|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Нека злобеят бе. Те ще се пръснат от злоба че ЛЕВСКИ стана първият Български отбор пробил в шампионската лига в този му формат. Нека се радват на барса, нека се радват на челси нека се радват на вердер, ма тия отбори в близките 10 години не виждам начин да акостират в борисовата градина. Били действащия шампион. Браво. Били Баер. Пак браво. Ма нека сравним последните 5,10,15 години .. кой колко клубен коефициент е натрупал. Кой какво е направил. То не че някой е направил де, ама погледнете класирането в ранг листата на отборите. Левски 27. Знаете ли кога цска ще стъпи там? Може ама не тоя живот.
|
Сря Сеп 13, 2006 10:52 pm |
|
 |
spasov2
|
Еми толкова можем-толкова ритаме!Все пак играем с титана Барселона!
|
Сря Сеп 13, 2006 11:31 pm |
|
 |
ivjordan
|
Еми, не че съм ЦСКА-р, ама пък сега, вземете се сравнете и с Реал Мадрид, че то, и те паднаха...
Айде, моля, загърбете пристрастията и дайте да си го кажем честно - отбора на Левски не струва и пет пари, не ни е местото там, дайте да си ритаме срещу Марек и Рилецо, че то, тия от европата ногу бият...
Днес изчетох към хиляда мнения по форуми и насам-натам, видите ли, колко добри били Левски, ама що в мача не се виде тая работа, айде, молим ви се.... не е ясно.
Никой не се сети да каже, че Левски се класира случайно, заради развитието на нещата в италиянската Серия А, никой не си призна, че това ужасно слабо отборче няма място в лигата, освен като донор на точки...
Преди години се класирахме на 16-то място на европейското, сега ще се класираме на 32-ро в Лигата... Чи кво му йе, ние тва го моиме бе, баца!!!
Ами, можеме го, ама не е ли време да си свалиме сините или червени очила, през които гледаме на тази тъй-велика игра и да си дадем сметка, че нищо не може да стане, докато първенството ни е в такова състояние и резултатите се решават с подкупи, а не на терена.
Айде, аман от Левскари и ЦСКА-ри, дайте да си кажем честно, че българския футбол не чини и две стотинки!!!
И аз ги обичам тия отбори, повярвайте ми, израстнал съм с тях. Тогава Реал, Челси, Барса и т.н. можехме да ги видим само на последната страница на вестник "Старт", но е факт, че любимите ни отбори са жалки карикатури и трябва да си го признаем. И дано това е първата крачка към шута по задника, който заслужават личности като Наско Сираков, Батето, Каката и не знам си кой още, които командват футбола в България и го водят към тотална разруха.
Айде, толкоз от мен, че ше кажете, че се заяждам, а на мен просто ми е мъчно...
|
Сря Сеп 13, 2006 11:55 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
Също като държавата ни :mrgreen: ,айде да не влизаме и в евросъюза щото сме с най-малки заплати ,а с най-голяма история !!!
Ако не подкрепяте поне ценете труда на хората ,а това е многоооого голям труд !!! и 94-та година с късмет стигнахме до полуфинал ама всички се тупкахме в гърдите ,че сме българи и излезнахме с байряците !!!
за малка държава като нашата ,всеки успех ,всяка победа ,всяко ново начало пък било то и с 5:0 си е успех и е за първа страница !!!
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Сеп 14, 2006 12:24 am |
|
 |
ivjordan
|
Ми, то ние такива успехи (5:0) си ги имаме много, ама по-добре да не се хвалим с тях, си мисля...
|
Чет Сеп 14, 2006 12:30 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
ivjordan написа: Ми, то ние такива успехи (5:0) си ги имаме много, ама по-добре да не се хвалим с тях, си мисля...
никой не се хвали ,напротив те са за урок на всички !!Ако си чул мненията на футболистите и треньорите !!!
едва ли има отбор в тая част на континента ,който да се опъне на Барса !
Те полвината футболисти на Левски са им фенове а сега играха срещу тях :mrgreen: ,ако си спортувал разбираш какво имам предвид !
|
Чет Сеп 14, 2006 12:35 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
The_Wicker_Man написа: Нека злобеят бе. Те ще се пръснат от злоба че ЛЕВСКИ стана първият Български отбор пробил в шампионската лига в този му формат. Нека се радват на барса, нека се радват на челси нека се радват на вердер, ма тия отбори в близките 10 години не виждам начин да акостират в борисовата градина. Били действащия шампион. Браво. Били Баер. Пак браво. Ма нека сравним последните 5,10,15 години .. кой колко клубен коефициент е натрупал. Кой какво е направил. То не че някой е направил де, ама погледнете класирането в ранг листата на отборите. Левски 27. Знаете ли кога цска ще стъпи там? Може ама не тоя живот.
