Дата и час: Сря Юли 16, 2025 6:05 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Защо трябваше да Илияна 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Защо трябваше да Илияна
Защо трябваше Илияна да бъде унижавана ??????? Според линковете , единия се възползвал ,другия изпаднал в нервна криза ... Ако е истина ,,,,, Вас двамата ЮНАЦИ ( Логан и Митко) не Ви ли е срам . Една жена да бъде унижена .Защо бре " мъжкарчета" .Три дни форума ври и кипи. Възмутен съм от клюката и съответното и противодействие.Голямо геройство няма що.....По добре е и двамата да се махнете от тук , а не да разигравате 3000 юзера ОТВРАТИТЕЛНО

Нед Сеп 24, 2006 10:17 pm
UNREAD_POST 
а защо толко много хора нямат достъп до този форум
то и те неискат да влизат де

защото детето май се забавлява с това

кофти за блонди

Нед Сеп 24, 2006 10:21 pm
UNREAD_POST Re: Защо трябваше да Илияна
atos написа:
Защо трябваше Илияна да бъде унижавана ??????? Според линковете , единия се възползвал ,другия изпаднал в нервна криза ... Ако е истина ,,,,, Вас двамата ЮНАЦИ ( Логан и Митко) не Ви ли е срам . Една жена да бъде унижена .Защо бре " мъжкарчета" .Три дни форума ври и кипи. Възмутен съм от клюката и съответното и противодействие.Голямо геройство няма що.....По добре е и двамата да се махнете от тук , а не да разигравате 3000 юзера ОТВРАТИТЕЛНО

Не питай много да няма втори картон.
Майтап бе.То вече за това което си писал май няма кой да ти даде картон а пък и двамата вече се махнаха така че май всичко вече приключи поне така изглежда ............Наистина жалко за момичето.

Нед Сеп 24, 2006 10:24 pm
UNREAD_POST 
ТЕ НЕ СА ДОСТОЙНИ ДА СА СРЕД НАС МАХАЙ ТЕ СЕ

Нед Сеп 24, 2006 10:27 pm
atos написа:

Атосе, ЩО МАЛКО НЕ УСПОКОИШ ТОПКАТА И ОСТАВИШ ЧАШКАТА!!!!Мислиш ли,че повече има нужда от коментари и интриги?.....СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕК!
Ама много ДЕЕН СИ БИЛ в тези работи бе приятелю.Сигурно ако имаше още ИТАЛ ФОРУМИ и там щеше да пишеш! Гледам те, че в другия форум си вече на 26-28 мнения... общо днес активът ти май е към 60-70 парчета.НА МЕН МИ ПИСНА ДА ТЕ ЧЕТА ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ ЗА ИТАЛИАНСКИ АВТОМОБИЛИ!!!
Има още един автофорум в www.abv.bg ОПИТАЙ И ТАМ!

Нед Сеп 24, 2006 10:27 pm
Nino написа:
atos написа:

Атосе, ЩО МАЛКО НЕ УСПОКОИШ ТОПКАТА И ОСТАВИШ ЧАШКАТА!!!!Мислиш ли,че повече има нужда от коментари и интриги?.....СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕК!
Ама много ДЕЕН СИ БИЛ в тези работи бе приятелю.Сигурно ако имаше още ИТАЛ ФОРУМИ и там щеше да пишеш! Гледам те, че в другия форум си вече на 26-28 мнения... общо днес активът ти май е към 60-70 парчета.НА МЕН МИ ПИСНА ДА ТЕ ЧЕТА ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ ЗА ИТАЛИАНСКИ АВТОМОБИЛИ!!!
Има още един автофорум в www.abv.bg ОПИТАЙ И ТАМ!
Нино аз почти не пия , а къде пиша си е моя работа и най-важното е , че не унижавам и не обиждам никого . А ти се огледай накъде духа вятъра и тогава вземи решение

Нед Сеп 24, 2006 10:33 pm
UNREAD_POST 
Разбира се, че ще пишеш там където искаш, НО НЯМА СМИСЪЛ ДА ПРЕЕКСПОНИРАМЕ ТЕМАТА!Нека оставим хората на мира.Митко се извини! Какво да направим.. да го линчуваме ли.Срам ме е от/за нас.Оказахме се ЕМОЦИОНАЛНО най-нестабилния форум.Прочетете пак постовете на P_Kolev и давайте да правим нещо... няма смисъл от повече раздувки!

