|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 8:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
pinifarina
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Яну 17, 2005 2:06 pm Мнения: 25 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
:arrow:
_________________ FIAT MAREA 2.4TD, FIAT TEMPRA 1.9 TD
Последна промяна pinifarina на Сря Сеп 06, 2006 10:23 pm, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 05, 2006 10:53 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
|
Сря Сеп 06, 2006 1:08 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?:
Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са 
Сря Сеп 06, 2006 8:35 am |
|
 |
Petrov
|
jorko написа: pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?: Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са 
Ако ще се обиждаме на коли да се мятаме, щото когато някои хора като мен и колегата с "мъртвеца" имаха ТЕМПРИ (91-ва и 93-та година), ти сигурно си карал Ладичка, ако въобще си имал кола..., а тва че сега ми се пречиш с някво пунто дето двигатела му се скапва за 2-3-5 драг-а... остава без коментар... не съм поискал, не съм вложил пари в Темпрата да я направя "извънземна" и такива "гъзета" като теб да остават с ТРАЙНО УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ когато я видят... (само че не ми е толкова малко акъла, а и си ползвам колата по предназначение, не за да свалям малоумни S-ки)
|
Сря Сеп 06, 2006 8:38 pm |
|
 |
pinifarina
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Яну 17, 2005 2:06 pm Мнения: 25 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Последна промяна pinifarina на Сря Сеп 06, 2006 10:22 pm, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 06, 2006 8:52 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Petrov написа: jorko написа: pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?: Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са  Ако ще се обиждаме на коли да се мятаме, щото когато някои хора като мен и колегата с "мъртвеца" имаха ТЕМПРИ (91-ва и 93-та година), ти сигурно си карал Ладичка, ако въобще си имал кола..., а тва че сега ми се пречиш с някво пунто дето двигатела му се скапва за 2-3-5 драг-а... остава без коментар... не съм поискал, не съм вложил пари в Темпрата да я направя "извънземна" и такива "гъзета" като теб да остават с ТРАЙНО УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ когато я видят... (само че не ми е толкова малко акъла, а и си ползвам колата по предназначение, не за да свалям малоумни S-ки)
въиии въии варнинската секта.Браво старци  та к'во било 91-ва и 93-та година ,а на 9септ. 44-та  какво беши и какво карахти. Темпрата си е "извънземна"  ,няма какво да и правиш. 
|
Сря Сеп 06, 2006 9:29 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
|
pinifarina написа: И като са тествани какви са резултатите??? сигурно са завидни като се има преднид че дисковете са втора или трета употреба и най вероятно не караш с ТУНИНГОВАНИ накладки а сигурно с някои руски от Самара. Явно с такива части караш колата си. Ако си заинтересуван мога да ти продам масло SELENIA RACING на по 5 лева литъра - втора употреба е ама е само на 15000 км.И то ново струва 30 лева литъра.
малиии и ко ти яка смешка пусна за туи мазното "SELENIA RACING на по 5 лева..." ми чи то много смешно напрао са изгОрих ти казвам морски,а и за "...руски от Самара" въи въи въи  ,бива си те и заедно с морските си пекани френдчета разцепваите в краибрежния  . И накладките не са "ТУНИНГОВАНИ" а са РИЕИСИНГОВИ, е туи то ади 
|
Сря Сеп 06, 2006 9:48 pm |
|
 |
Petrov
|
$ abarth $ написа: Petrov написа: jorko написа: pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?: Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са  Ако ще се обиждаме на коли да се мятаме, щото когато някои хора като мен и колегата с "мъртвеца" имаха ТЕМПРИ (91-ва и 93-та година), ти сигурно си карал Ладичка, ако въобще си имал кола..., а тва че сега ми се пречиш с някво пунто дето двигатела му се скапва за 2-3-5 драг-а... остава без коментар... не съм поискал, не съм вложил пари в Темпрата да я направя "извънземна" и такива "гъзета" като теб да остават с ТРАЙНО УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ когато я видят... (само че не ми е толкова малко акъла, а и си ползвам колата по предназначение, не за да свалям малоумни S-ки) въиии въии варнинската секта.Браво старци  та к'во било 91-ва и 93-та година ,а на 9септ. 44-та  какво беши и какво карахти. Темпрата си е "извънземна"  ,няма какво да и правиш. 
