|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 8:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Какво ще става в действителност с двата форума фиат ???????
Автор |
Съобщение |
phoenix
|
 Какво ще става в действителност с двата форума фиат ???????
Здравейтъе колеги......сега за малко да отсъстваме по планините и вие сте направили революция без мен......искам иаз да участвам......така това в кръга на шегата сега основния въпрос:
Какво ще стане с този форум, ще се обединят ли двата форума и аз къде да пиша все пак...........?
п.п.
и моля без " пиши където искаш....... " С повечето хора тук сме приятели а и тука има доста информация и готови решения как да поддържаме най-лесно тези автомобили....
|
Вто Сеп 26, 2006 5:10 pm |
|
 |
Nino
|
Най добре отдели време и внимателно прочети дискусиите и в двата форума.После сам направи изводите.
Можеш да започнеш от тук:
viewtopic.php?t=9596
Като минеш оттам:
http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?t=1 ... c7ee9e6ede
И ако искаш да завършиш тук:
viewtopic.php?t=9595
:roll:
|
Вто Сеп 26, 2006 5:19 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Какво ще става в действителност с двата форума фиат ????
phoenix написа: Здравейтъе колеги......сега за малко да отсъстваме по планините и вие сте направили революция без мен......искам иаз да участвам......така това в кръга на шегата сега основния въпрос: Какво ще стане с този форум, ще се обединят ли двата форума и аз къде да пиша все пак...........? п.п. и моля без " пиши където искаш....... " С повечето хора тук сме приятели а и тука има доста информация и готови решения как да поддържаме най-лесно тези автомобили....
Чакаме, както обеща статия и богат снимков материал в Автотуризъм!
Пък като се видим - ша са черпим! 
|
Вто Сеп 26, 2006 5:20 pm |
|
 |
Sven
|
Имам предложение към админите.
В другия сайт, опа форум те сайт нямат , изтриха темата за спора, даже имаше цял раздел. Предлагам админите не само да преместат ,но и да изтеият всички теми за спора и др. форум (включително и тази).Нека има само една заключена тема в която да се обесни за тези който не знаят. Въпроса с това е не да се ограничава свободата на словото, а да защитим интересите на този форум, иначе найстина ще се разпадне. Мисля ,че е крайно време за нещо решително  Съгласни ли сте с мен?
|
Вто Сеп 26, 2006 6:24 pm |
|
 |
phoenix
|
Според нас е най-добре да остане само един, т. е. този форум. Понеже тук има много полезна информация, която вече е събрана. Освен това "Диктатора" вече не е тук, така че изгонените вероятно могат да се завърнат. Нека да продължаваме веселото и полезно общуване. Едва ли има нужда от два форума...
П.П.
Снимките в автотуризъм са налице 
|
Вто Сеп 26, 2006 11:13 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Sven написа: Имам предложение към админите. В другия сайт, опа форум те сайт нямат , изтриха темата за спора, даже имаше цял раздел. Предлагам админите не само да преместат ,но и да изтеият всички теми за спора и др. форум (включително и тази).Нека има само една заключена тема в която да се обесни за тези който не знаят. Въпроса с това е не да се ограничава свободата на словото, а да защитим интересите на този форум, иначе найстина ще се разпадне. Мисля ,че е крайно време за нещо решително  Съгласни ли сте с мен?
В момента всичко е малко объркано... още нещата са пресни.
Идеята ти е много добра, а и така би било редно!
Ще бъдат изтрити темите (само с общо съгласие).
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 26, 2006 11:20 pm |
|
 |
Nino
|
phoenix написа: Според нас е най-добре да остане само един, т. е. този форум. Понеже тук има много полезна информация, която вече е събрана. Освен това "Диктатора" вече не е тук, така че изгонените вероятно могат да се завърнат. Нека да продължаваме веселото и полезно общуване. Едва ли има нужда от два форума... П.П. Снимките в автотуризъм са налице 
О phoenix, "не дълбай с длетото тънко ТЯХНОТО сърце" :!:  ! Ми то може ли така да се "изцепиш" :roll: , на бас, че на лични си получил вече 94 спама! :mrgreen: 
|
Вто Сеп 26, 2006 11:21 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Nino написа: phoenix написа: Според нас е най-добре да остане само един, т. е. този форум. Понеже тук има много полезна информация, която вече е събрана. Освен това "Диктатора" вече не е тук, така че изгонените вероятно могат да се завърнат. Нека да продължаваме веселото и полезно общуване. Едва ли има нужда от два форума... П.П. Снимките в автотуризъм са налице  О phoenix, "не дълбай с длетото тънко ТЯХНОТО сърце" :!:  ! Ми то може ли така да се "изцепиш" :roll: , на бас, че на лични си получил вече 94 спама! :mrgreen: 
Пояснете моля :!: :roll:

|
Вто Сеп 26, 2006 11:25 pm |
|
 |
phoenix
|
beer написа: Nino написа: phoenix написа: Според нас е най-добре да остане само един, т. е. този форум. Понеже тук има много полезна информация, която вече е събрана. Освен това "Диктатора" вече не е тук, така че изгонените вероятно могат да се завърнат. Нека да продължаваме веселото и полезно общуване. Едва ли има нужда от два форума... П.П. Снимките в автотуризъм са налице  О phoenix, "не дълбай с длетото тънко ТЯХНОТО сърце" :!:  ! Ми то може ли така да се "изцепиш" :roll: , на бас, че на лични си получил вече 94 спама! :mrgreen:  Пояснете моля :!: :roll:
ами да, пояснете, че нищо не сме получили ... кои са те? какво е туй длето?
|
Сря Сеп 27, 2006 12:04 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
phoenix написа: beer написа: Nino написа: phoenix написа: Според нас е най-добре да остане само един, т. е. този форум. Понеже тук има много полезна информация, която вече е събрана. Освен това "Диктатора" вече не е тук, така че изгонените вероятно могат да се завърнат. Нека да продължаваме веселото и полезно общуване. Едва ли има нужда от два форума... П.П. Снимките в автотуризъм са налице  О phoenix, "не дълбай с длетото тънко ТЯХНОТО сърце" :!:  ! Ми то може ли така да се "изцепиш" :roll: , на бас, че на лични си получил вече 94 спама! :mrgreen:  Пояснете моля :!: :roll: ами да, пояснете, че нищо не сме получили ... кои са те? какво е туй длето?
Те са "Адърссс" демек самото зло!
И теб сигурно са те мислили за такъв но ти ги изненада,и ся си мислят че на някой му е кфти от това!
Може и да бъркам-незнам!!!

|
Сря Сеп 27, 2006 12:23 am |
|
 |
phoenix
|
ами ... наздраве... нищо не разбрах... мани, че и жена ми нищо не разбира, а тя е филолог - това й е професия, явно СА се объркали ... и един мармот завива шоколада... :mrgreen:
|
Сря Сеп 27, 2006 12:42 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
|
phoenix написа: ами ... наздраве... нищо не разбрах... мани, че и жена ми нищо не разбира, а тя е филолог - това й е професия, явно СА се объркали ... и един мармот завива шоколада... :mrgreen:
Точно така  Няма смисъл.......... 

|
Сря Сеп 27, 2006 12:51 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|