|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 3:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Нервата ме хвана
пътувам от плд в посока карлово като на табелата на изхода на плд един бял голф ме засича зверски за да мине от дясно на движещ се пред мен друг голф - син цвят . Бях много блозо до катастрофата защото сещате на излизане всеки вдига скоростта а този направо ме изненада ! Карах типото на вуйчо ми Типо 2000 куб.см 16 клапана мисля 145-146к.с току що минало през бокса с нови гуми и пълен резервоар ...Аз по принцип не съм агресивен ...... реших да ги поипотя тези двамата ..от 4та на 90 слизам на 3та с много форсаж типото излетя , догоних ги бързо ...на голфа който ме засече му се качих на задната броня и така 1..2 км , момчето се уплаши нещо от скоростта ли от какво ли ...издухах го набързо....след това някъде след труд другото гофче взе да бяга ама нещо ...не става издухах го и него и си продължих пътя ...Фиат не била машина - нека го кажат тези двамката ! :twisted:
Пон Сеп 04, 2006 1:26 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Браво, аплодисменти. Много вълнуващо :twisted:
Пон Сеп 04, 2006 2:30 pm |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
браво супер тема
аз ако тръгна да си разказвам преживяванията с колата и "нахранените" по пътя форума само с мои постове трябва да е пълен..., айде малко по-сериозно 
_________________ Fiat Bravo GT
|
Пон Сеп 04, 2006 3:29 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
Аз няма да разказвам да не ревне пак някой, че карам като простак и не спазвам правилника.
В една друга тема писах, че тук всички пишат че спазват закона но напрактика по пътищата е съвсем друго и аз като гледам съм слънце зад волана 
|
Пон Сеп 04, 2006 4:03 pm |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 9:09 pm Мнения: 143 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
темата е общи приказки , може ли да пишем или не ? сериозните теми са в сериозните раздели - да или не ?
no comment !
Пон Сеп 04, 2006 4:32 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
*Punto*PowerDriving написа: темата е общи приказки , може ли да пишем или не ? сериозните теми са в сериозните раздели - да или не ? no comment !
Пишем разбира се, но да попитам само... ако голфиста беше набил спирачки ти какво правиш?
Нищо, с тази скорост докато видиш че му светват стоповете и си в багажника му вече.
Но кажи все пак... помисли ли този вариант.
|
Пон Сеп 04, 2006 4:46 pm |
|
 |
*Punto*PowerDriving
Кара Фиатче 126
|
моля темата да се изтрие , няма да пиша повече в този раздел , не желая да полемизирам с форумисти - не се правете на по големи католици от папата само, колеги :!:
Пон Сеп 04, 2006 4:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|