Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
Ще постна по една тема и в двата форума! Надявам се въпроса да не остане риторичен...
Вие как мислите? За добро или лошо Митко се оттегли - това е факт. Ако той е бил единствената причина
за делението - можем ли да се обединим, а не да правим Български работи - от всичко по две!
Да задам въпроса и по друг начин: Трябва ли да се обединяваме? Според мен - да.

http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?p=738#738

Последна промяна kiro_of_the_day на Пон Сеп 25, 2006 4:12 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 25, 2006 3:21 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И според мен - ДА!
Аз сега не мога да разбера, но другия форум не е ли много малък и въобще има ли нещо там?
Трябва ли да се делим наистина?
Още не мога да разбера защо се е стигнало до там...
Хайде скачайте обратно на лодката и да продължаваме да си помагаме (а и по срещи да ходим)... ;)

П.П.: Киро, ще ходя скоро в Кюстендил... да приготвяш софрата ;)
П.П.2: Ти поне, нали не си се карал с никого...? :)

Последна промяна Mazgarev на Пон Сеп 25, 2006 3:31 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 25, 2006 3:28 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
и според мен трябва

Пон Сеп 25, 2006 3:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Според мен също ДА... И Е НАЛОЖИТЕЛНО! Няма смисъл от такова деление! wwweb, дано прочетеш поста ми, помислете малко! Вече няма абсолютно никакъм смисъл от конфронтация.

Кирчо, постни и мойте думи.

Последна промяна Nino на Пон Сеп 25, 2006 3:34 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 25, 2006 3:31 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Ако се прави в името на "ФИАТ" то аз съм твърдо "ЗА".

Ако леко се отклоня от тема и попитам защо например Македония се отцепи от Сърбия? Ако попитам защо Украйна се отцепи от Русия? И т.н. и т.н. Вероятно ще се стигне до заключението: за получаването на власт, на мощ (да си повече от другите), да вземеш парче от баницата. Да се ти се кланя народа и т.н.

Няма причина да има 2, 3 или 5 форума на ФИАТ освен ако някой иска да командва другите, да бъде повече и да си избива комплексите. Логично и ясно е, че един силен форум ще е много по-полезен от 2 слаби и враждуващи помежду си.
Обаче от хора, които са решили да си избиват комплексите никой няма нужда: нито този, нито другия форум.

Аз лично смятам, че адреса на форума трябва да си остане същия (fiat-bg.com), както и целия архив от теми, мнения и т.н., тъй като това е безценна информация за нас и бъдещите потребители на форума. Кой ще бъде хостинга, за мен (и вероятно другите потребители) е все едно, стига сайта да се отваря бързо и да не е често down.

Пон Сеп 25, 2006 3:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
Mazgarev написа:
П.П.: Киро, ще ходя скоро в Кюстендил... да приготвяш софрата ;)
П.П.2: Ти поне, нали не си се карал с никого...? :)

Относно първия п.п. - първато разумна приказка от няколко дни насам - е за това са форумите!
относно втория - Джедаите не правят такива работи! :wink:

Пон Сеп 25, 2006 3:33 pm
UNREAD_POST 
Желанието ми е да се обединим! Не разбрах въобще какво е станало. Изчетох доста неща, но пак не разбрах къде се корени ябълката на раздора. Все пак не бива да се делим, защото преди дни си помагахме всички заедно.

Пон Сеп 25, 2006 3:39 pm
UNREAD_POST Re: Възможно ли е обединение на двата форума на ФИАТ?
kiro_of_the_day написа:
... добро или лошо Митко се оттегли - това е факт. Ако той е бил единствената причина
за делението...

Причината за деленето е и wwweb. И аз съм за ,но какво разбираш под обединение?

