Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Сървайвър България 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Сървайвър България
Изглежда ще е интересно...
Чух че нашите са направили някакъв рекорд на шоуто, но се пази в тайна.

Едно нещо обаче ми направи впечатление - участничките явно са избирани според гръдна обиколка, всички са с "две гърди напред"... :D

Сря Сеп 20, 2006 9:06 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
1:1 с биг брадър и тука от раз и показаха цицетата на тая ,плувкиня :mrgreen:
с тия шамандури спокойно може дезертира до друг остров

Сря Сеп 20, 2006 9:31 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
1:1 с биг брадър и тука от раз и показаха цицетата на тая ,плувкиня :mrgreen:
с тия шамандури спокойно може дезертира до друг остров

когато влезна в океана да се плацика и опита да се потопи "бибероните" я държаха на повърхността :D

Сря Сеп 20, 2006 9:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ...
Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...

А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...

Чет Сеп 21, 2006 11:06 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
wwweb написа:
Вчера като го гледах ама въобще не ми беше интересно, но не съм и имал други очаквания ...
Друго, което ми направи впечатление вчера, когато Слави завърши шоуто каза, че в предаването няма да видим травестити, педали и други такива (визираше Big Brother), т.е. направи поредното заяждане към Нова и Big Brother, преди това пък тон за същото даде Росен Петров ... еми да ме извинява Слави, ама Нова не съм ги чул да кажат нито един път нещо срещу него ... така определено се показва като губещ в цялата ситуация. Едва ли ще намерят предаване, което да засенчи Big Brother, щото българина си е сеираджия и е свикнал да гледа простотия, т.е. Big Brother ...

А относно мадамата с големите цици ... Венета Райкова от Нова й направи тези цици ...

Що шоуто на Слави, не е простотия :P Толкова просташки, вулгарен, циничен език и глупости не се леят никъде другаде по националния ефир. Да не говорим, че в Сървайвър една к*рва размяташе ц*ц*те, все едно е XXL. А за педерасти да не говорим. Не е добре точно той да го казва, дето водещия на шоуто му е отявлен педал. Определено е слабост не само изказването му, ами и цялото му поведение. Егати самовлюбилия се самозабравил се човек. Не напаразно Алеко Константинов е казал " Пази боже сляпо дфа прогледне" :wink:

Чет Сеп 21, 2006 1:06 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Първата серия не беше нищо особенно, даже малко скучновата си беше. Очаквам идните серии, където няма толкова опознаване на природата, да са по-забавни;)

Чет Сеп 21, 2006 1:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
wwweb написа:

Да беше ги направила поне, ам то...

По темата - някак си учасниците са ми с една идея по - симпатични от бб3, но скука... Сега очаквам и БГ версията на СТРАХ, за да знам, че няма хубава идея дет' не сме прецакали :D

Чет Сеп 21, 2006 4:17 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
icerain написа:
Сега очаквам и БГ версията на СТРАХ, за да знам, че няма хубава идея дет' не сме прецакали :D

:mrgreen:

Пет Сеп 22, 2006 3:10 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ей днеска беше готино :P И все пак по-добрият отбор победи :!: Днес в играта хората на 11 000км. от България показаха как трябва да се държим ние българите - заедно и единни. Видя се и как се държим всъщност като изгубим - почваме да се молим наляво и надясно за подкрепа;) Отбор Вокил са с много добър колектив(засега) и са все весели и усмихнати - така трябва да бъде навсякъде:)

Пет Сеп 22, 2006 11:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]