|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 12:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Ранг "Член на клуба" ?
Днес като разглеждах темите забелязах някои членове на клуба, които бяха с такъв ранг, не трябва ли и моя да е такъв ? Вярно, че съм Фиат Манияк, но предпочитам член на клуба 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Вто Авг 29, 2006 5:39 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Ранг "Член на клуба" ?
kiler_4o написа: Днес като разглеждах темите забелязах някои членове на клуба, които бяха с такъв ранг, не трябва ли и моя да е такъв ? Вярно, че съм Фиат Манияк, но предпочитам член на клуба 
Още не са актуализирани. Получаваш ранга.
|
Вто Авг 29, 2006 5:44 pm |
|
 |
EVITA
|
Еееех, мечтииии! То и аз искам ама сиренето е с пари. Добре, че тука сирене не се разпространява. Поздрави на всички с този ранг /неактуализиран/.
|
Вто Авг 29, 2006 5:46 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Re: Ранг "Член на клуба" ?
Mitko написа: kiler_4o написа: Днес като разглеждах темите забелязах някои членове на клуба, които бяха с такъв ранг, не трябва ли и моя да е такъв ? Вярно, че съм Фиат Манияк, но предпочитам член на клуба  Още не са актуализирани. Получаваш ранга.
Много благодаря, ще се радвам някъде да пише, че съм член на клуба 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Вто Авг 29, 2006 5:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |