|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
 Въпрос към Митко...
Не те ли е срам вече да се появяваш тук?С какво нахалство идваш и почваш да разнасяш клевети по другите...този ти бил виновен,онзи бил незнам си какъв...всеки те нападал?!?Защо не се погледнеш и позамислиш малко,дали проблема не е в самия ТЕБ?! :idea: От близо година посещавам този форум и съм доволен от съветите,които съм получил,но хора като теб които се мислят за БОГ няма място на такива места!
След всичко,което се случи...като лиши 3000 човека от форум заради някакви си твои интереси,нямаш ли поне капчица достойноство да се оттеглиш поне подобаващо?После всички те бъзикали и незнам си какво...ТИ сам си го направи така!Аз лично нямах такова мнение преди за теб.Знам че ще бъде бан-нат след тази своя тема,но не ми трябва вече място тук,след като ти се разпореждаш както си искаш според твоите лични желания,а не тези на целия ФОРУМ.Колкото и да се извиняваш и замъгляваш ситуцията,истината не може да се промени!!!
_________________ Punto 1.1 95'
|
Съб Сеп 23, 2006 3:58 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Аре стига с тия теми бе!!! Кво да го е срам??? За какво да се оттегля? Ако не ти изнася не влизай! 100 теми се пуснаха с тия простотий, имам чуството, че някой хора влизат да правят някви конфронтации и проблеми. Аре пали към тийн.бг и там поствай такива мнения...ЕЕЕ то па бива бива, ама нон стоп да се дъвче неква тема, която така или иначе няма развитие е тъпо. Нали бачка форума, Митко е написал, че няма да се трият теми и така нантатък...то, за да няма проблеми трябва да се спрат такива провокативни теми, които нямат нищо общо с колите, а само мускули се мерят. И ако имаш нещо да кажеш на Митко му пиши лично. Като некво дете в първи клас - нападаш един човек с цяла тема, за да търсиш подкрепа от други, които са настроени срещу човека. Аз пък от две години влизам в тоя форум и винаги съм си мълчал, но вече ми писна... Ако някой търси конфронтации да отиде и очи в очи да се разправя с който иска...кви са тия лигавщини :?: :?: :?:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Сеп 23, 2006 4:29 pm |
|
 |
Sven
|
Абе тебе не те ли е срам да продължаваш да хленчиш, кво пак създаваш неки скандали?
|
Съб Сеп 23, 2006 4:32 pm |
|
 |
zgabrovski
|
divaka написа: Аре стига с тия теми бе!!! Кво да го е срам??? За какво да се оттегля? Ако не ти изнася не влизай! 100 теми се пуснаха с тия простотий, имам чуството, че някой хора влизат да правят някви конфронтации и проблеми. Аре пали към тийн.бг и там поствай такива мнения...ЕЕЕ то па бива бива, ама нон стоп да се дъвче неква тема, която така или иначе няма развитие е тъпо. Нали бачка форума, Митко е написал, че няма да се трият теми и така нантатък...то, за да няма проблеми трябва да се спрат такива провокативни теми, които нямат нищо общо с колите, а само мускули се мерят. И ако имаш нещо да кажеш на Митко му пиши лично. Като некво дете в първи клас - нападаш един човек с цяла тема, за да търсиш подкрепа от други, които са настроени срещу човека. Аз пък от две години влизам в тоя форум и винаги съм си мълчал, но вече ми писна... Ако някой търси конфронтации да отиде и очи в очи да се разправя с който иска...кви са тия лигавщини :?: :?: :?:
100% подкрепям колегата. Умолявам всички да престанат да цапат форума. Не е нужно 3000 човека да се съобразяват с мнението на 10, за които от два дена само току - измислят някоя нова тема в духа на "да се плюе по Митко на всяка цена" и се почва.
Нещо повече - подкрепям идеята да се трият безапелационно тия теми, не виждам никакъв смисъл от ескалиране на напрежението и започване на форумни войни... Моля ако някой ще казва нещо за Фиат да го казва, иначе да млъкне.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:01 pm |
|
 |
z
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 30, 2004 4:43 pm Мнения: 73 Местоположение: Русе
|
divaka написа: .... Кво да го е срам??? За какво да се оттегля? ....
Ето за това:
Според Вас това какво е?!?!
п.п. За да не пускам нова тема, държа Димитър да закачи тази картинка в началото на поста си: viewtopic.php?t=9526 от което ще стане видно има ли доблестта да покаже какво бе направил с форума
Благодаря
_________________ TEMPRA 1.6 i.e. S
|
Съб Сеп 23, 2006 5:07 pm |
|
 |
Abarth.
|
А също има ли доблеста да си признае какви цветущи реплики използва за потребителите на форума,като "da si ebat maikite"
|
Съб Сеп 23, 2006 5:13 pm |
|
 |
chuni
|
Abarth. написа: "da si ebat maikite"
Това истина ли е :?: :?: :?:
|
Съб Сеп 23, 2006 5:15 pm |
|
 |
zgabrovski
|
И да отговори и да не отговори... какво от това какво значение има, в края на краищата?
