|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 5:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Много се радвам че открих тоя форум
Автор |
Съобщение |
Fiat_WRC
Регистриран на: Пет Апр 29, 2005 3:29 pm Мнения: 2 Местоположение: Пловдив
|
 Много се радвам че открих тоя форум
Здравеите колеги :arrow: Много се радвам че има такъв форум и се надявам че ще ме приемете.Много не разбирам от коли и от скоро имам Фиат и за това се надявам че може да разчитам на вас(до някаде) за проблемите от страна на Италянските коли. :lol: (Дано да няма много такива проблеми) :roll:
_________________ -----Карайте Внимателно по пътищата на БЪЛГАРИЯ----- Fiat Fiorino 1050cm3
|
Пет Апр 29, 2005 3:41 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Много се радвам че открих тоя форум
Fiat_WRC написа: Здравеите колеги :arrow: Много се радвам че има такъв форум и се надявам че ще ме приемете.Много не разбирам от коли и от скоро имам Фиат и за това се надявам че може да разчитам на вас(до някаде) за проблемите от страна на Италянските коли. :lol: (Дано да няма много такива проблеми) :roll:
Добре дошъл в отбора! Някой казват вземеш ли си италянска кола ще ти почнат проблемите. Но тези коли са като красивата жена. Тя ти прави фасони и те ядосва, но когато си с нея се заливаш от любов и я обичаш истински. Вярвам, че в този форум всички мислят като мен.
|
Пет Апр 29, 2005 3:54 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Добре дошъл и от мен! Митко не е съвсем прав - колкото повече я обичаш, толкова повече тя ще ти отвърне със същото! ;)
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Апр 29, 2005 4:01 pm |
|
 |
me_to_u
|
Добре си дошъл! То не е казано, че трябва да разбираш от коли, тук всички сме ламери, или поне непрофесионалисти, ама си помагаме доколкото може, че тея италиански бракми направо.... 
|
Пет Апр 29, 2005 4:31 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
me_to_u написа: че тея италиански бракми направо....
Ч-ш-ш-ш-ш!Батенце-е-е, к'ви са тия изрази на ГАРАЖЕН майстор
Предполагам,че е шега,нали....
И честито на новия ни член.И да знаеш,всяка кола е бръкма,ако не се поддържа редовно!
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
Последна промяна damianoff на Пет Апр 29, 2005 5:10 pm, променена общо 1 път
|
Пет Апр 29, 2005 4:56 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
me_to_u написа: Добре си дошъл! То не е казано, че трябва да разбираш от коли, тук всички сме ламери, или поне непрофесионалисти, ама си помагаме доколкото може, че тея италиански бракми направо.... 
Хехехехех - първият и вероятно единственият, който нарича Fiat Coupe 'бракма' :lol: :lol: :lol:
|
Пет Апр 29, 2005 4:56 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Добре си дошъл
Fiat_WRC написа: ...от скоро имам Фиат ...
гледам на аватара има FIORINO....да ти е честито, ако то е новата придобивка 
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Пет Апр 29, 2005 4:58 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Ха добре си дошъл и да ти е честита фиатката 
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Пет Апр 29, 2005 5:07 pm |
|
 |
TORINO_MOTOR
Кара кола
Регистриран на: Съб Яну 08, 2005 11:28 am Мнения: 205 Местоположение: София/Дружба-2
|
Ха добре си дошъл и да ти е честита фиатката 
_________________ FIAT MAREA 1.9TD
|
Пет Апр 29, 2005 5:08 pm |
|
 |
Fiat_WRC
Регистриран на: Пет Апр 29, 2005 3:29 pm Мнения: 2 Местоположение: Пловдив
|
Да това е новата придобивка  но само това ме ядосва че е с малак мотор :arrow: 1050 даже и незнам колко коня е :?: Но ми харесва как варви и неми гори много бензин :arrow: 6/100км градско 
_________________ -----Карайте Внимателно по пътищата на БЪЛГАРИЯ----- Fiat Fiorino 1050cm3
|
Пет Апр 29, 2005 5:10 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
ДОБРЕ ДОШЪЛ!
Mitko написа: Добре дошъл в отбора! Някой казват вземеш ли си италянска кола ще ти почнат проблемите. Но тези коли са като красивата жена. Тя ти прави фасони и те ядосва, но когато си с нея се заливаш от любов и я обичаш истински. Вярвам, че в този форум всички мислят като мен. Митко, да съм ти казвал че ставаш за поет? Zaphod написа: Добре дошъл и от мен! Митко не е съвсем прав - колкото повече я обичаш, толкова повече тя ще ти отвърне със същото! ;)
Бравото обикна ли го вече - вчера те видях на ректората привечер - на левия завой, как благо го взимаше - и те познах по... праговете, после загледах и жилетката 
Пет Апр 29, 2005 5:31 pm |
|
 |
Ferrari
|
emdless4 написа: ДОБРЕ ДОШЪЛ! Mitko написа: Добре дошъл в отбора! Някой казват вземеш ли си италянска кола ще ти почнат проблемите. Но тези коли са като красивата жена. Тя ти прави фасони и те ядосва, но когато си с нея се заливаш от любов и я обичаш истински. Вярвам, че в този форум всички мислят като мен. Митко, да съм ти казвал че ставаш за поет? Zaphod написа: Добре дошъл и от мен! Митко не е съвсем прав - колкото повече я обичаш, толкова повече тя ще ти отвърне със същото! ;) Бравото обикна ли го вече - вчера те видях на ректората привечер - на левия завой, как благо го взимаше - и те познах по... праговете, после загледах и жилетката 
Стига де  Все още не спя с колата си
|
Пет Апр 29, 2005 5:36 pm |
|
 |
me_to_u
|
ЙЙЙ, докато не сте ме набили, шегитка ве, не са бракми!!! :lol: :lol: Fiat_WRC, твоя мотор е май като на Zaphod Типото(ако не го е продал вече), така че, той ще ти е от полза!!
|
Пет Апр 29, 2005 5:44 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
|
Аааа, Типото си е супер машина - направо не е за продаване ;)
Иначе, двигателят е 1108 кубика, не е същият:) Конете му са 56...
Неговият май прилича на 1.1 Уно, конете пак са 55, ако не се лъжа, разликата при Фиорино-то е в скоростната кутия и диференциала:) Но щом гори толкова малко - цар си!:)
Emdless4 - наистина съм бил аз - такива прагове може и други да имат /не, че съм виждал, де ;)/, сигнални жилетки - също, но видиш ли ги в комбинация - няма кой друг да е :lol:
А Бравото - че как? Аз си го обичам още от преди да го купя ;)
|
Пет Апр 29, 2005 5:49 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Fiat_WRC написа: Здравеите колеги :arrow: Много се радвам че има такъв форум и се надявам че ще ме приемете.Много не разбирам от коли и от скоро имам Фиат и за това се надявам че може да разчитам на вас(до някаде) за проблемите от страна на Италянските коли. :lol: (Дано да няма много такива проблеми) :roll: Честита Фиат-ка и добре дошъл и от мен. Zaphod написа: ...май прилича на 1.1 Уно...
Уно 1.1 е също 1108 кубика, а щом FIORINO-то е 1050 значи е с друг двигател.
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Пет Апр 29, 2005 6:52 pm |
|
|