|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 8:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
проблем с елпрозорец и стрелки за температура и бензин
Автор |
Съобщение |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 07, 2006 8:46 pm Мнения: 93 Местоположение: Велико Търново
|
 проблем с елпрозорец и стрелки за температура и бензин
Здравейте ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет какво да правя. Имам пунто 1,2 пълна инжекция с климатик След като го взех и от Пловдив до Търново ми хвърли вода смяна на датчик за температурата и сега го карам така Не ми изхвърля вода но вентилатора отваря преди червеното ако съм на фарове в червеното. Забелязах че десния прозорец се отваря бавно и само ако държа копчето след като се затвори започва да се отваря левия и свети лампата за фарове а стрелките на температурата и бензина скачат на горе. Помощ Незнам дори на какъв майстор да отида в Търново
|
Нед Сеп 24, 2006 6:31 pm |
|
 |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 07, 2006 8:46 pm Мнения: 93 Местоположение: Велико Търново
|
 с
И да добавя като я взех и беше откраднато касетофончето стърчаха само жици и я дадох на един майстор да и сложи друго
|
Нед Сеп 24, 2006 7:00 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Re: проблем с елпрозорец и стрелки за температура и бензин
petko_dimow написа: Здравейте ще съм много благодарен ако някои ми даде съвет какво да правя. Имам пунто 1,2 пълна инжекция с климатик След като го взех и от Пловдив до Търново ми хвърли вода смяна на датчик за температурата и сега го карам така Не ми изхвърля вода но вентилатора отваря преди червеното ако съм на фарове в червеното. Забелязах че десния прозорец се отваря бавно и само ако държа копчето след като се затвори започва да се отваря левия и свети лампата за фарове а стрелките на температурата и бензина скачат на горе. Помощ Незнам дори на какъв майстор да отида в Търново
Във В.Търново има човек от клуба,колегата stenli,работи точно в бранша,пиши му на ЛС...освен това кара Пунто. 
Нед Сеп 24, 2006 7:15 pm |
|
 |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
|
 благодаря
благодаря за инфото ЛС сигурно е лична страница но не знам как да я намеря още съм нов
|
Нед Сеп 24, 2006 7:25 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
ЛС=лично съобщение,втория надпис/бутон отдолу-натискаш-пишеш-пращаш...
Успех ! 
Нед Сеп 24, 2006 7:33 pm |
|
 |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
|
Този форум е голяма работа Благодаря
|
Нед Сеп 24, 2006 7:36 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
petko_dimow написа: Този форум е голяма работа Благодаря
Форума е точно за това, за хората които се нуждаят от инфо... и т. н. !!!
_________________ FIAT-SPORT
|
Нед Сеп 24, 2006 8:21 pm |
|
 |
petko_dimow
Кара Фиатче 126
|
 проблем
разбра се какво е масата под таблото. а за вентилатора половината радиатор не работи
|
Пон Сеп 25, 2006 6:04 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Да, тая маса-а-а! Доста хора се оплакват от нея. А за радиаторчето е кофти, трудна е смяната.
|
Пон Сеп 25, 2006 7:55 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|