Ако някой ден имаш късмета да изпиташ удоволствието от това да отидеш в магазина, да си поръчаш нова кола, да я чакаш 1 месец да пристигне и сам да и махнеш наилоните ще разбереш за какво говоря... и особенно ако по това време хората се радват на новата ладичка или москвич...
П.С. Не съм толкова стар за колкото ме мислиш, но за разлика от теб явно съм живял повече и съм изпитал повече...
|
Сря Сеп 06, 2006 9:51 pm |
|
 |
pinifarina
Кара велосипед
|
Последна промяна pinifarina на Сря Сеп 06, 2006 10:23 pm, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 06, 2006 9:59 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
|
pinifarina написа: $ abarth $ написа: pinifarina написа: И като са тествани какви са резултатите??? сигурно са завидни като се има преднид че дисковете са втора или трета употреба и най вероятно не караш с ТУНИНГОВАНИ накладки а сигурно с някои руски от Самара. Явно с такива части караш колата си. Ако си заинтересуван мога да ти продам масло SELENIA RACING на по 5 лева литъра - втора употреба е ама е само на 15000 км.И то ново струва 30 лева литъра. малиии и ко ти яка смешка пусна за туи мазното "SELENIA RACING на по 5 лева..." ми чи то много смешно напрао са изгОрих ти казвам морски,а и за "...руски от Самара" въи въи въи  ,бива си те и заедно с морските си пекани френдчета разцепваите в краибрежния  . И накладките не са "ТУНИНГОВАНИ" а са РИЕИСИНГОВИ, е туи то ади  Нямям намерение да се разправям с малоумници като тебе 
Извиняваи че те занимавам умник.
|
Сря Сеп 06, 2006 10:05 pm |
|
 |
pinifarina
Кара велосипед
|
Последна промяна pinifarina на Сря Сеп 06, 2006 10:24 pm, променена общо 1 път
|
Сря Сеп 06, 2006 10:15 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
pinifarina написа: jorko написа: pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?: Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са  И като са тествани какви са резултатите??? сигурно са завидни като се има преднид че дисковете са втора или трета употреба и най вероятно не караш с ТУНИНГОВАНИ накладки а сигурно с някои руски от Самара. Явно с такива части караш колата си. Ако си заинтересуван мога да ти продам масло SELENIA RACING на по 5 лева литъра - втора употреба е ама е само на 15000 км.И то ново струва 30 лева литъра. На тебе вече ти отговорих , ся ке хвана другия лек за ушите ... Petrov написа: Ако ще се обиждаме на коли да се мятаме, щото когато някои хора като мен и колегата с "мъртвеца" имаха ТЕМПРИ (91-ва и 93-та година), ти сигурно си карал Ладичка, ако въобще си имал кола... Бате , / оти сигурно си по-голям от менека / , това кой какво е карал някога си е без значение особено ... важен е момента , пич ... а тия предположение можеш да си ги ...нали си знаеш старите лафове от преди 10-ти pinifarina написа: а тва че сега ми се пречиш с някво пунто дето двигатела му се скапва за 2-3-5 драг-а... остава без коментар... перченето си е поне заслужено , въпреки че ми е приоритет в отношенията ми с хората :? , а ако драговете са по 10000 - 6666 - 4000 км , да прав си , защото направих ремонт на мотора след 20000 / двадесет хиляди / км от началото на заиграването в тунинга , при положение че преди това не го бях отварял , а километража показваше тогава 120000 / дали са били верни не знам / pinifarina написа: не съм поискал, не съм вложил пари в Темпрата да я направя "извънземна" и такива "гъзета" като теб да остават с ТРАЙНО УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ когато я видят... Ако Ботев беше с каска и Левски с ботуши , сега можеше Р.България да е доминираща страна в цяла Европа , нали ? Направи и тогава говори pinifarina написа: (само че не ми е толкова малко акъла, а и си ползвам колата по предназначение, не за да свалям малоумни S-ки)
