Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 "Фиат препоръчва Castrol"????
Днес си чета вестник "Труд" и гледам една реклама на Гранде Пунто и в карето пише: "Фиат препоръчва Castrol"
От кога е така. Нали уж Селения препоръчваха??? Аз или съм проспал да я препоръка по-рано или от скоро са сменили маслата.
|
Пон Сеп 18, 2006 4:25 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Не е ясно до колко може да е достоверна информацията в рекламата.
|
Пон Сеп 18, 2006 4:37 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Пон Сеп 18, 2006 6:26 pm |
|
 |
doofiat
|
Пак имало българи замесени в тая лъжа ей, тц тц тц
|
Пон Сеп 18, 2006 9:00 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Като кажат така: "ФИАТ препоръчва еди какво си" направо ми става смешно
Колкото по-скъпо масло, толкова по-хубаво...
ФИАТ препоръчва Селения защото и едното и другото е италианско... поради тази причина едва ли рекламата е достоверна.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пон Сеп 18, 2006 10:31 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
Както бях попитал в един друг пост.Ако в БГ се произвеждаха коли какво масло ще се препоръчва за тях Приста или Лукойл навярно.Също е интересен факта на една японска кола какво ли е препоръчителното масло,ами китайските автомобили ами индииските татра. Който гледа формула 1 е виждал какви масла рекламират там точно 3 марки Аджип Валволайн и Елф. Ама тези марки нестават за фиат щото той е спец. автомобил и за него само Селения
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Пон Сеп 18, 2006 11:00 pm |
|
 |
Ferrari
|
Todor_Gagovski написа: Както бях попитал в един друг пост.Ако в БГ се произвеждаха коли какво масло ще се препоръчва за тях Приста или Лукойл навярно.Също е интересен факта на една японска кола какво ли е препоръчителното масло,ами китайските автомобили ами индииските татра. Който гледа формула 1 е виждал какви масла рекламират там точно 3 марки Аджип Валволайн и Елф. Ама тези марки нестават за фиат щото той е спец. автомобил и за него само Селения
Купувайки Селения подпомагаш любимата марка :mrgreen: Заводите са собственост на FIAT
|
Пон Сеп 18, 2006 11:02 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
|
Да бе да ще и купя селения другия път,и аз си говоря с колата викам и Какалашка,щото се лашка по дупките  Та викам и искаш ли Каколашке селения тва дето ти го препоръчват от завода и отговора беше -неможе само десерт да се яде, ей много умна тази мойта Какалашка бе :roll: :roll:
|
Пон Сеп 18, 2006 11:13 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Todor_Gagovski написа: Да бе да ще и купя селения другия път,и аз си говоря с колата викам и Какалашка,щото се лашка по дупките  Та викам и искаш ли Каколашке селения тва дето ти го препоръчват от завода и отговора беше -неможе само десерт да се яде, ей много умна тази мойта Какалашка бе :roll: :roll:
Аз пък на мойта й викам:
- Сийке, искаш ли Castrol да ти взема?
а тя ми вика:
- А теб като те питат: "Шунка искаш ли?" - дане би да отказваш?
|
Пон Сеп 18, 2006 11:23 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Ок де ама Ивеко препоръчва Агип и даже в заводите в Торино като ходих преди доста време си имаше огромни трансперанти и табели с реклами на Агип.
Нека някой да ми обяси защо след като и Фиат и Ивеко се правят на едно място препоръчват 2 вида масло....или Агип не става за нормален двигател (Типо-то друго освен Агип не вижда и за 10 000 не го барва).Селения че се препоръчва е така защото и по сервизните книги го пише дори но пък нито едно надписче на Селения нямаше на завода......
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Пон Сеп 18, 2006 11:44 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
|
Не искам да предизвиквам спор ама колко от вас са чували за това масло Селения преди да си купят фиат.И аз карам с Аджип ф1
|
Пон Сеп 18, 2006 11:51 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
Todor_Gagovski написа: Не искам да предизвиквам спор ама колко от вас са чували за това масло Селения преди да си купят фиат.И аз карам с Аджип ф1
Ти мани, ама чувал ли си за масло AR?
Което се препоръчва от Алфа Ромео и струва "майка си и баща си". И ако не слагаш такова не ти важи гаранцията... 
|
Пон Сеп 18, 2006 11:56 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
|
Хм откъде да чуя то това е черешката на сладоледа,като си купиш алфа и сори ама само с тва масло. ми то затова и продажбите ще са им мижави Брерата едвам я продадоха във Варна на изложението в последния ден май.
|
Вто Сеп 19, 2006 12:12 am |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
е защо да ти е чудно че ги карат то ако си вземеш кола на лизинг през мегатрон те те карат при еди коя си застрохователна компания да си в еди кои си сервиз еди какво си еди що си просто си пробутват така и алфа :!: 
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Вто Сеп 19, 2006 12:35 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Все пак идеята на маслото доколкото знам и на вискозитета (т.е. тези означения 15В40 и т.н.) е да е стандартизирано някак.Следователно ако е наистина качествено маслото дали ще е Агип,дали ще е AR,дали ще е Елф или Селения и друго някакво мисля че няма много голямо значение.Разбира се то е ясно че всеки си слага някоя си своя прибавка в рецептата но в крайна сметка ако физичните му свойства отговарят за определената категория (маслата доклкото знам имат и категория освен вискозитета) то си е качествено.
Това за гаранциите е ясно защото представи си че аз реша да си сипя на Алфа-та M10Д - резултатът при този доста мощен и изюркан двигател ще е просто сладък....а си има гаранция така че хората са си прави а това че при нас се злоупотребява с много други неща от сорта на застрахователи,консумативи на определена фирма (както беше случая с Кастрол) и сервизи е съвсем друга тема.
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Вто Сеп 19, 2006 7:31 am |
|
|