|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
 мнение за SAMSUNG E720
Колеги решил съм да вземам такъв телефон Samsung Е 720. Бихте ли споделили впечатления от него. Струва ли си. Относно камерата какво е качеството на снимките. Дисплея е 256 К цвята как излизат изображенията.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Сря Сеп 20, 2006 12:10 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
мнението е на приятел, работи в сервиза на М-Тел в Халите
"лентовия кабел, свързващ дисплея и телефона се прекъсва доста често; ако стане докато е в гаранция няма проблем, защото смяната е безплатна; но след това... самият кабел е доста скъп"
Сря Сеп 20, 2006 12:59 pm |
|
 |
RumenMM
|
Имам такъв телефон от година и нещо и съм много доволен . Абсолютно никакви проблеми с него , още по-малко с дисплея . Друг е въпроса , че надали вече ще дам толкова пари за телефон , но това е друга тема ! Всичко си е добре , лошото е че няма слот за карта , но пък паметта му е достатъчна 89.5 Mb . Все пак решението си е твое . Успех !
|
Чет Сеп 21, 2006 5:19 pm |
|
 |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Аз съм със Е 730 от февруари месец и съм много доволна, като изключим, че батрията загива за 2 дена. Цялата фамилия сме със Самсунзи и нямаме сериозно оплаквания.  За колко пари ще го взимаш?
|
Чет Сеп 21, 2006 5:22 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Blue написа: Аз съм със Е 730 от февруари месец и съм много доволна, като изключим, че батрията загива за 2 дена. Цялата фамилия сме със Самсунзи и нямаме сериозно оплаквания.  За колко пари ще го взимаш?
Щях да го взема на доста промоционална цена - под 300 лв - но докато се начудя изтървах далаверката :(
Благодаря на всички за отговорите, ако нещо изкочи пак ще се консултирам. 
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Чет Сеп 21, 2006 7:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|