Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Защо слагаме зимни гуми? 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
sstanchev написа:
Грешка. Всички правят. А и да се разберем никой не е казал че трябва да струват под 85лв. а даже обратното по-скъпи са и от зимните и от летните. Предимството е че Не ги сменяш, а и времеро не може да те изненада. А ако караш като идиот може да се претрепеш и с най- яките зимни гуми :36_2_25:

може би грешно си изписал мислите си . не "Всесезонни правят всички фирми производители на гуми някои от тях много сполучливи за БГ климата", а всички марки гуми на пазара стават за нашия климат при разумно каране съобразено с пътната обстановка - така съм по съласен :D .

Чет Сеп 07, 2006 1:09 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
everton написа:

п.с. ти си вадиш изводи за дадена марка гуми от 10 - тина души, а мойте заключения са от хиляди хора които са ги карали :wink: . и ако имате пари просто не мислете - VREDESTEIN.
viewtopic.php?t=8942&postdays=0&postorder=asc&start=15 - второто мнение.

ха ха, никой не ме е лъгал колега защото са ми познати
а даже не съм ги питал за мнение, защото те не може да са компетентни
хиляди души...
много хора познаваш явно 8)
ако сме имали пари... Vredestein в кой спорт са се доказали, че да ги предпочетеп пред Michelin, Pirelli , BF , Bridgestone...
и има още нещо
а щом говорим за качество и сигурност - всезенната гума е компромис - с две думи си противоречиш
не може да говориш наизуст за дадено нещо
може и да е най-добрата "всесезонна", но на тестовете на ADAC - Vredesten не са нищо особено
даже в някои размери са победени от Maloya, Barum, Viking...

Чет Сеп 07, 2006 8:48 am
Профил ICQ
Мнение 
http://www.1010tires.com/

аз ползвам този сайт като някакъв ориентир за качествата и оценките на различни марки гуми.
разгледайте го, не е много подробен но има модели гуми които се продават и тук.

Чет Сеп 07, 2006 9:23 am
Аватар

Мнение 
sev написа:
ха ха, никой не ме е лъгал колега защото са ми познати
а даже не съм ги питал за мнение, защото те не може да са компетентни
хиляди души...
много хора познаваш явно 8)
ако сме имали пари... Vredestein в кой спорт са се доказали, че да ги предпочетеп пред Michelin, Pirelli , BF , Bridgestone...
и има още нещо
а щом говорим за качество и сигурност - всезенната гума е компромис - с две думи си противоречиш
не може да говориш наизуст за дадено нещо
може и да е най-добрата "всесезонна", но на тестовете на ADAC - Vredesten не са нищо особено
даже в някои размери са победени от Maloya, Barum, Viking...

ти явно си голям професор на тема гуми. аз се занимавам с гуми още преди твойте приятели от "диана" да се пръкнат на пазара. "хилядите души" са ми били клиенти и са карали гумите, които съм им продал или са изказвали мнение за старите им гуми преди да си купят нови и от там съм събрал инфо за различните марки и модели. никъде не съм твърдял, че е по добре да се кара с всесезонни гуми, от колкото с лятни и зимни - няма противоречие -чети по внимателно. тези тестове в 50 % от случаите не са обективни защото се правят от професори като теб. карай си невероятния барум и милиони безаварийни километри :D .

Нед Сеп 10, 2006 1:48 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
нещо ще се обиждаме май
да съм те нарекъл се нещо подобно на професор?

един човек колко марки гуми може да пробва на един и същ автомобил?
2-3?

Нед Сеп 10, 2006 7:42 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
sev написа:
нещо ще се обиждаме май
да съм те нарекъл се нещо подобно на професор?

един човек колко марки гуми може да пробва на един и същ автомобил?
2-3?

няма да се обиждаме. не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години от когато съм спрял с гумите продължават да ме търсят хора. за това време няма човек, който да е недоволен от вредещайн и затова съм толкова категоричен и за разликата в цената им спрямо мишлен, бриджстоун и гудиър, същите не го превъзхождат с почти нищо. недей да съдиш по това, че нямат победи в никакви състезания и за това са средна ръка / континентал също нямат успехи или поне на мен не ми е известно, но нека някой каже лоша дума за тях - също супер гуми/. всеки си купува гуми според финансите, с които разполага и това което го излъже търговеца и тук, както с повечето неща важи принципа - евтино хубаво няма, а е задоволително за цената. успехи.

Нед Сеп 10, 2006 9:53 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
явно не четеш какво ти пиша

Нед Сеп 10, 2006 10:21 pm
Профил ICQ
Мнение 
everton написа:
не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......

Извинявай за въпроса виждам че си от Пловдив къде си ги продавал тези гуми ако не е таина.

Нед Сеп 10, 2006 10:21 pm
Член на клуба
Член на клуба

Мнение 
Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"

Нед Сеп 10, 2006 10:40 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
zdravgo написа:
Здравейте и от мен! На въпроса - за мен всесезонна гума означава от двата стола - на земята. Обеснявам: Преди 3 години търкалях едно "Алеко" Отпред беше с "Барум - всесезонен", а живея в кв. "Княжево" и когато дайде зимата и падна сняг, нагоре по наклона към нас, никакъв шанс. Още на другия ден отивам в "Мото експерт" - отпред "Фулда", отзад някакви евтини, но пак зимни, а не "всесезонни". Нагоре злият руснак изхвърча като джип 4 х 4. За тази зима съм подготвил същата схема за "Фитипалди"

барум нямат всесезонна гума, търговеца те е преметнал - това е.

Нед Сеп 10, 2006 10:46 pm
Профил
Аватар

Мнение 
chuni написа:
everton написа:
не става въпрос за хиляда а за хиляди хора, които са си купили гуми от мен за 5 години и близо 10 месеца, а до момента - повече от 2 години .......

Извинявай за въпроса виждам че си от Пловдив къде си ги продавал тези гуми ако не е таина.

viewtopic.php?t=6361

забравих да спомена, че дизайна на високо скоростните гуми на вредещайн е дело на ДЖУДЖАРО.

Нед Сеп 10, 2006 10:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
sev написа:
явно не четеш какво ти пиша

и аз така си мисля за теб колега :D . ако прочетеш твойте и мойте мнения от началото на темата ще разбереш, че съм те разбрал :D .

Нед Сеп 10, 2006 10:50 pm
Профил
Мнение 
everton написа:
chuni написа:
everton написа:

viewtopic.php?t=6361

забравих да спомена, че дизайна на високо скоростните гуми на вредещайн е дело на ДЖУДЖАРО.

:36_2_25:

Нед Сеп 10, 2006 11:07 pm
Член на клуба
Член на клуба

Мнение 
Цитат:

барум нямат всесезонна гума, търговеца те е преметнал - това е.

Значи "Диана" са мошенници

Пон Сеп 11, 2006 11:53 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
zdravgo написа:
Значи "Диана" са мошенници

стратегията за продаване е такава. ако ти бяха казали, че са лятни нямаше да си ги купиш нали? всеки гледа да ти гушне пендарите и това е.

Пон Сеп 11, 2006 6:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща