|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 9:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Колега с Волво на пътя
Благодаря на шофьора на товарен автомобил Волво/прицеп,цистерна/с номер на ремаркето А 2885.Пътувам си от Карлово за В.Търново и индикацията за празен резервоар си свети.Казвам си не ми се зарежда на село Шипка ще изкарам до OMV Габрово,тъкмо да кача прохода Шипка и на километър от върха колата угасна.Слизам опъвам въжето и и си чакам.три леки автомобила никой не те отразява.Следва товарния автомобил и шофьора с жестове ме разбра че съм закъсал за гориво.без много да му мисли спира пред мен с една маневра се доближи на задна до мен закачи ме и ми казва карай по вляво да те виждам.Тегли ме до бензиностанцията след върха на Шипка откачи ме стиснахме си ръцете и чао.Това се казва колега на пътя.Настигнах го на Соколово малко преди В.Търново поздравих го и се прибрах благополучно.Още веднъж му благодаря и му пожелавам безаварийно шофиране и много успехи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Сеп 03, 2006 11:45 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
евала. пк ти си за бой 
|
Пон Сеп 04, 2006 7:34 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Да има още свестни хора по пътищата които биха помогнали.
А ти колега както отбелязва Pakumba си за бой.  Може ли да допуснеш точно по "широкия и прав път" на прохода Шипка да останеш без бензин и да те теглят- още повече да те тегли камион. Скъсал си нервите на бая шофьори след тебе.
P.s. В никакъв случай не се заяждам просто си действал малко необмислено.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пон Сеп 04, 2006 9:15 am |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
абе случва се... то и аз така веднъж си викам ще карам докато свърши бензина да видя колко ми е резервата щото ми се струва че е много.
бях си взел една туба 5 литра ама бенза свърши на много неподходящо място.
обикновенно тръгвам винаги с пълен резервоар
|
Пон Сеп 04, 2006 12:35 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Естествено, че ще те дръпне, не виждаш ли, че е с бургаска регистрация ? 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Сеп 04, 2006 5:36 pm |
|
 |
Nino
|
Стига с този бензин бре, колегата е с нафта. :mrgreen:
Апропо, Tornado, Фиат още не са измислили такъв двигател 1.9TDI :roll: ... може би след някоя и друга година като ПОГЪЛНАТ VW, могат и да им позволят да слагат още известно време означенията TDI !! :mrgreen:
Този OFF е във връзка с подписа ти 1.9 TDI... виж DS,TD,JTD все - бива за означения на дизеловите им машини!
|
Пон Сеп 04, 2006 6:20 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
В темата си в консултации от вчера viewtopic.php?t=8996 , колегата TORNADO пише как му се е заковал разхода на гориво. Така си го заковал колега че чак на шипка се е разковал - ама то ще е от дупките в прохода.
P.s Това беше за разведряване на обстановката 
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пон Сеп 04, 2006 6:54 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Тъкмо колегата да открие двигател без гориво /вечния двигател/ и той взел че угаснал 
|
Пон Сеп 04, 2006 6:59 pm |
|
 |
Tornado
|
Е най-накрая видяхте че съм с нафта.И вече си махам от подписа I то защото ми се сърдите най вероятно.Поздрави на всички бургазлии и все така да се отзовават е не за свършване на гориво само.
|
Пон Сеп 04, 2006 7:24 pm |
|
 |
Nino
|
Стига се ебавахте бе, все едно на Вас не се е случвало...! :mrgreen: да ви свърши бензинЪт.Ако искате да знаете на нас/нафтаджиите/ ни се СЛУЧВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО...все-пак повечето .. пак от Вас си имат копченце под таблото и цък.. продължавате на ГАЗ! Е обратното е по-срещано! :mrgreen:
Tornado, що не взе от този пич една туба нафта !? :roll: Ей тия завистници нямаше сега да се ебават! :mrgreen:
|
Пон Сеп 04, 2006 11:49 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|