|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 8:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
Автор |
Съобщение |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Beer: Вчера достатъчно четох от "новия" форум. Реших, че няма смисъл да чета повече. Няма и какво да правя там. Ако някой има друга позиция, ние феновете и собствениците на ФИАТ си имаме форум (тук) и ако има някой нещо смислено и културно да каже нека дойде и да го направи. Ако пък има БАН все ще измисли как да напише своето мнение.
Ако ще се плюем един друг и кой какво направил, то няма смисъл изобщо да пишем.
_________________ FIAT Marea
|
Пон Сеп 25, 2006 11:33 pm |
|
 |
Sven
|
 Re: Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
wwweb написа: Колега, нямам представа какво съм ти направил, че толкова на лично го удари с мен, но както и да е ... поне да беше пуснал пълния текст, а не да вадиш каквото ти е угодно, макар че и това дето си пуснал нищо не означава ... ..... Новия форум не съм го направил аз, направи го Митко ...
Исках да кажа това което си написал в последния ред. Че форума е създаден заради Митко, а не за да помогнеш. И по този начин, умишлено или не си причина за конфликта не по-малко от другия. А иначе нищо лично не съм имал към теб.
|
Пон Сеп 25, 2006 11:43 pm |
|
 |
david
|
perlsite написа: ... даже има и още..
Митко се оттегли. Аз питам сега какво правим? Не мога да разбера защо не можете да проумеете, че форума (съдържанието) не е на Митко, а не всички НАС (и Вас)!
Аз лично няма да зарежа форума на ФИАТ заради пубертетски истории!
Честно мислех изобщо да не коментирам писанията, но направо не мога да се въздържа: Защо мислиш, че Pugsy има БАН? Не си ли чел мненията които пускаше тук. Не си ли виждал как непрекъснато пускаше клюки и създаваше интриги? Да не би лога в ICQ-то да е бил на Митко или май Pugsy съвсем очтиво Ви е ПРЕДАЛ ЛИЧНА кореспонденция с Митко!? Говорите, че някой ви бил чел личните съобщения и даже пощите.. а това което Pugsy е направил като ви е дал личната кореспонденция за по-коректно ли го намирате?
Баси.. що за хора сте... :|
пич явно си сляп
кажи ми сега кога съм пускал интриги и клюки аиде посочими
да предоставих писаното с МИТКО така съм сметнал за добре
щот ми писна настроението във форума да е според настроението на админа
написах го ПАК защото имаше въпрос
"Няма ли някой с думи прости и ясни да обясни на нас,напросветените какво се случва?Пък и какви са тия потребители с по едно мнение,които дават такива оценки и предписания/не че имам нещо против,ама се чудя/"
|
Пон Сеп 25, 2006 11:52 pm |
|
 |
pugsy
|
оп нямам бан -за което благодаря
|
Пон Сеп 25, 2006 11:56 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
|
pugsy написа: оп нямам бан -за което благодаря
Нищо лично против теб - просто си предал доверието на един човек (няма значение, че се казва Митко).
Вярно това си е твоя работа, а и аз нямам желание да влизам в конфликт с който и да е. Повече няма да пиша по темата.
|
Вто Сеп 26, 2006 12:16 am |
|
 |
pugsy
|
за конфликти ясно
и аз неискам
ама тези нападки
та само не разбрах къде са интригите ми и клюките
PEACE
|
Вто Сеп 26, 2006 12:23 am |
|
 |
valjo
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 7:59 pm Мнения: 14 Местоположение: София
|
ха , и на мен ми махнаха бан-а ...
а аз чие "доверие" съм предал , та бях баннат? кого обидих, кое правило на този форум наруших ?
някой да каже нешо ?
Вто Сеп 26, 2006 12:27 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
valjo написа: ха , и на мен ми махнаха бан-а ...
а аз чие "доверие" съм предал , та бях баннат? кого обидих, кое правило на този форум наруших ?
някой да каже нешо ?
Ей тука си се заирал с лоши хора!Покрай сухото гори и мокрото :!:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2551&highlight=

|
Вто Сеп 26, 2006 12:38 am |
|
 |
valjo
Кара детска количка
|
beer написа: valjo написа: ха , и на мен ми махнаха бан-а ...
