|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Снимки от среща В "О ШИПКА "Люлин"на21.09
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
kilar написа: Polly_s,ако ти се вози на мотоциклет лично ще дойда да те взема от Елин Пелин за следващата среща в София. 
ПочнА се! :mrgreen:
|
Пет Сеп 08, 2006 2:05 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
kilar написа: Polly_s,ако ти се вози на мотоциклет лично ще дойда да те взема от Елин Пелин за следващата среща в София.  нема да има нужда! - тва, че съм тука, не красноречи ли, че иам "фтомобил"... ;) и че се извозвам самичка?! ... освен тва.., съм всеки ден.., по цял ден.., че често и по цяла нощ.., та и по няколко дори... в София... (ако натам стреляш, да те светна, че неа проблем с елемента "Елин Пелин"!) ... иначе съм фен на идеята... а се возна на мотоцикъл.., ма не с такъв вид и тон на предложение(то)... 
Пет Сеп 08, 2006 2:19 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Килар  мен ши ма вознеш ли :mrgreen: гледам колежката се дърпа нещо (ку ще  ) !!!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Сеп 08, 2006 2:21 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
rustson написа: Килар  мен ши ма вознеш ли :mrgreen: гледам колежката се дърпа нещо (ку ще  ) !!! Е, ако му дам от раз.., нали ше ми излее име, че съм "лека жена"..!? 
Пет Сеп 08, 2006 2:36 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
Е тъй де тъй !
Пък сега ти излезе име че си с "лека кола"
бръм -м
|
Пет Сеп 08, 2006 2:38 pm |
|
 |
kilar
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:35 pm Мнения: 130 Местоположение: София, жк Люлин
|
За "леката жена" не съм си го и помислял. :roll:
rustson: На всяка среща можеш да го тестваш маторя.
Спешъл към колежката: Каня те на Узана "лично".
Можем и с мотоцикъла да отидем , само 5-6 часа път е до там.Отделно предложение за нощувка на палатка.....
А за срещите на клуб FIAT беше сериозно.
|
Пет Сеп 08, 2006 2:41 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
|
rustson написа: Е тъй де тъй ! Пък сега ти излезе име че си с "лека кола" неаме и 900 кила... и двете заедно.., ти да вииш!  (скоро ше отнеса забелжка са оффтопик.., затва са пардон-вам в аванс! - шейм он ми! )
Пет Сеп 08, 2006 2:44 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
|
polly_s написа: rustson написа: Е тъй де тъй ! Пък сега ти излезе име че си с "лека кола" неаме и 900 кила... и двете заедно.., ти да вииш!  (скоро ше отнеса забелжка са оффтопик.., затва са пардон-вам в аванс! - шейм он ми! )
Супер разбрахме се!
П.С.Много хубавки изразни средства имаш ! :mrgreen:
П.П.С.Още един път приятно изкарване на Узана на всички приятели!
бръм -м
|
Пет Сеп 08, 2006 2:48 pm |
|
 |
doofiat
|
Гледай ги тия пъъъ :mrgreen: от тема в тема скачат - не наигра ли се 
|
Пет Сеп 08, 2006 3:30 pm |
|
 |
Логан
|
polly_s написа: Логан написа: .....да вземем да купим един автобус....ще му лепнем 14 стикера и направо по кварталите ще се събираме......тъкмо ако няма места из заведенията, ще си се срещаме в него...... Ти па си... хипер "любезен"! ... благодаря за вниманието! :?
....не разбираш ли от майтап....  моля за вниманието.... 
|
Пет Сеп 08, 2006 6:25 pm |
|
 |
edgecrusher
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Юли 03, 2006 12:49 am Мнения: 16 Местоположение: София,Люлин
|
Естествено...аз дето вирея най-близо до мястото на срещата,я пропуснах :evil: Т'ва щото бех на друго мероприятие...ама другия път нема да пропусна.Само смейте да не се съберете повечко хора.... :36_2_10:
Айде,и от мен приятно на Узана 
_________________ It's nice to be important,but it's more important to be nice!!!
Fiat Croma 2.0 i.e.
|
Съб Сеп 09, 2006 12:49 am |
|
|