|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Вай Врадър 3 - простотия ли бе да я опишеш
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Вай Врадър 3 - простотия ли бе да я опишеш
Снощи си цъкаме Нова ТВ и гледам аз една кака с ей такива гърди пръскаща секс, рапарчето йоу йоу, "сичкото сиганско на дансинга" от Сливен, батето футболър дето къса пи.ки и ще си ги подмята от едната в другата ръка, каката де то ще ражда пред екрана, гларуса дето плющи и пак плющи, лапето танцьорче, ба'а ти Виолета дето вика "аре кво чакаш, събличай се", богослова и отшелника, жената мъж и гейчето, бат' Рамбо Бобо, Неизвестния с качулка и може би пропускам някой, но да ме прощава.
Това е пълна пародия и най ми е жал за децата, които ще се вълнуват от идиоти. Простотията яко залъха от синия екран. И затова, ако са обикаляли цяло лято 
|
Вто Сеп 19, 2006 10:34 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Вай Врадър 3 - простотия ли бе да я опишеш
doofiat написа: Снощи си цъкаме Нова ТВ и гледам аз една кака с ей такива гърди пръскаща секс, рапарчето йоу йоу, "сичкото сиганско на дансинга" от Сливен, батето футболър дето къса пи.ки и ще си ги подмята от едната в другата ръка, каката де то ще ражда пред екрана, гларуса дето плющи и пак плющи, лапето танцьорче, ба'а ти Виолета дето вика "аре кво чакаш, събличай се", богослова и отшелника, жената мъж и гейчето, бат' Рамбо Бобо, Неизвестния с качулка и може би пропускам някой, но да ме прощава. Това е пълна пародия и най ми е жал за децата, които ще се вълнуват от идиоти. Простотията яко залъха от синия екран. И затова, ако са обикаляли цяло лято 
За мен Вай Врадър е като чалгата. Не е прост тоя дето продава такава продукция. Ще продава докато има кой да купува.
|
Вто Сеп 19, 2006 10:39 am |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Mitko написа: doofiat написа: Снощи си цъкаме Нова ТВ и гледам аз една кака с ей такива гърди пръскаща секс, рапарчето йоу йоу, "сичкото сиганско на дансинга" от Сливен, батето футболър дето къса пи.ки и ще си ги подмята от едната в другата ръка, каката де то ще ражда пред екрана, гларуса дето плющи и пак плющи, лапето танцьорче, ба'а ти Виолета дето вика "аре кво чакаш, събличай се", богослова и отшелника, жената мъж и гейчето, бат' Рамбо Бобо, Неизвестния с качулка и може би пропускам някой, но да ме прощава. Това е пълна пародия и най ми е жал за децата, които ще се вълнуват от идиоти. Простотията яко залъха от синия екран. И затова, ако са обикаляли цяло лято  За мен Вай Врадър е като чалгата. Не е прост тоя дето продава такава продукция. Ще продава докато има кой да купува.
Напълно споделям :| А конкуренцията от бТВ-то забелязахте ли с какво облъчваха по същото време :mrgreen: Да, на Бай Брадър единствено Планета Пайнер Маанета е пряка конкуренция! Ех, какви времена бяха, преди година-две-три :? чалгата не беше пробила в основните телевизии, ама нека:"като ни видят еврипейците да кажат "машалла"!" 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Вто Сеп 19, 2006 10:55 am |
|
 |
icerain
|
Аз си цъках Му онлине, но слушах ББ-а и си мисля, че ако тези хора там са извадка на обществото не вървим на добре - бах маму... Жените под всякаква критика, пълно малоумие, даже и грозни (но нали все ни учат да не гледаме външното) и всичките мразят да работят, търсят някой чичко с пари (ма нъцки аз вече съм женен  ) - тъй де, те глупаците с парите в БГ сваршиха вече, а и да не са, ще си намерят нещо дето не изглежда като Змей-Горянин... За мъжете, ох.... Ми могат си направят Гей парад - само да не ми се обидят хората които си описват като гей, защото тези вътре и за това не стават... Онзи футбалера - 'скачал на бой за най - малкото' - ДА!!! - и все бой е ял, какъвто е нежен, стил: "Азисе вземи ме", но и Азис вече неще...