Още веднъж ви призовавам: Престанете с това. Ползата е никаква, повтарям - никаква.
Или какво е Вашето предложение - да продължим да дъвчем и да се заяждаме още два месеца например?
Да отвратим колкото се може потребители - да стане зле форума - да няма полза за никой?
Да се маргинализираме като някои други форуми - до 10-15 мнения на ден и до срещи от по 3-4 човека?
Да си говорим само за тунинг и рейсинг?
Според вас това ли е начина? Според мене - не е!
Още веднъж: ПРЕСТАНЕТЕ!!!!!!!!!
|
Съб Сеп 23, 2006 5:17 pm |
|
 |
Abarth.
|
chuni написа: Abarth. написа: "da si ebat maikite" Това истина ли е :?: :?: :?:
Това е разговор между митко и колегата pugsy:
лично на мен вчера ми се оплакваше,че заради форума си е прецакал връзката и имал оплаквания от още 2-ма потребители,че и те са си прецакали връзката
извадка от icq:
pugsy (02:29 PM) :
4ak pyk zaplahi i t.n,
pugsy (02:29 PM) :
basi
Mitko (02:30 PM) :
prikluchih
pugsy (02:30 PM) :
s koe
c cqloto zanimanie fiat
imam si kolata
skoro shte imam oshte edna fiat i towa e
pugsy (02:31 PM) :
e vyv foruma o6te se vliza
Mitko (02:31 PM) :
no klubowe i forumi bez men
Mitko (02:31 PM) :
veche ne se vliza
ee
bazata nqma li da q dava6
na nqkoi
koito mu se zanimawa
Mitko (02:32 PM) :
shte q dam nai veroqtno na hit-ko
pugsy (02:32 PM) :
4e toi ima li vreme za foruma
Mitko (02:33 PM) :
ne znam
pugsy (02:33 PM) :
pi4 ne e korektno da ostavq6 tolkowa mnogo du[i bez forum zaradi nekvi glupaci
Mitko (02:34 PM) :
cd-to w e men shte resha na kogo da go dam
Mitko (02:35 PM) :
wij che sega shte se izbiqt za bazata
pugsy (02:35 PM) :
ne mi se vqrva
foruma shte go wyzstanowi hristo sled pochiwnite dni
a i now forum se prawi lesno
izchezawam da si oprawq wryzkata
Mitko (02:36 PM) :
drugo ne me interesuwa
още малко:
Mitko (02:01 следобед) :
ami zashtoto smenih samo indexniq fail
Mitko (02:01 следобед) :
no sega veche i shte go iztriq
Mitko (02:02 следобед) : da si ebat maikite
|
Съб Сеп 23, 2006 5:33 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Е тва горе му се вика класическо вадене от контекста. Хора, не сме малки деца. още веднъж - ПРЕСТАНЕТЕ!
|
Съб Сеп 23, 2006 5:39 pm |
|
 |
Abarth.
|
zgabrovski написа: Е тва горе му се вика класическо вадене от контекста. Хора, не сме малки деца. още веднъж - ПРЕСТАНЕТЕ!
На теб май ти е много приятно да те псуват а 
|
Съб Сеп 23, 2006 5:40 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Без коментар.
|
Съб Сеп 23, 2006 5:45 pm |
|
 |
chuni
|
Аз мисля че ако това с псувнята е истина просто не знам Митко как би могъл да се извини на всики потребители :!: :!: :!:
|
Съб Сеп 23, 2006 5:49 pm |
|
 |
Abarth.
|
chuni написа: Аз мисля че ако това с псувнята е истина просто не знам Митко как би могъл да се извини на всики потребители :!: :!: :!:
Да видим дали ще има доблестта да си признае ;)
|
Съб Сеп 23, 2006 5:54 pm |
|
 |
Immortal
|
Както каза и Здравко, според мен това си е типично вадене от контекста. Не е ясно от цитирания разговор в кю-то кого точно е имал предвид Митко с тази псувня. Пък и едва ли е вложил нещо лично към 3000 човека. Не че защитавам Митко, не го познавам толкова добре, за да преценя, нито знам какво е предизвикало тези негови действия. Но смятам че разделението на никого няма да е от полза. А и не забравяйте какво пише най-отгоре на този сайт.
Аз лично като шофирам псувам като каруцарин и пешеходците, и останалите шофьори, и бакшишите (тях най-вече). Това не значи, че имам нещо лично срещу който и да било от тях.
Извинението Митко вече според мен го направи, като пусна отново форума. Нека бъдем обединени от страстта си към ФИАТ, а останалото - в живота има къде по-лоши неша, от това да ти изтрият мнението в даден форум...
|
Съб Сеп 23, 2006 6:02 pm |
|
|