
Мнение 
pugsy написа:
еми напоследък във всяко твое мнение като чели искаш да кажеш нещо за другия форум

ами нали си ентелегентен, к'во ти пречи да ми влезеш в профила и проследиш мненията, поне последните 10-15.. за повече ще те заболи главата.. надали ще си чел толкова много за 1-ца време!? :mrgreen:

Сря Сеп 27, 2006 10:08 pm
Мнение 
ама си смешен

Сря Сеп 27, 2006 10:09 pm
Мнение 
pugsy написа:
ама си смешен

:mrgreen: Верно бе, такъв съм си! :36_2_33: :36_2_52:

Сря Сеп 27, 2006 10:11 pm
Мнение 
:36_2_25:

Сря Сеп 27, 2006 10:18 pm
Мнение 
pugsy написа:
ама си смешен

Що пак се хващаме за гушите, това не ми е ясно.... :roll:

Сря Сеп 27, 2006 10:53 pm
Член на клуба
Член на клуба

Мнение 
Защо продължавате да се заяждате ???? Ако това не са шеги между приятели (в което много се съмнявам) - защо продължавате да се заяждате ? И на всичко отгоре не започва човек от другия форум, а от този ... как да не се преместят потребителите там ... Егати организацията ... взех вече да си променям мнението за този форум, макар, че досега навсякъде го защитавах ... Има много хубави хора, но и много противоположни на тях ...

Сря Сеп 27, 2006 11:13 pm
Профил ICQ
Мнение 
kiler_4o написа:
Защо продължавате да се заяждате ???? Ако това не са шеги между приятели (в което много се съмнявам) - защо продължавате да се заяждате ? И на всичко отгоре не започва човек от другия форум, а от този ... как да не се преместят потребителите там ... Егати организацията ... взех вече да си променям мнението за този форум, макар, че досега навсякъде го защитавах ... Има много хубави хора, но и много противоположни на тях ...

Не, не сме приятели и няма да станем.Просто немога да не реагирам, когато се говорят откровени неистини, да не кажа лъжи.Видяхте, че някои от нас се отнесоха съвсем добронамерено, постнаха теми и там...и как им отговориха.Затова Ви моля, прочетете внимателно постовете в линка и тогава коментирайте и съдете.А ти kiler_4o, явно не си дочел докрай отговорите на твоите постове там.Както се изразяваха, някои от "приятелите" , "Да подложим и другата буза"?!Моля Ви още веднъж, първо четете,.... включително и моите мнения за последните 5-6 дни тук и тогава се хващайте за клавиатурите.

Сря Сеп 27, 2006 11:24 pm
Мнение 
No comment

Чет Сеп 28, 2006 12:29 am
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Темата май е за ключ.. нека да оставим споровете, интригите и злословенето на другия форум. Тук да си говорим само за ФИАТ, път те да си плюят по Митко на воля. :idea:

Чет Сеп 28, 2006 1:22 am
Профил
Мнение 
ми то е по хубаво да се зарежат
ама все някой ги разпалва

Чет Сеп 28, 2006 8:35 am
Мнение 
Ще замоля хората, било то от този или от "онзи" форум да не ми джвакат оная работа!

И понеже не мисля повече да пиша " оттатък", а виждам, че този форум доста подробно се чете
от "другите" - да попитам колегата wwweb: Откога истината в очите стана "злобно заяждане"?
Казах Ви го вече веднъж - по познати пътеки тръгвате и на лошо място те ще Ви отведат.

Неведнъж написах колко ми е болно от това, което става и че съжалявам за същото.
Е вече не съм сигурен дали трябва да съжалявам, но продължава да ми е болно!

На тая тема и дума не искам да обелвам повече!

Чет Сеп 28, 2006 10:34 am
Мнение 
fiat_love написа:
No comment

Къде си бе ФЮРЕР :twisted:

Спри със спама

Пон Окт 02, 2006 7:39 am
Мнение 
Abarth. написа:
fiat_love написа:
No comment

Къде си бе ФЮРЕР :twisted:

Спри със спама

офф:
май ще има пак банани

Пон Окт 02, 2006 8:57 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]