Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:34 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Отново за голфаджийте... 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

Мнение Отново за голфаджийте...
Знам, че вече е доста изтъркано, но след поредната случка искам отново да ви напомня, като видите нещо подобно около вас просто си отваряите очите на четири...
Вчера, отивайки на работа се каня да завия на ляво, движейки се в една безлюдна, но доста дълга и права уличка в Хладилника. Пред мен няма никой, поглеждам в огледалото и виждам някакъв голф на 50-тина метра зад мен, инстинктивно веднага ми светна червената лампичка в главата , дадох ляв мигач дори малко по-рано от необходимото и започнах да намалявам. Точно, когато тръгнах да завивам тоя с голфа реши да ме изпреварва от ляво. Надух клаксона и почти спрях, тоя се стресна и в последния момент се отказа.
Знам, че има доста свестни хора, които карат голфове и понякога е малко гадно всички да се слагат под общ знаменател, но в случая ме спаси точно преднамереното отношение към тях. Така, че просто винаги имайте едно наум, защото в много от случаите голф си е диагноза :lol:

Съб Май 07, 2005 1:52 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Re: Отново за голфаджийте...
u_men написа:
...... голф си е диагноза :lol:

Колега разбира се че си е диагноза. Тея хора са опасни :lol: .

Съб Май 07, 2005 10:08 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение Re: Отново за голфаджийте...
flx написа:
u_men написа:
...... голф си е диагноза :lol:

Колега разбира се че си е диагноза. Тея хора са опасни :lol: .

а ми аз да ви кажа, че познавам доста добри и внимателни шофьори които карат голф и това голфаджии е много далеч от истината, защото аз лично много малко съм виждал да се правят на състезартели с голфчетата и това са предимно пешлигарчета на 18 години, които сигурно току що са скочили от жигулката в голфа и си мислят, че карат самолет. Работата е, че хич не ми пука за такива и изобщо не ме интересува че ми се натискат по светофарите и ми се правят на Шумахер. Препоръчвам ви и на вас да не им обръщате внимание така по-мако ще се ядосвате :)

Съб Май 07, 2005 11:15 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

Мнение 
абсолютно вярно, те на тия голфаджийте им личи от километри, че не са добре, като са се качили на колите си дето сигурно са мой набор и си мислят че са на Монца, но това са един определен тип голфчета, със затъмнени джамци и неончета на пръскачките, пълен селски tuning. Но разбира се, има си и много свестни хора с голфове. А за тия оборотните.. и на тях им се намира цаката, напоследък по улиците все голфове ми правят път и ме пускат. А с тия издухани коли.. дори да се правят на много наежени, доникъде не могат да стигнат по светофарите:)

Съб Май 07, 2005 1:04 pm
Профил ICQ
Мнение 
САМО ГОЛФ 3 С REMUS, ФОЛИО НА СТОПОВЕТЕ И ПЕРНИШКА РЕГИСТРАЦИЯ!!!! :D :D :D

Нед Май 08, 2005 4:08 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Yavor написа:
САМО ГОЛФ 3 С REMUS, ФОЛИО НА СТОПОВЕТЕ И ПЕРНИШКА РЕГИСТРАЦИЯ!!!! :D :D :D

Много точно казано !!!!! :lol: :lol: :lol:

Пон Май 09, 2005 8:26 am
Профил ICQ WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Това с Голф-четата на мен най-често ми се случва като минавам през Студентски град :D :D :D

Пон Май 09, 2005 8:43 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Напоследък освен голфове се навъдиха и от малките сеатчета със селски тунинг, силна музика и кубета в багажниците. Много смешни хора ги карат. Набримчили муиката до дупка (най-често азис Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 ) а немощните тонколонки гъгнат и кривяр звука на 40% поне - ужас!
:angry:

Хора, не газете животните с колите си по пътищата!

Вто Май 17, 2005 10:18 am
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
Humppa написа:
Напоследък освен голфове се навъдиха и от малките сеатчета със селски тунинг, силна музика и кубета в багажниците. Много смешни хора ги карат. Набримчили муиката до дупка (най-често азис Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 ) а немощните тонколонки гъгнат и кривяр звука на 40% поне - ужас!

Ела в Пещера и ще видиш за какви селски гъзари става въпрос..
p.s Сега на мода излезнаха 318 с тъмен джам и мангалско,"изкривено" звучене,задължително със свалени предни стъкла...а ако няма дебел ремус отзад значи не е бегачка :lol:

Сря Май 18, 2005 5:07 pm
Профил
Мнение 
Panaiot Karpachev написа:
Humppa написа:

Ела в Пещера и ще видиш за какви селски гъзари става въпрос..
p.s Сега на мода излезнаха 318 с тъмен джам и мангалско,"изкривено" звучене,задължително със свалени предни стъкла...а ако няма дебел ремус отзад значи не е бегачка :lol:

Уф не знам за Пещера ама познавам много народ от Брацигово с типичното овче поведение. "Ако не можеш да си вземеш Golf 3 или Passat си вземи Opel Astra каравана" Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Мисля, че картинките са красноречиви. Заканил съм се да проведем някой автопоход до Брацигово, да им покажем малко какво са коли.

Сря Май 18, 2005 5:12 pm
Мнение 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:43 pm, променена общо 1 път

Сря Май 18, 2005 5:23 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Ами аз като бях в цопривщица видях: голф2 тъмни стъкла ,лепенка ремус и на предния капак голяма лепенка, с емблемата на ферари
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Май 22, 2005 11:57 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
МИсля че психолозите нямат точна дума за тази диагноза ГОЛФ
Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Хора, не газете животните с колите си по пътищата!

Сря Май 25, 2005 10:16 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

Мнение 
:oops: не съм съгласен с вас :wink:
ама няма за какво да се разправяме за глупости :D
просто знам аз как си карам голфеца и моите познати.
и НЕ казвам че няма рейсърчета с голфчета които застрашават всички участници в движението!Но не може просто така по колата да се съди кой какъв е :wink: :beer:

Нед Юни 12, 2005 12:10 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение golf
И на мен ми се струва че не трябва да съдим за хората по автомобила, но е факт, че мнозинството от некултурните водачи по пътищата карат точно VW Golf. За съжаление тези фукльовци създават лош имидж на всички шофьори ползващи същата марка автомобил.
Това си има и логично обяснение - да не забравяме, че основната причина за някой младеж да се сдобие точно с GOLF, а не с друг автомобил си е типично детското желание да се "реже" с останалите автомобилисти по светофарите.

Сря Юни 29, 2005 10:35 am
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща