|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 11:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
Автор |
Съобщение |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
wwweb: Никой не те обвинява, че си искал да помогнеш. Сега обаче се работи по въпроса да "се оправят нещата" и ти като човека, който държи втория форум трябва да помогнеш, а не ти сега на свой ред да кажеш "да си е*ат майките тея от другия форум /fiat-bg/) !!!
_________________ FIAT Marea
|
Пон Сеп 25, 2006 5:04 pm |
|
 |
bogidar
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 10:27 am Мнения: 193 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Виж това за домейна хостинга и базата мене лично силно ме притеснява...
_________________ Fiat Punto 1.7TD
www.esquisse-bg.com
|
Пон Сеп 25, 2006 5:05 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ей хора, знаете ли как ми се иска всичко това да свърши добре, да се съберем някъде на някое красиво място,
да се напием като хората, да си говорим за ФИАТ и да се смеем над случилото се...
|
Пон Сеп 25, 2006 5:07 pm |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
Мисля, че са нужни усилия и компромиси и от двете страни. Ще е наистина много хубаво но...!? Дано ме разочаровате всички!!!
Дано само аз съм песимист! Трудно се решава човек на подобно нещо но кой знае...?
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Пон Сеп 25, 2006 6:49 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 форум
Нали бях пуснал анкета и от всички само двама са за два форума а те са много малко като процент в анкетата
незнам кой как е гласувал но дано всички тук сме за един форум
така че някай трябва да си помисли повече
неможе като не е излизал форума да се прави на голям вълрос и веднага нов
ами как беше като нямаше форум
не е било толкова зле като сега с два .
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пон Сеп 25, 2006 7:46 pm |
|
 |
Sven
|
 Re: Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
wwweb написа: Sven написа: kiro_of_the_day написа: ... добро или лошо Митко се оттегли - това е факт. Ако той е бил единствената причина за делението... Причината за деленето е и wwweb. И аз съм за ,но какво разбираш под обединение? Мда, то човек и когато си трае пак му хвърлят камъни по главата ... онзи ден спирах хостинга на този форум, сега вече причина за деленията станах ... е тва си е българска работа чиста ... Извинявай колега, но аз не съм делил никой, за този форум беше обявяно, че се закрива завинаги и всичко отиваше по дяволите, трябваше да се направи бързо друг форум за да можем да продължим да се събираме някъде си, просто помогнах с каквото мога, дадох хостинг, сложих форум и това е ... Това, че съм администратор абсолютно нищо не означава ... Цитат от другия форум, admin e wwweb: Цитат: yosstaLancia написа: Предложение за Админите! И не само за тях де Все още имате достъп до всички потребители в неговият форум а те имат ЛС!!! Замислете се и ги пренасочете към темите в Ланча и Алфа клубовете пък те са свободни хора да си избират! Кво ще кажете?
admin написа: Така е, но сред тези потребители има доста поддръжници на стария форум и приятели на Митко,
Новия форум беше създаден против Митко, а не за да спасява от липсата на този и да сме заедно, защото този никога не е липсвал и не е казвано че ще бъде закрит завинаги.Този си работеше или поне наполовина докато Митко предостави базата данни на друг. Форума никога не е спирал изцяло. Беше спрян индекса на форума, но можеше да се влиза направо в отделните раздели. Там псукахме теми какво става и ти също беше там. Все пак там първа беше новината,че има нов форум.
|
Пон Сеп 25, 2006 8:51 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Какви хора сте не мога да разбера!Всички си мислеха че просто е пропуск на Митко когато работеше форума и че е въпрос на време да спре и него както и стана!
И пак за 1000 път :!:

|
Пон Сеп 25, 2006 8:58 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
|
Какво от това? Да речем Митко е направил глупост, прекалил е малко... Сега какво?
Да го набием, да го одерем жив или направо да го отвлечем и да го измъчваме?! Айде стига с тея глупости вече. Не може заради това, че 1 ден нямало форум и веднага някой се възползва от ситуацията, за да промотира нов форум.
