|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Коя е най-крадената марка кола в България?
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Коя е най-крадената марка кола в България?
Спортното порше - най-крадената кола в Германия
Спортният автомобил Порше Кайен е най-предпочитаният от автокрадците в Германия, предаде ДПА, цитирана от в. Дневник.
Като цяло общият риск от кражба на автомобил в Германия е намалял през миналата година - откраднати са общо 23 771 автомобила. Това е със 17% по-малко в сравнение с 2004 година. За всеки 1000 застраховани автомобила в Германия общият коефициент на кражбите е 0,7. За Порше Кайен обаче той е 16,4 на хиляда откраднати коли.
Според вас коя е най-крадената кола у нас?
|
Чет Сеп 14, 2006 11:57 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Ами от време на време МВР дават и официална статистика по въпроса. Доколкото си спомням начело в класацията са VW, AUDI, ... а FIAT е на опашката някъде.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Сеп 14, 2006 12:02 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
:mrgreen: Аз да се чудя що толкова много станаха Кайените в милата ни Татковина 
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Чет Сеп 14, 2006 12:02 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
най -крадената е ауди ,най вече заради халогените :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Сеп 14, 2006 12:03 pm |
|
 |
Pinky
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:28 pm Мнения: 84 Местоположение: София
|
За варна мн крадат застяли лади и мохери за желязо, иначе гледат и каква музика има и при кой е застрахована, иначе audi, bmw и mercedes
|
Чет Сеп 14, 2006 12:43 pm |
|
 |
EVITA
|
За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
|
Чет Сеп 14, 2006 1:14 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Допреди години Ауди 80 беше най крадената кола в БГ, сега може би е Ауди А4 :? МАмка им и крадци, дори коли за по 2-3 бона крадат, да ги разфасоват за части :evil:
Чет Сеп 14, 2006 1:19 pm |
|
 |
doofiat
|
EVITA написа: За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
Ха ха ха! Цвета си е супер! Ако трябва да избирам цвят, то той ще е или графитен или петролно зелен!
|
Чет Сеп 14, 2006 1:22 pm |
|
 |
BatVas
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Авг 26, 2005 1:55 pm Мнения: 36 Местоположение: София
|
EVITA написа: За марката не знам, но според статистиките в международен мащаб най-малко предпочитаните от автокрадците са тъмнозелените автомобили. Напълно разбирам защо и на мен този цвят ми е противен. Да ме извиняват колегите с подобен цвят, но той с нищо не е в състояние да те накара да харесаш каквато и да била марка, биля тя и Порше Кайен. А Фиат Брава тъмно зелена е просто убийство на екстериора на колата. Само като си помисля, червените стопове разляти в това тъмно зелено блато и ми става лошо.
Ами сещам се за коли които съм свикнал да виждам тъмнозелени и ме кефят - Астон Мартин ДБ8, ДБ9, освен това и Морган - там тъмнозеленото е основен цвят и много мо ходи светъл кожен салон 
_________________ Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark
|
Чет Сеп 14, 2006 3:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|