|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Барселона - Левски
Франк Рийкард: Трябва да подходим с необходимия респект към Левски
"Натсвникът на Барселона Франк Рийкард отбеляза в своя брифинг, че неговите възпитаници трябва да подходят изключително сериозно в срещата с Левски, както във всеки един двубой от Европа. “Винаги трябва да показваме това, че сме фаворити на терена, а не само на думи. Трябва да се подготвим за сериозен двубой утре. Нека не забравяме, че загубихме от Селтик на “Камп Ноу” през изминалия сезон, заради липса на мотивация и подценяване на ситуацията. Ако не подходим концентрирано ще сгрешим. Трябва да имаме необходимия респект към съперника,който можете да бъдете убедени, че го заслужава. Така е винаги в международните срещи. Имаме подробна информация за всеки футболист на Левски и за начина на игра на съперника – всичко е добре подготвено от моя щаб наблюдатели, както винаги преди важен европейски сблъсък. Сутринта имахме разговор с футболистите и обсъдихме всички качества на играта на гостите. Въпреки конкуренцията в тима, в съблекалнята играчите разбират, че най-добре подготвените ще излязат на терена”, сподели холандския специалист."
Карлес Пуйол: Убеден съм, че Левски е класен съперник
Капитанът на Барселона Карлес Пуйол участва в официалнаъа пресконференция, ден преди двубоя с Левски. Бранителят остана на резервната скамейка в последната среща на каталунците с Осасуна и повечето въпроси към него бяха именно за статута му. "Винаги преди всеки мач очаквам да играя, но най-важното е отборът, а не даден футболист. Нормално е който се представя по-добре в тренировките и в мачовете да бъде предпочетен в основния състав от старши треньора. Очакват ни сериозни сблъсъци в група А, срещу сериозни съперници и трябва да сме концентрирани максимално, защото всеки ще се хвърли срещу нас на сто процента. Не познавам добре Левски, но съм убеден че те са класен съперник, тъй като в този турнир няма случайни участници. Изключително важно е да вземем трите точки още в самото начало и то на нашия стадион, защото групата е тежка и не трябва да изпускаме ценни точки".
Източник: www.levski.bg / www.levski.com
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пон Сеп 11, 2006 9:13 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Вто Сеп 12, 2006 11:03 am |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
Минимум равен!!!
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Вто Сеп 12, 2006 1:09 pm |
|
 |
Ferrari
|
Очаквам Барса да се поопарят от надменното си отношение. Дано съм прав. САМО ЛЕВСКИ. 
|
Вто Сеп 12, 2006 1:15 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Са като ги напукаме с 1,2 гола, пак ще има по весниците "ЧУДОТО СТАНА"
Вто Сеп 12, 2006 1:26 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски. :?
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Вто Сеп 12, 2006 5:45 pm |
|
 |
Ferrari
|
NPD написа: Въпреки,че съм левскар-хайде да погледнем реално върху нещата.Мисля че 3-0 ще бъде добро представяне за Левски. :?
Твърде много е 3:0. Те хич да не играят таква разлика няма да се получи.
|
Вто Сеп 12, 2006 5:49 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз се надявам на победа! Пък каквото стане - това. Няма кой и за какво да им се сърди!
Пожелавам им УСПЕХ!!!
|
Вто Сеп 12, 2006 6:52 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Да, да ....
Да, да така бил казал Рийкард, дне4с по новините слушах че щял да гледа запис на мач на ЛЕВСКИ чак днес така че сам,о го казват.Аз лично се надявам да ни подценят но това едва ли ще ни помогне много , макар че има голям шанс да се класираме.Равен
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Вто Сеп 12, 2006 7:40 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Цитат: Твърде много е 3:0. Те хич да не играят таква разлика няма да се получи
ами толкова си могат :cry:
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Вто Сеп 12, 2006 10:40 pm |
|
 |
Nino
|
А бе моля се да не е 4:0!!! Поне Ви дадоха промоция ЮНАЦИТЕ.... сиреч, тази нощ ще спите, няма да има "тумба-лумба"! :mrgreen: ..щото утре все-пак е работен ден.Аре приятни сънища! :mrgreen:
|
Вто Сеп 12, 2006 10:45 pm |
|
 |
phoenix
|
еми то засега си е 4:0 ама има време :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Сеп 12, 2006 11:10 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Направо ни сцепиха
5:0
|
Вто Сеп 12, 2006 11:41 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
...петицийка... :(
Жалко... можеше да е маалко по-добре. Имаше много грешни пасове и твърде лесно губеха топката нашите.
Но все пак... добра игра, имайки предвид напрежението от мача и класата на съперника!
Имахме и дузпа!
|
Вто Сеп 12, 2006 11:44 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
Мъкаа,Мъкааа
за съжаление ,видяхме къде ни е нивото във футболна Европа ,не е при най-големите :mrgreen:
Каквото вземеме в София това ще е ,и дано не съм прав .С Вердер борба за 3-тото място !!!
Много добра Барса .
Аз лично съм доволен ,че стана така ,страшното мина ,вече открихме сезона в Шамп.лига .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Сеп 12, 2006 11:53 pm |
|
|