Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Сграда се срути на ул. Алабин 39 в София 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Сграда се срути на ул. Алабин 39 в София
http://dnes.dir.bg/2006/09/19/news688563.html За съжеление има и жертви. За сега се знае за 2 момичета на 18-19 год. Затрупани в кола вероятно Пежо. Центъра е блокиран. Затворени са Раковска, Около Паметника Левски и Площад Македония за да може да преминават линейки, както и малките улички в района на инцидента. Сградата е тази над магазина БОС до Телефонната палата. Слушам радио и ще пиша ако има нещо ново

Вто Сеп 19, 2006 7:47 pm
UNREAD_POST Re: Сграда се срути на ул. Алабин 39 в София
Ето и първото фото. Сградата е тази до магазина БОС а не над нея.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Сеп 19, 2006 7:50 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И аз туко що четох за това, ужас!
P.S. тази тема май не е за тук.

Вто Сеп 19, 2006 7:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
boneff написа:

Ами исках да уведомя хората...... Все пак някои може да му е необходимо...... Колата от снимки се вижда че е сребристо Пежо 306

Вто Сеп 19, 2006 7:51 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
boneff написа:

Ами исках да уведомя хората...... Все пак някои може да му е необходимо...... Колата от снимки се вижда че е сребристо Пежо 306

Прав си ,разбирам те. Имах предвид ,че е за Хрониките.....

Вто Сеп 19, 2006 7:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
boneff написа:
Fiat 127 написа:
boneff написа:

Прав си ,разбирам те. Имах предвид ,че е за Хрониките.....

Тук май ще я видят повече хора поне за сега

Вто Сеп 19, 2006 7:59 pm
UNREAD_POST 
Пежото е със софийска регистрация

Вто Сеп 19, 2006 8:03 pm
UNREAD_POST 
Много гадно за невинните хора. Аз доста често минавам оттам защото работата ми е на 30 метра оттам.
Казаха,че час преди случката, майсторите се изнесли, защото чули пъкане в стените. Ако бяха съобщили улицата щеше да е отцепена и жертви нямаше да има. Много грозна и егоистична постъпка. Сега нека им тежи на съвестта случилото се.

Вто Сеп 19, 2006 8:05 pm
UNREAD_POST 
doofiat написа:
Много гадно за невинните хора. Аз доста често минавам оттам защото работата ми е на 30 метра оттам.
Казаха,че час преди случката, майсторите се изнесли, защото чули пъкане в стените. Ако бяха съобщили улицата щеше да е отцепена и жертви нямаше да има. Много грозна и егоистична постъпка. Сега нека им тежи на съвестта случилото се.

По ТВ видях пострадал Мерцедес 190 червен и Алфа май 33 зтъмно зелена или черна. Колите ще ги извозват на прагинга до театър софия

Вто Сеп 19, 2006 8:09 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
http://www.vbox7.com/play:790369ac да почиват в мир...

Вто Сеп 19, 2006 8:13 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Целият център на столицата е блокиран за движение заради инцидента. Затворени са централни улици и пътни артерии, за да се осигури трасе за линейките на "Бърза помощ". Забранено е преминаването през жълтите павета пред парламента, по улиците "Гурко", "Раковски", в района на площад "Македония", както и в района на паметника Левски. Полицейски коли има и пред Института "Пирогов". Очаквайте още подробности.

Това е от дир.бг

За сега не казват за други загинали или пострадали никъде

Вто Сеп 19, 2006 8:18 pm
UNREAD_POST 
Ужас е..... Тримата охранители са избягали минути преди да рухне чули пропукване. Сградата е от преди 1930 година гредоред е

Вто Сеп 19, 2006 8:19 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
И пак след дъжд качулка. Емел Етем наредила да се направи проверка на всяка една сграда която е в момент на реконструкция в България. Тая само чупи стойки. Те и тия от гражданска защита тва правят. Пожарната върши черната работа и после като трябва да се говори кво е свършено излиза някой дебелак от ГЗ и говори какво са свършили. Като гледах кадрите по ТВ със сградата, направо им свалям шапка на пожарникарите. Когато копаеха и само се чува че нещо скърца и се разбягаха. Изчакаха малко и като не падна .. пак влезнаха да копаят !!! ХВАЛА НА ТАКИВА ХОРА! За 300 лв си рискуват живота.

Вто Сеп 19, 2006 10:19 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Сега гледах новините и по БТВ и по Канал 1. Казват, че в сградата не е имало хора и, че засега освен двете момичета други жертви няма (не че тези не са достатъчни). Идентифицирани са вече двете момичета, но няма да ги съобщят на медийте, за да може родителите им да научат първи и личн от служителите на реда, а не от медийте. Колкото до пострадалите коли, в един от кадрите на БТВ имаше едно Браво, което беше без стъкла. Най-кофтито е, че сега се почва един спор на кого е сградата и кой да поеме вината. Да ги хващат всичките и да ги.............. :paddle: :paddle: :paddle: :dweeba:

Вто Сеп 19, 2006 10:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Знам, че сме тръгнали към Европа ама според мен трябва да има и смъртно наказание за по-тежки престъпление. Ей така за назидание да се замислят хората преди да прават или да бездействат и от това да страдат невинни хора. Бесене по стълбовете му е майката. Като обесиш 4-5 и ще им дойде акъла на другите. Както и яко глоби за най-малкото нарушение. Бръкни му в джоба на българина и тогава ше се замисли. Говоря за средно статистическия. Не за дебелаците

Вто Сеп 19, 2006 11:00 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща