|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Чат за пловдивските срещи
Автор |
Съобщение |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Тази седмица ще сме без някой основни попълнения, но ще се събираме де...
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Пон Сеп 18, 2006 3:31 pm |
|
 |
fhh
|
NGD написа: Тази седмица ще сме без някой основни попълнения, но ще се събираме де...
Е който може ще дойде, пък нн недошлите освен на гости да им идем : 
|
Пон Сеп 18, 2006 3:48 pm |
|
 |
INTEGRALE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 5:07 pm Мнения: 104 Местоположение: Пловдив 03 Западен
|
NGD написа: Тази седмица ще сме без някой основни попълнения, но ще се сабираме де...
Кои ще са тези липсващи, че аз пак нещо не съм разбрал :roll:
|
Пон Сеп 18, 2006 4:46 pm |
|
 |
EVITA
|
Нали беше ошашкан рожденник - простено ти е. ;)
|
Пон Сеп 18, 2006 4:51 pm |
|
 |
Ferrari
|
Ама какъв чат му дръпвате във важната тема. Не ли по-добре да фиксираме една темичка кога са ви срещите и в нея да не се пише, че точно темата най-отгоре е с най-много 
|
Пон Сеп 18, 2006 4:58 pm |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
А не е ли по-добре да не пишеш още остоумни забележки и да ни оставиш да си пишем в темата на спокойствие...
|
Пон Сеп 18, 2006 6:36 pm |
|
 |
atos
|
NGD написа: А не е ли по-добре да не пишеш още остоумни забележки и да ни оставиш да си пишем в темата на спокойствие... Уби админа с лопатата , идвам с кофата и парцала.
|
Пон Сеп 18, 2006 6:49 pm |
|
 |
gad3n
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:17 pm Мнения: 176 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
ами така де Митко нищо лично но остави хората да пишат нали все пак за това е форума ... казвам го по повод колегите от алфа форума с които си говорих миналия ден които май вси4ките имат сложени банове без дори да имат писани мнения ама какво да обяснявам ти си знаеш ... просто не сме толкоз много че да се делим но както и да е ... хайде peace !!!
|
Пон Сеп 18, 2006 7:41 pm |
|
 |
chuni
|
Хваща ме страх да питам/за да не ми бъде направена забележка щото като виждам по горе  / ще има ли среща в сряда, тъй като имам намерение да намина. Иначе за Софииските срещи си пишат на дълго и на широко ама никой не им прави забележки.
|
Пон Сеп 18, 2006 9:12 pm |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
|
Среща ще има  и никой не трябва да се притеснява да пише каквото иска да знае и каквото го интересува... Митко ако има проблем с това... то проблема си е негов
|
Пон Сеп 18, 2006 9:18 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Тази сряда възнамерявам да взема да се появя и аз че от одавна не съм идвал
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Пон Сеп 18, 2006 9:33 pm |
|
 |
atos
|
И аз планувам явяване
|
Вто Сеп 19, 2006 5:06 am |
|
 |
Ferrari
|
Така. Направих най-обикновено предложение и то в съвсем нормален тон. Някои обаче са се превъзбудили.
|
Вто Сеп 19, 2006 7:27 am |
|
 |
Ferrari
|
chuni написа: Хваща ме страх да питам/за да не ми бъде направена забележка щото като виждам по горе  / ще има ли среща в сряда, тъй като имам намерение да намина. Иначе за Софииските срещи си пишат на дълго и на широко ама никой не им прави забележки.
Но не направихме важната тема за софийските срещи 5 екрана чат. Предложението ми беше да се фиксира важна и заключена тема с информация за срещите, а тази с чата да се смъкне долу.
|
Вто Сеп 19, 2006 7:51 am |
|
 |
chuni
|
Mitko написа: chuni написа: Хваща ме страх да питам/за да не ми бъде направена забележка щото като виждам по горе  / ще има ли среща в сряда, тъй като имам намерение да намина. Иначе за Софииските срещи си пишат на дълго и на широко ама никой не им прави забележки. Но не направихме важната тема за софийските срещи 5 екрана чат. Предложението ми беше да се фиксира важна и заключена тема с информация за срещите, а тази с чата да се смъкне долу.
Не ми е ясно какъв е проблема чата да е във важната тема на кого пречи моля за разяснение по въпроса има ли значение дали е във важна тема или долу нали хората от Пловдив си пишем там и на нас ни е удобдно и забавно поне това се вижда от постовете. 
|
Вто Сеп 19, 2006 2:10 pm |
|
|