Нед Сеп 24, 2006 10:40 pm
UNREAD_POST 
Нино , съгласен съм с теб , но ръководството на форума трябва да е емоционално и психически по-устойчиво . А не да действа първосигнално . Поста на колегата от Ловеч го четох , и той има абсолютно право . Но не може да се задава въпроса "Защо форума е закрит" и никой да не ти отговаря . Създаваш 3000 деца и ги захвърляш на пътя . Не става така . Нужен е диалог , а не сталинизъм и жълти картони .

Нед Сеп 24, 2006 10:53 pm
UNREAD_POST 
Абе нали Митко ви се обясни, както се настояваше и затова се очакваше като големи хора да се спре с това, Но темите продължиха. Бяха предупредени ,че ще се трият и ще има банове ако не се спре, Но някой хора продължиха и пак продължават.

Сложете една важна тема какво е станало горе, за да няма въпроси и в нея да не се пише. Всички други в коша, а който не разбира от дума БАН и тва е! Айде нали вече модераторите имат права за това. Който иска интриги не тук, стига вече!!!

Нед Сеп 24, 2006 10:54 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Признавам че изобщо не съм в течение на "интригите" и изобщо на нещата ставащи напоследък из форума... Нямам и намерение да се информирам детайлно... Дори не знам за кой "друг" форум се споменава...
Само се чудя защо големи хора се държат като малки деца :!: :?:

Нали уж "Обединени от една страст"...

Пон Сеп 25, 2006 2:09 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Някой каза, че са като децата... това не е вярно!
Децата са едни малки и невини създания! Те не биха създавали интриги, не биха предали приятелите с които до вчера са деляли една стая при събиранията си в страната и не биха изляли тази помия..

Вложих доста усилия да чета от единия форум, към другия форум, че и в чуждите, включително и в dir.bg и смятам, че се запознах доста подробно с "материята", не за да клюкарствам или да обсъждам някого, а за да осъзная безумието което се е разиграло тези дни!

Може Митко да си е изпуснал нервите и да е напсувал *дори* всичките (както активно се спекулира) потребители, но като съм на ясно какво предателство е станало и какви изказвания, реакции последваха от някой хора Ви казвам, честно че съм направо отвратен от "хората", които се мислят, че се борят за правдата във форума. Ако Митко е направил глупост или е бил афектиран, то другите дето му забиха нож в гърба, са просто изроди!

Радвам, се че повечето свестни хора от форума останаха тук и се надявам, че ще продължат да правят каквто е по силите им, че форума да продължи да съществува и всичко да ок. Аз лично не се чувствам обиден и смятам, че е по-добре с Митко (от гледна точка на форума) отколкото без него.
А останалите (поне тези които забелязах) с "червен картон" мисля, че са си го заслужили напълно.

Пон Сеп 25, 2006 2:39 am
Профил
UNREAD_POST 
Време е наистина да престанем с глупостите. Аз до тук написах около 15 мнения - всички за прекратяване на създаденото напрежение.

Относно създадените интриги - на никой не прави чест това, както и продължаването на забъркване на интриги и глупости!

Пон Сеп 25, 2006 11:27 am
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Извинявам се за поста си, просто бях афектиран от факта, по който "другите" реагират, злобеят и пишат отвратителни неща. Не мога да повярвам как с лекота някой хора сеят непрекъснато злоба и популизъм.

А сега се връщам към темите на ФИАТ тематика, пък дано с нещо съм полезен :wink:

Пон Сеп 25, 2006 2:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
perlsite написа:
Извинявам се за поста си, просто бях афектиран от факта, по който "другите" реагират, злобеят и пишат отвратителни неща. Не мога да повярвам как с лекота някой хора сеят непрекъснато злоба и популизъм.

А сега се връщам към темите на ФИАТ тематика, пък дано с нещо съм полезен :wink:

Оттегли извиненията си защото поста ти е на място и точен! :mrgreen:

Пон Сеп 25, 2006 3:10 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
при това положение ,не следва ли да се преразгледа на всички колеги ,които са С БАН !
защото както реакцията за закриването на форума беше прибързана така и всичките други мерки !
Мисля ,че на доста хора им беше спрян достъпа до форума без изобшо да имат вина или причина !
Ако ще бъдем големи хора поне всичко да си дойде на мястото !

Пон Сеп 25, 2006 4:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]