P.S. Все си мисля, обаче че не е толкова лошо положението, аз като си ходя по улиците - толкова дебили не съм срещал - тези вярно с кастинг ги избираха...
Последна промяна icerain на Вто Сеп 19, 2006 11:55 am, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 19, 2006 11:03 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз наблюдавах много странно явление по време на предишните сезони.
Всеки казва, че не гледа, а всички знаят какво става и какви са клюките
Ми те няма да викнат там обикновени хора от народа, които няма с какво да провокират... Нали това е целта в крайна сметка.
Аз поне си признавам, че като се сетя пускам и гледам. Просто по това време обикновено ходя на тренировки...
А относно чалгата - не съм й фен. Само че обяснете ми какво да слуша някой човечец, който цял ден е бачкал на строежа... Като се прибере и Моцарт ли да си пусне?!?!
Като има купон и настроението е весело, музиката е чалга и поп.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Сеп 19, 2006 11:05 am |
|
 |
Ferrari
|
Най-хубаво се отмаря с Metallica 
|
Вто Сеп 19, 2006 11:14 am |
|
 |
icerain
|
Mazgarev написа: Аз наблюдавах много странно явление по време на предишните сезони. Всеки казва, че не гледа, а всички знаят какво става и какви са клюките 
О! Не, не аз си гледах - то това изпуска ли се? Подобно шоу само на 4ти км. можеш да видиш...
|
Вто Сеп 19, 2006 11:49 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Идиотизъм в действие!
|
Вто Сеп 19, 2006 2:57 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Опитали са се да набутат в къщата разнородни характери, ма като ги гледам половината са некви диви педери  Накрая ще хванат да се ИЗПЛЮЩЯТ взаимно всичките ....
Сървайвър май ще избие рибата за зрителите.
|
Вто Сеп 19, 2006 3:46 pm |
|
 |
doofiat
|
"Бай Брадър" на "Господари на ефира" вече ще излишен.
|
Вто Сеп 19, 2006 4:45 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
doofiat написа: Снощи си цъкаме Нова ТВ и гледам аз една кака с ей такива гърди пръскаща секс, рапарчето йоу йоу, "сичкото сиганско на дансинга" от Сливен, батето футболър дето къса пи.ки и ще си ги подмята от едната в другата ръка, каката де то ще ражда пред екрана, гларуса дето плющи и пак плющи, лапето танцьорче, ба'а ти Виолета дето вика "аре кво чакаш, събличай се", богослова и отшелника, жената мъж и гейчето, бат' Рамбо Бобо, Неизвестния с качулка и може би пропускам някой, но да ме прощава. Това е пълна пародия и най ми е жал за децата, които ще се вълнуват от идиоти. Простотията яко залъха от синия екран. И затова, ако са обикаляли цяло лято 
Абсолютно съм съгласен!
Явно българските продуценти разчитат единствено на интригите и секса в това "шоу"...
Как пък няма един нормален човечец в това издание? Всички са някакви странни особняци, или надути пернати...
Сря Сеп 20, 2006 3:16 am |
|
 |
Abarth.
|
Mitko написа: Най-хубаво се отмаря с Metallica 
Да бе и главата те заболи още толко 
|
Сря Сеп 20, 2006 7:26 am |
|
 |
doofiat
|
И кво стана то, първи ден вече секса не е мираж! Бре!!! Ама не го и дават! Нали уж това целят и това е интригата?! Че то по-добре да си пуснеш XXL - там поне го дават. Ба ти хората, как може Нова ТВ да пропада така, а се бия в гърдите,че били сериозна телевизия. Мани, мани!
|
Сря Сеп 20, 2006 10:15 am |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
Mitko написа: Най-хубаво се отмаря с Metallica 
А всичкото бай-брадъри - 
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Сря Сеп 20, 2006 12:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|