Разбирам да нямаше форум 1 месец.. ОК.. но това си е очевидно, че беше направено (и вероятно wwweb е бил използван) не за да се спаси форума, а защото има една групичка от хора (4-5 души), които имат взимане-даване с Митко и ни разиграват като маймуни!
Тези проблеми бяха дискотирани от доста време, разни наказания, разни спорове и очевидно някой само дебнеше да падне форума, за да се възползва. Разделяй и владей...
Ако не бях прав защо НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ не каза: "дайте да се обединим, тъй като е по-важно от личните ни дразги"?
|
Пон Сеп 25, 2006 9:10 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
От четвъртък заминах и се върнах снощи.Сега гледам-форума се разпада-на ти си това,дай си ми онова.Няма ли някой с думи прости и ясни да обясни на нас,напросветените какво се случва?Пък и какви са тия потребители с по едно мнение,които дават такива оценки и предписания/не че имам нещо против,ама се чудя/?Искам да попитам и какво ще стане с прекрасната идея за клуб "Фиат"?Нима толкова много усилия ще отидат на вятъра?Дано някой отговори на тези въпроси,та да се изяснят нещата/а и да се оправят/,защото от прикритите и потайни работи страдаме обикновенните членове,за които форума не е нещо сиво и обикновенно!
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пон Сеп 25, 2006 9:35 pm |
|
 |
david
|
pugsy-незнайно защо с БАН
=
aisi - с 3 мнения и бан
david - незнам с колко съм
ivo e с бан
z и тя
потребители от ланчия и алфа форума са сбан
АКО И ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ЩЕ Е ХУБАВО
furera - пак з бан (няма да казвам кой е,ако иска сам да си каже)
сега пак очаквам бан
с ip-то на pugsy/aisi са блокирани още поне 300 човека до ip-то на форума/сайта -незнайно защо
та така
всичко стана в следния ред
детето реши да спре форума-хубаво спряго,беше махнат само индексния файл,докато разговаряхме в ICQ той спря изцяло форума,поради негови лични проблеми
веднага се "наехме" да се направи нов форум след като той КАЗА ЧЕ НЯМА ДА ИМА ФОРУМ
та така детето видя,че новия форум е вече на лице и пусна стартия като е казал на друг потребител,че го пуска за да не западне бизнеса на ХИТ-КО (не ме нападай това не е мое мнение)
и там насетне почнаха заплахи,"банани",картони и т.н.
на юзър aisi защо беще наложен БАН - аз ще си отговоря защото това е митко а не деян
и тук ще постна разговора ни
извадка от icq:
pugsy (02:29 PM) :
4ak pyk zaplahi i t.n,
pugsy (02:29 PM) :
basi
Mitko (02:30 PM) :
prikluchih
pugsy (02:30 PM) :
s koe
c cqloto zanimanie fiat
imam si kolata
skoro shte imam oshte edna fiat i towa e
pugsy (02:31 PM) :
e vyv foruma o6te se vliza
Mitko (02:31 PM) :
no klubowe i forumi bez men
Mitko (02:31 PM) :
veche ne se vliza
ee
bazata nqma li da q dava6
na nqkoi
koito mu se zanimawa
Mitko (02:32 PM) :
shte q dam nai veroqtno na hit-ko
pugsy (02:32 PM) :
4e toi ima li vreme za foruma
Mitko (02:33 PM) :
ne znam
pugsy (02:33 PM) :
pi4 ne e korektno da ostavq6 tolkowa mnogo du[i bez forum zaradi nekvi glupaci
Mitko (02:34 PM) :
cd-to w e men shte resha na kogo da go dam
Mitko (02:35 PM) :
wij che sega shte se izbiqt za bazata
pugsy (02:35 PM) :
ne mi se vqrva
foruma shte go wyzstanowi hristo sled pochiwnite dni
a i now forum se prawi lesno
izchezawam da si oprawq wryzkata
Mitko (02:36 PM) :
drugo ne me interesuwa
още малко:
Mitko (02:01 следобед) :
ami zashtoto smenih samo indexniq fail
Mitko (02:01 следобед) :
no sega veche i shte go iztriq
Mitko (02:02 следобед) :
da si ebat maikite
http://upload4.postimage.org/1216092/photo_hosting.html
http://upload4.postimage.org/1216096/photo_hosting.html
http://upload4.postimage.org/1216108/photo_hosting.html
това е имейл на потребител от форума
http://img134.imageshack.us/my.php?image=2509ha6.jpg
|
Пон Сеп 25, 2006 10:30 pm |
|
 |
Nino
|
david-e,тоз "филм сме го гледали, гледайте го вий". Информацията е доста стара вече приятелю, има я на поне две места във форума, така ,че не създавай работа на модераторите с гумата... изтрий си поста сам. :mrgreen:
|
Пон Сеп 25, 2006 10:42 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
|
... даже има и още..
