|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Ауто Италия - да почакаме заедно !!
Автор |
Съобщение |
Sko
|
 Ауто Италия - да почакаме заедно !!
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 3:23 pm, променена общо 1 път
|
Вто Май 16, 2006 6:49 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
прочете ли "До всички застраховани в Армеец"?
виж какво още може да ти се случи по наште сервизи :evil: :evil: :evil:
|
Вто Май 16, 2006 7:53 pm |
|
 |
kkassabow
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 10:05 pm Мнения: 22 Местоположение: София 19 Люлин
|
Не ме плашете колеги:)
Утре имам час в Ауто Италия да ми сменят ремъка.
|
Вто Май 16, 2006 9:25 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
стискаме ти палци
ако имаш проблми викай бойната група да им 
|
Вто Май 16, 2006 9:39 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
kkassabow написа: Не ме плашете колеги:) Утре имам час в Ауто Италия да ми сменят ремъка.
недей да четеш негативните мнения а само позитивните и стискай палци .
Колите в крайна сметка са ни слуги :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Май 16, 2006 9:40 pm |
|
 |
Sven
|
Браво другарю! Така трябва, всеки който си пати от сервизи трябва да споделя и другите да си зимат полука,така и те ще се предпазят. Бол е с мързеливи, злобни ,нищо неразбиращи, гледащи как да те оберат, тъпи, майсторчета.
Аз никога няма да стъпа там, както и във ВАНТОТРЕИД!
|
Вто Май 16, 2006 10:12 pm |
|
 |
Nino
|
kkassabow написа: Не ме плашете колеги:) Утре имам час в Ауто Италия да ми сменят ремъка.
Hi Касабов, ти направи точно обратното на това което ти писах....хм съвсем деликатно вчера."Деликатното" е може би от възрастта, аз съм на 46г и колкото нескромно да звучи "опита"... сполай ти човеко!Стискам ти палци!!! :mrgreen:
|
Сря Май 17, 2006 12:03 am |
|
 |
Nino
|
Sven написа: Браво другарю! Така трябва, всеки който си пати от сервизи трябва да споделя и другите да си зимат полука,така и те ще се предпазят. Бол е с мързеливи, злобни ,нищо неразбиращи, гледащи как да те оберат, тъпи, майсторчета. Аз никога няма да стъпа там, както и във ВАНТОТРЕИД!
Sven, нeдeй така.... всеки и всичко си има издънки."Немой" така... както казват по нашия край. Разбира се,че манталитета ни е проявен във всичко и във всеки, но нещата не трябва да са негативизъм изцяло.Просто не те е "ЗАСЪРБЯЛ ГАЗО" както казва наш приятел от АЛФА форума, и да се наложи там дето си плюл да "лижеш"!
СЕГА НА ВЪПРОСА СЕРИОЗНО... СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ.. ЩОТО ПРИ ВСИЧКИ КОЛИ СЕ СЛУЧВА...ТО ТОВА СА ДВЕТЕ МЕСТА /АУТО ИТАЛИЯ И ВАНТО ТРЕЙД/ ПРИ КОИТО КОИТО МОГАТ ДА ТИ ПОМОГНАТ СЕРИОЗНО!!!!! Поне за сега!!