В същата тая "ранглиста" Левски по по-напред от Реал Мадрид, така че оставям на теб да прецениш доколко може да се смята за достоверна...освен ако според теб Левски има повече успехи от Реал...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Сеп 14, 2006 9:27 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ами реал от когато взе КЕШ направил ли е нещо, че да е събрал съответно и точки. А "случайното" отборче миналата година стигна до 1/4 финал на УЕФА а сега влезна дори в ШЛ. Та такива ми ти неща за "случайното ужасно слабо отборче". Май вие не можете да преглътнете че Левски изгради добър отбор. Левски не се е класирал случайно. Левски играе ФУТБОЛ. Левски има КОЛЕКТИВ. В Левски се РАБОТИ. Левски не излезна на Ноу Камп с 11 човека в собствената си половина за да падне по малко. Дори треньора на Барселона го призна. Левски излезна да играе футбол. Само че ония играят футбол от друга вселена. Наказват всяка една грешка без дори да си дават зор.
|
Чет Сеп 14, 2006 10:13 am |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
Истината е една....Просто Барселона всяка седмица играе с много силни отбори. Отбори, които без проблем ще победят 98% от нашите си. Вижте само статистиката на Левски от изиграните мачове в БГ- 19:0, голова разлика!?!?!? Ами ние имаме само 4 сериозни мача в годината - 2 с ЦСКА и 2 с Литекс...... какво да си говорим повече.
Иначе се очакваше да паднем от Барселона, има ли отбор, който да не е загубил от тях!? Ама пък на нас си ни е кеф, че сме в КЕШ и за 3те ни мача тук стадиона ще е препълнен и радоста ще е неописуемо голяма:) пък вече, кой каквото иска да си говори:)
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Чет Сеп 14, 2006 10:21 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
The_Wicker_Man написа: Ами реал от когато взе КЕШ направил ли е нещо, че да е събрал съответно и точки. А "случайното" отборче миналата година стигна до 1/4 финал на УЕФА а сега влезна дори в ШЛ. Та такива ми ти неща за "случайното ужасно слабо отборче". Май вие не можете да преглътнете че Левски изгради добър отбор. Левски не се е класирал случайно. Левски играе ФУТБОЛ. Левски има КОЛЕКТИВ. В Левски се РАБОТИ. Левски не излезна на Ноу Камп с 11 човека в собствената си половина за да падне по малко. Дори треньора на Барселона го призна. Левски излезна да играе футбол. Само че ония играят футбол от друга вселена. Наказват всяка една грешка без дори да си дават зор.
Пич онова "мижаво отборче" както го нарече ти има 9 КЕШ, което на фона на двата четвъртфинала на Левски....е малко повече,а?
А че Левски изгради отбор съм съгласен, ама и че имаха късмет досега със жребия и ти ще съгласиш.То и без късмет не може, ама ето че и той свърши-мислиш ли че Челси и Вердер ще бият Левски с по-малко?Левски направи отбор, но този отбор все пак е силен за БГ, сериозноте отбори в Европа ги мачкат.А и недей да забравяш че и Левски може да играе ДОСТА слабо.Справка-същия отбор беше отстранен от "десет малки негърчета", бит от Хееренвеен-средняк в Холандия.Това че хванахте и бихте туристическите отборчета на Киево Удинесе и Артмедия не значи нищо.Какво стана със Шалке04? изиграха един мач в Сф и ви изкъртиха, а после в Германия се разходиха...Това, което се опитвам да ти кажа е, че Левски би слабички отборчета за да стигне дотук.А срещу сериозните отбори-фарс!
|
Чет Сеп 14, 2006 10:22 am |
|
 |
Ferrari
|
В Неделя чакаме един сериозен отбор 
|
Чет Сеп 14, 2006 12:06 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
|
В неделя мача е Х! :mrgreen:
|
Чет Сеп 14, 2006 12:16 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
sachma написа: В неделя мача е Х! :mrgreen:
да вържеме бас освен ???
|
Чет Сеп 14, 2006 7:46 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
не вързвайте басове, а отивайте на стадиона, че е срамота "най - голямото дерби на България" да се играе пред 10 000 души и на мачовете на националния да ходят по 20 000.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Чет Сеп 14, 2006 9:10 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
|
tomazo написа: sachma написа: В неделя мача е Х! :mrgreen: да вържеме бас освен ???
Нямаш проблеми, къщи слагам на тоя Х! :mrgreen:
|
Пет Сеп 15, 2006 10:43 am |
|
|