Митко се оттегли. Аз питам сега какво правим? Не мога да разбера защо не можете да проумеете, че форума (съдържанието) не е на Митко, а не всички НАС (и Вас)!
Аз лично няма да зарежа форума на ФИАТ заради пубертетски истории!
Честно мислех изобщо да не коментирам писанията, но направо не мога да се въздържа: Защо мислиш, че Pugsy има БАН? Не си ли чел мненията които пускаше тук. Не си ли виждал как непрекъснато пускаше клюки и създаваше интриги? Да не би лога в ICQ-то да е бил на Митко или май Pugsy съвсем очтиво Ви е ПРЕДАЛ ЛИЧНА кореспонденция с Митко!?
Говорите, че някой ви бил чел личните съобщения и даже пощите.. а това което Pugsy е направил като ви е дал личната кореспонденция за по-коректно ли го намирате?
Баси.. що за хора сте... :|
|
Пон Сеп 25, 2006 10:45 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
|
Да забравих и още нещо много важно...: клюката и новата интрига за Христо (hit-ko), за това как форума щял да бъде оставен, едва ли не за да не фалира бизнеса му
Само ще кажа, че благодарение на Христо, който на два пъти ме консултира в критичен момент (бях в сервиза на Вантотрейд) ми спеси 400 + 500 лв само от части които сигурно щях да сменя според препоръка на "майсторите" там, напълно безмислено! Да не говорим, че още 200лв щяха да отидат за безмислен "труд" по смяната им!
Каквато и "далавара" да направи от мен, надали някога ще съм на загуба заради него!
Изобщо писането на глупости от хора, които не разбират грам от нещата, разнасят неверни клюки и не разбират очевидно грам от човешки взаимоотношения сега "командват парада" опитвайки се да направят жалък преврат в собствената си къща.
Браво Ви казвам! Продължавайте да рушите!
|
Пон Сеп 25, 2006 10:52 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
perlsite
Въпреки отвращението ти,ти препоръчвам да прегледаш и новия форум,защото явно имаш само една гледна точка :!:Запознай се с позицията и на другата страна и тогава бъди така категоричен :!:

|
Пон Сеп 25, 2006 11:01 pm |
|
 |
wwweb
|
 Re: Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
Колега, нямам представа какво съм ти направил, че толкова на лично го удари с мен, но както и да е ... поне да беше пуснал пълния текст, а не да вадиш каквото ти е угодно, макар че и това дето си пуснал нищо не означава ... wwweb написа: Така е, но сред тези потребители има доста поддръжници на стария форум и приятели на Митко, мисля че няма да просъществува дълго време ника на човека, който разпространява реклама на друг форум под формата на ЛС ... както и да е, ако има достатъчно желаещи за новия форум, ТОЙ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА! ... макар че съм леко песимист
Имах предвид ДА НЕ СЕ ПРАВИ ТОВА, което предлага колегата yosstaLancia ...
Айде моля Ви се, не ме бъркайте в разни истории от които да се пораждат конфликти ... както виждате колегата Fire_999 си направи ново форумче, идете сега го оплюйте и него ебаси ...
Новия форум не съм го направил аз, направи го Митко ...
|
Пон Сеп 25, 2006 11:18 pm |
|
|