това за малоумните S-ки , честно не го разбрах какво искаш да споделиш ? :( :roll:
Сря Сеп 06, 2006 10:16 pm |
|
 |
Petrov
|
jorko написа: pinifarina написа: jorko написа: pinifarina написа: Нещо немога да схвана идеята на колегата. Още повече като се има предвид че два нови диска са 65 лева. По моргите сигурно са най много по 10 лева парчето - след това взимаш един флекс и един диск за 1,20 и си ги правиш за 4-5 минути - но както казах /нищо лично/ май не виждам смисъл в цялата хамалогия :?: Идеята е , че първо точно тези дискове струват над 200 лв парчето , второ това как изглеждат не бива да те обърква с гаражно заиграване с флекса , трето ти с тоя мъртвец от аватара със сигурност няма да намериш разлика в спирането , каквито и дискове да сложиш , и четвърто - тествани са  И като са тествани какви са резултатите??? сигурно са завидни като се има преднид че дисковете са втора или трета употреба и най вероятно не караш с ТУНИНГОВАНИ накладки а сигурно с някои руски от Самара. Явно с такива части караш колата си. Ако си заинтересуван мога да ти продам масло SELENIA RACING на по 5 лева литъра - втора употреба е ама е само на 15000 км.И то ново струва 30 лева литъра. На тебе вече ти отговорих , ся ке хвана другия лек за ушите ... Petrov написа: Ако ще се обиждаме на коли да се мятаме, щото когато някои хора като мен и колегата с "мъртвеца" имаха ТЕМПРИ (91-ва и 93-та година), ти сигурно си карал Ладичка, ако въобще си имал кола... Бате , / оти сигурно си по-голям от менека / , това кой какво е карал някога си е без значение особено ... важен е момента , пич ... а тия предположение можеш да си ги ...нали си знаеш старите лафове от преди 10-ти pinifarina написа: а тва че сега ми се пречиш с някво пунто дето двигатела му се скапва за 2-3-5 драг-а... остава без коментар... перченето си е поне заслужено , въпреки че ми е приоритет в отношенията ми с хората :? , а ако драговете са по 10000 - 6666 - 4000 км , да прав си , защото направих ремонт на мотора след 20000 / двадесет хиляди / км от началото на заиграването в тунинга , при положение че преди това не го бях отварял , а километража показваше тогава 120000 / дали са били верни не знам / pinifarina написа: не съм поискал, не съм вложил пари в Темпрата да я направя "извънземна" и такива "гъзета" като теб да остават с ТРАЙНО УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ когато я видят... Ако Ботев беше с каска и Левски с ботуши , сега можеше Р.България да е доминираща страна в цяла Европа , нали ? Направи и тогава говори pinifarina написа: (само че не ми е толкова малко акъла, а и си ползвам колата по предназначение, не за да свалям малоумни S-ки) това за малоумните S-ки , честно не го разбрах какво искаш да споделиш ? :( :roll:
Аз пък не разбрах защо цитираш pinifarina с моите думи... но тва няма значение, а ако ще говорим за момента и ако ще се пречим кой кво кара освен тва дет го е показал тук... 407 на цена от 65000 лв. как ти се струва?!?!? Е не е като пунтото..., но все пак е колица 
|
Сря Сеп 06, 2006 11:05 pm |
|
 |
beer
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 16, 2005 9:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Варна 03 Младост
|
Доживях и такива безумици да прочета в тоя форум :( И по зле ще става!

|
Чет Сеп 07, 2006 12:32 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|