някой да каже нешо ? Ей тука си се зайграл с лоши хора!Покрай сухото гори и мокрото :!: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2551&highlight=
аха, а коя точка от "правилника" нарушавам ?;)
да не говорим откога е това;)
Вто Сеп 26, 2006 12:42 am |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
valjo написа: beer написа: valjo написа: ха , и на мен ми махнаха бан-а ...
някой да каже нешо ? Ей тука си се зайграл с лоши хора!Покрай сухото гори и мокрото :!: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2551&highlight=аха, а коя точка от "правилника" нарушавам ?;) да не говорим откога е това;)
А незнам,аз съм само скромен потребител :| Коя точка точно си нарушил също незнам  То и тоя дето знае май си самоуби ника показно тея дни,тъй че може и да не разбереш никога 

|
Вто Сеп 26, 2006 12:49 am |
|
 |
valjo
Кара детска количка
|
beer написа: .... А незнам,аз съм само скромен потребител :| Коя точка точно си нарушил също незнам  То и тоя дето знае май си самоуби ника показно тея дни,тъй че може и да не разбереш никога 
ако форума върви от моите линукс машини, ше си самоубивам по 20 ника на ден ;)
минимум, докато изчерпя ПиАр ефекта;)
а понеже въпросния ghost-rider го познавам лично, причините са ми ясни априори ;)
Фройд стана известен с изследванията си и теориите, базирани на подобни екземпляри ;)
Вто Сеп 26, 2006 12:57 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
|
pugsy написа: за конфликти ясно и аз неискам
ама тези нападки
та само не разбрах къде са интригите ми и клюките PEACE
ОК, спирам както обещах. Оправяйте се помежду си както намерите за добре. Ако имате градивно предложение съм готов да участвам в обсъждането му и ако мога да помогна с нещо.
За другите неща няма желание да се ровя в лай***а от предишните дни. Всеки да преценява за себе си, кое е редно и кое не е.
PEACE
|
Вто Сеп 26, 2006 1:37 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
perlsite написа: ... даже има и още..
Митко се оттегли. Аз питам сега какво правим? Не мога да разбера защо не можете да проумеете, че форума (съдържанието) не е на Митко, а не всички НАС (и Вас)!
Аз лично няма да зарежа форума на ФИАТ заради пубертетски истории!
Честно мислех изобщо да не коментирам писанията, но направо не мога да се въздържа: Защо мислиш, че Pugsy има БАН? Не си ли чел мненията които пускаше тук. Не си ли виждал как непрекъснато пускаше клюки и създаваше интриги? Да не би лога в ICQ-то да е бил на Митко или май Pugsy съвсем очтиво Ви е ПРЕДАЛ ЛИЧНА кореспонденция с Митко!? Говорите, че някой ви бил чел личните съобщения и даже пощите.. а това което Pugsy е направил като ви е дал личната кореспонденция за по-коректно ли го намирате?
Баси.. що за хора сте... :|
Хм...не чета постоянно какво е писано, но това за клюките не съм съгласен...имах възможността един път да се запозная с колегата pugsy понеже ми трябваха едни чаркала за колата а той продаваше от старото си Типо и едното го нямаше ама за другото намерихме решение, което сега ми е от полза, така че-мерси  .А и не съм забелязал да прави интриги, просто явно различните хора имат различна гледна точка и може би някой го е разбрал погрешно.Както и да е, тогава ми направи впечатление че е много точно момче, не вярвам на това за интриги или т.н.А той има няколко бибири от мене за помощта тогава  Аре Peace най-накрая.И за да не си помислите че просто защитавам някого или и аз правя интриги, да ви кажа-не съм член на другия фиатски форум.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Сеп 26, 2006 9:45 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Какви са тия west coast форумчета бе, искам да чета на едно място кви са тия 50 форума. От нямане на работа глейте какво правите само децка му работа
Вто Сеп 26, 2006 11:40 am |
|
 |
kc_3011
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 6:33 pm Мнения: 161 Местоположение: Бургас Славейков
|
bscsystem написа: Какви са тия west coast форумчета бе, искам да чета на едно място кви са тия 50 форума. От нямане на работа глейте какво правите само децка му работа
Напълно съм съгласен с твоето мнение  Но кой ли слуша (чете)
_________________ Fiat Uno 70 SX 1.3 `85
VW Bora Variant 1.6V 2000
|
Вто Сеп 26, 2006 11:57 am |
|
|