Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Въпрос 
Автор Съобщение
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
wwweb написа:
Iwan написа:
Преди две години можех да избирам между голф 3 1.8 96г и брава 1.8 96г така, че ми се е случвало да имам достъп и до голф. Но не смятам че имам комплекси от това ,че карам фиат. :D

Говорех за хората, които плюят VW в темата, щото съм сигурен, че нито са карали, нито са имали VW, а да плюеш и да говориш срещу нещо, което не познаваш е най-малкото безпочвено ...

vsd написа:
Мислех, че този форум е един от най-толерантните ама каква е тая омраза към VW. Човека иска да си смени колата, какво толкова. Той ще си кара голфа не ние. Някои голфове изобщо не са лоши коли, даже са чудесни. Не обиждайте колата заради това, че повечето пъти някви пълни селяндури и комплексари карат такава.

Това мисля че е единственото стойностно мнение в темата ...

Баща ми има jetta - всяко едно колело трака като на каруца, вози като същото, няма пласмаска която да не скърца, гори 13 литра газ за 70 километра - лоша работа :wink: иначе имам приятели с голфове (постоянно си се заяждаме) които си ги гледат добре и не им правят проблеми ... Най гадното в VW е ВОЗИЯТА :!:

иначе приказката: "с VW са открити технологичните недостатъци" май ще излезе правилна :roll: :? :wink:

Съб Сеп 09, 2006 2:26 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Преименувайте темата Фолксваген срещу Фиат !

Кой знае на колко години и тази джета. Аз съм виждал и Типо и Регата в подобно състояние. Пежо пък возели по-хубаво и от двете - двама се карат третия печели. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Съб Сеп 09, 2006 2:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3