Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 7:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Сграда се срути на ул. Алабин 39 в София 
Автор Съобщение
Мнение 
The_Wicker_Man написа:
И пак след дъжд качулка. Емел Етем наредила да се направи проверка на всяка една сграда която е в момент на реконструкция в България. Тая само чупи стойки. Те и тия от гражданска защита тва правят. Пожарната върши черната работа и после като трябва да се говори кво е свършено излиза някой дебелак от ГЗ и говори какво са свършили. Като гледах кадрите по ТВ със сградата, направо им свалям шапка на пожарникарите. Когато копаеха и само се чува че нещо скърца и се разбягаха. Изчакаха малко и като не падна .. пак влезнаха да копаят !!! ХВАЛА НА ТАКИВА ХОРА! За 300 лв си рискуват живота.

Още по-фрапиращото е, че същата госпожа е наредила проверката да бъде извършена от
Областните управители, които пък да сигнализирали кметовете и т.н. :shock: :roll:
Направо нямам думи. Тая трътка не е ли чувала, че в Република България има специализирани органи като ДНСК и регионалните и структори РДНСК.

Сря Сеп 20, 2006 8:59 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Fiat 127 написа:
Знам, че сме тръгнали към Европа ама според мен трябва да има и смъртно наказание за по-тежки престъпление. Ей така за назидание да се замислят хората преди да прават или да бездействат и от това да страдат невинни хора. Бесене по стълбовете му е майката. Като обесиш 4-5 и ще им дойде акъла на другите. Както и яко глоби за най-малкото нарушение. Бръкни му в джоба на българина и тогава ше се замисли. Говоря за средно статистическия. Не за дебелаците

И на гърците точно преди олимпиадата им падна козирката на летището.

Сря Сеп 20, 2006 11:07 am
Профил
Мнение 
sachma написа:
Fiat 127 написа:
Знам, че сме тръгнали към Европа ама според мен трябва да има и смъртно наказание за по-тежки престъпление. Ей така за назидание да се замислят хората преди да прават или да бездействат и от това да страдат невинни хора. Бесене по стълбовете му е майката. Като обесиш 4-5 и ще им дойде акъла на другите. Както и яко глоби за най-малкото нарушение. Бръкни му в джоба на българина и тогава ше се замисли. Говоря за средно статистическия. Не за дебелаците

И на гърците точно преди олимпиадата им падна козирката на летището.

За това нищо не знам. Предполагам, че всички сте прочели и следили днес новините. С това мение, че може да е срутено нарочно направо не ми се мисли кво трябва да ги направят тия ако се докаже

Сря Сеп 20, 2006 10:13 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Абе казват че ще има осъдени ама на мен ми се струва че ще го отнесат бачкаторите. А те са безгласна буква. Идва шефа му и му казва. До петък искам да си бутнал тва и тва, тука да си направил тва и тва, и тука да си направил еди кво си. И той бачка. Бачка та се къса. Обикновенно знаем строителите за какви пари работят, така че си представете какви хора искат да натопят. Хора които бачкат по 12 часа и с къртовски труд изкарват прехраната си. А този който движи нещата и не желае проектите да минат през различните институций през които трябва да мине, пак ще си остане незасегнат.

Сря Сеп 20, 2006 10:21 pm
Профил ICQ
Мнение 
Работата със сградата яко смърди. Жалко само за момичетата.

Цитат:
Фирма "Хрисома" е регистрирана като производител на горно облекло. Нейни собственици са Георги и Мая Кирчеви и Сергей и Теодор Яневи.
Мая Кирчева е един от управляващите фондацията на Елена Костова "Бъдеще за България", а “Хрисома” е един от дарителите. Тя притежава няколко обекта в центъра на София като кафене "Лаваца" на бул. "Витоша", магазините в ЦУМ "Хрисома" и др. Преди време фирмата стана популярна покрай скандал за митнически нарушения.

Чет Сеп 21, 2006 2:24 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2