|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 5:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Читав сервиз в Стара Загора
Автор |
Съобщение |
gri6
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:35 pm Мнения: 13 Местоположение: Стара Загора
|
 Читав сервиз в Стара Загора
Колеги, все пак някакъв свестен сервиз за FIAT в Стара Загора?
|
Пон Сеп 25, 2006 2:41 pm |
|
 |
fiiat
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:46 am Мнения: 32 Местоположение: Стара Загора
|
 Re: Читав сервиз в Стара Загора
gri6 написа: Колеги, все пак някакъв свестен сервиз за FIAT в Стара Загора? в кв.Железник на север от Техномаркет бившия магазин на Дедов.Под магазина е сервиза маистора се казва Иван и доста отдавна ремонтира FIAT.Преди около 10 години сервиза му беше в кв.К.Ганчев.Аз ходя винаги при него.
_________________ tempra 1,6
|
Пон Сеп 25, 2006 6:36 pm |
|
 |
gri6
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:35 pm Мнения: 13 Местоположение: Стара Загора
|
Благодаря много, засега нямам проблеми с колицата, но ще го имам предвид. Преди 2 седмици минавах през "Примотек", които са представители на ФИАТ за СЗ, търсих антенка за Брава, и в сервиза имаше едни момчета събрани на една тумба, които хич не ми вдъхнаха доверие.......
|
Вто Сеп 26, 2006 8:51 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Те в почти всички сервизи са така. 
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Сеп 26, 2006 10:00 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|