|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 8:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Датчик на ангренажния ремък на Браво
Автор |
Съобщение |
tonyrr
Регистриран на: Пет Авг 04, 2006 1:17 am Мнения: 1 Местоположение: Радомир
|
 Датчик на ангренажния ремък на Браво
Имам проблем с фазовият датчик на ангренажният ремък на Браво 1.8. Просто е за смяна. От време на време ми светва лампата на инжекциона и ако загася колата при светеща лампа колата не пали докато не я оставя за няколко часа. Във Вантотрейд ми казаха, че датчика е 250 лв. Искам да попитам дали датчика може по някакъв начин да се изолира и да не дава проблеми или къде може да се намери на по-приемлива цена. Благодаря ви предварително.
|
Чет Авг 24, 2006 11:53 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Щом го има датчика - със сигурност е нужен и ако го изолираш следват по-големи ядове!
Иначе прочети и звъни: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3510
Според някои изводи във втория магазин е най-евтино! Успех! 
|
Пет Авг 25, 2006 9:42 am |
|
 |
Joro
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 11:34 pm Мнения: 127 Местоположение: Бургас
|
Този датчик е подобен на датчика в делкото на темпра/типо с магнети марели - дава информация за фазите на впръскване. Ецуто взима информация от него само в момент на запалване за да определи реда на цилиндрите и после го игнорира. За това продължава да работи след като ти светне лампата, а като го загасиш не деможеш да е запалиш. Имах го същия проблем при моята темпра, но моя датчих струваше 40 лева и го смених. Това е обикновен датчик на хол и някъде имаш прекъсната верига, може и да е в самия датчик. Ако можеш да го отвориш внимателно и да се добереш до вътрешните връзки и спойки с намотките и да го залееш после с епоксидна смола ще спестиш пари. Успех.
_________________ Човекът е човек, когато е на път. Tempra 2.0 IE
|
Пон Сеп 25, 2006 10:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|