|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
chuni
|
 хроника
Започнах да чета една тема с автор AlBundy и изведнъж постовете изчезнаха неможах да разбера какво стана.
|
Вто Авг 29, 2006 10:56 pm |
|
 |
AlBundy
|
|
Вто Авг 29, 2006 10:58 pm |
|
 |
Логан
|
|
Вто Авг 29, 2006 10:59 pm |
|
 |
AlBundy
|
Само не разбрах, защо всички загинали от тази хроника са по долна ръка хора от...
|
Вто Авг 29, 2006 11:01 pm |
|
 |
Логан
|
AlBundy написа: Само не разбрах, защо всички загинали от тази хроника са по долна ръка хора от...
...защото ти ги свали там.......
|
Вто Авг 29, 2006 11:04 pm |
|
 |
AlBundy
|
Логан, оля се тази вечер
|
Вто Авг 29, 2006 11:13 pm |
|
 |
Логан
|
AlBundy написа: Логан, оля се тази вечер
И ти...направо се срина до нивото на горепосочените.....не го очаквах от теб...от човек дори....май прекалено сериозно си взел подписа ми ........
|
Вто Авг 29, 2006 11:18 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Бог да прости момичето! Наистина нелепа смърт за човек, върнал се от истинска война. Щом има хора, които са я обичали, душата и няма да умре!
А модератори и нравоучители да си пишат празните приказки някъде другаде, че наистина е грехота!!!
|
Вто Авг 29, 2006 11:28 pm |
|
 |
Логан
|
koolio написа: ............ че наистина е грехота!!!
Кое е грехота според теб.....и кое не е.....мислиш ли че е редно за "горкото момиче", както е и според теб, да влезеш и да напишеш че е глупава......е това ако не е грехота, какво друго е......жив атеизъм.......написах го веднъж, ще го напиша пак - "За мъртвия или добро, или нищо..."...
А що се отнася до модератори, админи и прочее......каквото и да приказвате, ще си ви модерират винаги, когато е необходимо...само дано не е до следващата "Марияна".... не искам повече да пишем за подобни неща...
Поздрави... 
Последна промяна Логан на Вто Авг 29, 2006 11:34 pm, променена общо 1 път
|
Вто Авг 29, 2006 11:33 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
Господина с Дачията да спре да се прави на важен. Естествено че е всички съжаляваме за случилото се с момичето. Ал Бънди е прав за това че е било хубаво че се е ударила в камион и няма други убити, откалкото насреща да е била семейна кола с цялото домочадие.
Гледам даже Митето предупреждение сложил за това на Ал Бънди... да не спорел с модератор!!! Модератора да не е господ че неможе да се спори с него бе Мите!? Модератора ли ще диктува кой какво да мисли и пише... бахти колко тъпо...
|
Вто Авг 29, 2006 11:33 pm |
|
 |
Логан
|
The Secret Lover написа: Господина с Дачията да спре да се прави на важен..............
Господина с Дачията благодари за критиката..........онзи ден бях в Търново на рокерският събор и умрях да се ядосвам че не се сетих да ти пратя ЛС да ми звъннеш, че да се видим............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Вто Авг 29, 2006 11:38 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
Логан написа: The Secret Lover написа: Господина с Дачията да спре да се прави на важен.............. Господина с Дачията благодари за критиката..........онзи ден бях в Търново на рокерският събор и умрях да се ядосвам че не се сетих да ти пратя ЛС да ми звъннеш, че да се видим............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
на мен ми е по интересно да ме повозиш... да видя как караш по правилата като толкова ревеш за тях.
много навреме си промени мнението
като идваш пак, обаждай се... нема да едеш бой 
|
Вто Авг 29, 2006 11:46 pm |
|
 |
Логан
|
The Secret Lover написа: Логан написа: The Secret Lover написа: Господина с Дачията да спре да се прави на важен.............. Господина с Дачията благодари за критиката..........онзи ден бях в Търново на рокерският събор и умрях да се ядосвам че не се сетих да ти пратя ЛС да ми звъннеш, че да се видим............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: на мен ми е по интересно да ме повозиш... да видя как караш по правилата като толкова ревеш за тях. много навреме си промени мнението като идваш пак, обаждай се... нема да едеш бой 
Ще останеш разочарован от возията....най много да заспиш.....а на връщане ще ти дам да караш, ама може ли преди това да идем някъде да осветим колата..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...радвам се че си успял да прочетеш мнението, преди да съм го прменил......макар че не ми се падаше чак толкоз..........
Аз ходя често в Търново...или поне минавам от там...следващият път ще ти се обадя...организацията на събора е била най-добрата за всички събори до сега, както разбрах - поздравления....и сори за  -а...
|
Вто Авг 29, 2006 11:53 pm |
|
 |
doofiat
|
Жалко за момичето.Сигурен съм,че не е изпреварила нарочно. Може би не си е преценила разстоянието или каквото и да е било друго. Пичове не спорете точно кой е прав и кой крив. Няма смисъл! Станало е вече.
Тази рубрика както знаете е затова как не трябва да се кара и какво става, ако нарушиш правилата или си отклониш вниманието. Всеки да си направи изводите за себе си и да замълчи.
Сгрешила е сгрешила е, ок. Толкова!!!!!!!
Логан и Митак, сигурен съм,че и двамата с картони не са имали нищо лошо в предвид, просто според мен са раздразнени от хората с джипове, които изпреварват като ненормални и се мислят за Богове. Определено момичето не е било като тях, просто е сгрешило.
Не се разправяйте на чужд гръб, моля ви!!!
|
Вто Авг 29, 2006 11:58 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
|
Логан написа: The Secret Lover написа: Логан написа: The Secret Lover написа: Господина с Дачията да спре да се прави на важен.............. Господина с Дачията благодари за критиката..........онзи ден бях в Търново на рокерският събор и умрях да се ядосвам че не се сетих да ти пратя ЛС да ми звъннеш, че да се видим............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: на мен ми е по интересно да ме повозиш... да видя как караш по правилата като толкова ревеш за тях. много навреме си промени мнението като идваш пак, обаждай се... нема да едеш бой  Ще останеш разочарован от возията....най много да заспиш.....а на връщане ще ти дам да караш, ама може ли преди това да идем някъде да осветим колата..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...радвам се че си успял да прочетеш мнението, преди да съм го прменил......макар че не ми се падаше чак толкоз.......... Аз ходя често в Търново...или поне минавам от там...следващият път ще ти се обадя...организацията на събора е била най-добрата за всички събори до сега, както разбрах - поздравления....и сори за  -а...
Колега моите коли не са освещавани и досега за където и да съм тръгнал винаги съм се връщал.
|
Сря Авг 30, 2006 12:08 am |
|
|