Ако не ми вярваш поразкарай се до СИТРОЕН-ПЕЖО ФОРУМИТЕ и виж как се справят с проблемите ЛЮБИМИТЕ ИМ SFA и АМК!!!! :mrgreen:
|
Сря Май 17, 2006 12:17 am |
|
 |
Sven
|
Колега това е моето мнние за сервизите, във ванто съм бил и повече няма да бъда,.Никъде не казвам не ходете във ванто, просто казвам моето мнение и хората да си прават изводи.Та така 
|
Чет Май 18, 2006 12:14 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Където и да отидеш... видят ли те, че не ИМ разбираш от работата... те "почват"
Почнат ли да ти говорят за пари, много пари.. бягай.. :twisted:
_________________ FIAT Marea
|
Чет Май 18, 2006 7:09 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 Преглед на Фиат Пунто в АУТО ИТАЛИЯ
Здравейте
От три месеца се каня да ходя на сервиз АУТО ИТАЛИЯ
Днес бях за първи път на преглед в сервиза.Приемчика Христо-мисля че се казва, ми каза да дойда в 8. 55 часа сутринта. Бях пет минути по-рано, прие ми колата за диагностика на 1.двигателя, 2.ходова част и3. АБС-свети ми лампата. След час и половина прегледа свърши . Дадоха ми фактура= 3 пъти по 18 лв и като се прибави ДДС - излезна около 75 лв. Казаха ми - всичко е наред , само, че трябва да се смени преден ляв датчик на АБС, но го нямали на склад. Доволен съм , че свършиха сравнително бързо и че колата ми е в ред. Е АБС не работи като хората, а датчика отдавна сам го бях сменил с нов- излезна ми 120 лв.от Виена-тук казаха че ще струва 150 лв. Явно тестера лови грешка ,но не е в датчика, а в лагера с магнитния сепаратор от който той взима сигнала.
Предполагах, че е така-сега се убедих, но това са подробности!?Сам ще се оправя.Общо взето беше спокойно и нямаше много коли, както и работници-е още е лято!!

|
Сря Авг 23, 2006 4:43 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 Re: Преглед на Фиат Пунто в АУТО ИТАЛИЯ
kuzigeorg написа: Здравейте ...... Дадоха ми фактура= 3 пъти по 18 лв и като се прибави ДДС - излезна около 75 лв. .......
 Замрях като прочетох тази цифра... хлъцнах и се замислих дали да не ходя при шефа да искам увеличение на заплатата...  Човек - убиваш ме... просто ме размазваш... 75лв само за преглед???
Отивам да си скърбя на по бира с приятели и да мечтая кога ще мога да отделя 75лв от бюджета си за да ми каже някой че колата ми е наред... :cry:
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Сря Авг 23, 2006 6:10 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 Няма нищо чудно
Здравейте
Не искам да кажа , че не е скъпо, но можеха да ми сменят датчика и да искат още 150 лв. за нищо!!
Смятам , че съм се разминал леко , а друг е въпроса- там не диагностираха правилно проблема ми с АБС и надали ще вляза друг път в този сервиз!?

|
Сря Авг 23, 2006 6:32 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Когато фиатчето взе така да прекъсва и от време-на време да се оправя проблема беше в буксата на компютъра ... Не правеше добър контакт, понеже бяха клеясали клемите ... като дадеш малко газ плавно работи, но дадеш ли много - умира ... виж да не е такъв проблема ... ако не е - успех в сервиза, където ще водиш колата ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Авг 23, 2006 9:33 pm |
|
 |
haliban
Кара балканче
|
Здравейте колеги,
В началото на годината си карах колата за диагностика в ауто италия. Не само че ми взеха 100 лв за компресия и оглед на ходовата част, ами изкараха че компресиятана мотор 1,8 16V е по-висока от тази с която излизат новите коли от завода  обяснението беше че колата гори масло и за това компресията е висока !!! Интересното е, че маслото не го пипа, което означава че компресията е мерена или на ухо или апарата им не е точен, изкараха я над 14 атмосфери на цилиндър. Окачването било скапано, носачите за смяна и т.н.
Колата я оставих в 9 сутринта и ми казаха че до 12 ще я огледат и ще ми се обадат да си я прибера. До 15 никой не ми се обади и отдидох да видя какво са измайсторили. чаках до 16 да ми изкарат колата, и повече не се върнах там.
Намерих едно по невзрачно сервизче в Горни Лозен, където за по-малко пари свършихме повече работа 
_________________ Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
|
Съб Сеп 02, 2006 12:15 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|