Пон Сеп 25, 2006 4:06 pm
UNREAD_POST 
:offtopic: не знам, ама от това, което прочетох в постовете снощи и днес виждам, че се е спреднал един Бай Брадър, на който му липсват само камерите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пон Сеп 25, 2006 4:07 pm
Sven написа:
kiro_of_the_day написа:
... добро или лошо Митко се оттегли - това е факт. Ако той е бил единствената причина
за делението...

wwweb не е никаква причина за деленето,незнам как го реши това

ДА,да се обединим,всички потребители отиват там НА ЧИСТО

Пон Сеп 25, 2006 4:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Не може "НА ЧИСТО" - безумие е да се изхвърли на вятъра многогодишен труд. Да направиш нов форум заради лични нападки на няколко души е неразумно. Ако някой има проблеми с друг потребител да си ги решават f2f или на лични, а не да занимават другите с личните си проблеми.
Не може само да мислите за себе си.. помислете какво е най-доброто за самия форум.

Пон Сеп 25, 2006 4:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
perlsite написа:
Не може "НА ЧИСТО" - безумие е да се изхвърли на вятъра многогодишен труд. Да направиш нов форум заради лични нападки на няколко души е неразумно. Ако някой има проблеми с друг потребител да си ги решават f2f или на лични, а не да занимават другите с личните си проблеми.
Не може само да мислите за себе си.. помислете какво е най-доброто за самия форум.

Кой мисли за себе си? Никой от хората там, не е показал, че го прави за лично благо и за да е център на света... Що се отнася до текста в червено и аз така мисля, мисля че някой преди тези момчета захварли труда Ви на вятъра, като спря форума (Ви защото аз съм нов потребител)

Пон Сеп 25, 2006 4:37 pm
Sven написа:
kiro_of_the_day написа:
за делението...

Мда, то човек и когато си трае пак му хвърлят камъни по главата ... онзи ден спирах хостинга на този форум, сега вече причина за деленията станах ... е тва си е българска работа чиста ...

Извинявай колега, но аз не съм делил никой, за този форум беше обявяно, че се закрива завинаги и всичко отиваше по дяволите, трябваше да се направи бързо друг форум за да можем да продължим да се събираме някъде си, просто помогнах с каквото мога, дадох хостинг, сложих форум и това е ...

Това, че съм администратор абсолютно нищо не означава ...

Пон Сеп 25, 2006 4:42 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Това с двата форума е кофти работа... Много по-добре ще е да е един - това по ред причини. Но не ми се вижда как ще стане. По скоро няма да стане. Незнам на какво точно се гради тази ненавист на двата лагера, които са се оформили. От многото четене и аз нищо не можах да разбера. Закакво толкова се раздуха тази тема, че и чак толкова хора се оказаха лично засегнати. Изглежда сериозна работа ама... Не е работа с тези два форума. Излагация... Не взимам ничия страна..

Пон Сеп 25, 2006 4:44 pm
Профил WWW
wwweb написа:
Мда, то човек и когато си трае пак му хвърлят камъни по главата ... онзи ден спирах хостинга на този форум, сега вече причина за деленията станах ... е тва си е българска работа чиста ...

Извинявай колега, но аз не съм делил никой, за този форум беше обявяно, че се закрива завинаги и всичко отиваше по дяволите, трябваше да се направи бързо друг форум за да можем да продължим да се събираме някъде си, просто помогнах с каквото мога, дадох хостинг, сложих форум и това е ...

Това, че съм администратор абсолютно нищо не означава ...

Много те моля, чакай! Моля те не гледай така на нещата.Според няма нужда от конфронтация в този труден момент.Доволни/недоволни винаги ще има.Лично аз преди малко споделих на "лични" с друг участник във форума, че причините за направиш новия форум са именно такива да помогнеш в абсурдната ситуация с "ЧЕРВЕНИЯ НАДПИС"... точно това което си написал по-горе.В дебатите които прочетох проблемите са два: ДОМЕЙНА и ХОСТИНГА.Мисля,че по тях вече се работи.

Пон Сеп 25, 2006 4:55 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща